Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 207

Thread: Δουλειά.

Anti-Hero Reject's Avatar

Ρωχάμης θεωρείς ότι οι επιχειρήσεις που σου ασκούν τόση πίεση είναι λίγες?ή είναι οι εξαιρέσεις?

Γιατί ρε Κρούξ πολύ απλά ΔΕΝ μπορείς να επιβιώσεις γράφοντας για τον νέο δίσκο των Dissystema,πουλώντας μία σανίδα τον μήνα,κριτικάροντας το Awaydays!

για να επιβιώσεις,τουλάχιστον στην Ελλάδα,πρέπει να ασχοληθείς με πολύ συγκεκριμένα πράγματα.αυτά.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Ρωχάμη και κρούξ, θέλετε να πας πείτε και ποιος θείος/μπαμπάκας/οικογενειακός φίλος σας βόλεψε στις γαμάτες δουλίτσες σας? Θέλετε να μας πείτε και ποιός τα'σκαγε για να σπουδάσετε αυτό που θέλατε εκεί που θέλατε και να κάνετε τα μεταπτυχιακά σας? Θέλετε να μας πείτε πόσο ξέγνοιαστη υπήρξε γενικά η παιδική και φοιτητική ζωούλα σας, ωστε να φτάσετε να είστε τόσο μα τόσο ορεξάτοι για δουλειά?
    Δυστυχώς δε μεγαλώσαμε όλοι υπο τις ίδιες συνθήκες κι ούτε μας παρουσιάστηκαν ίσες ευκαιρίες.

Senior Member

Quote Originally Posted by Reject View Post
    Ρωχάμης θεωρείς ότι οι επιχειρήσεις που σου ασκούν τόση πίεση είναι λίγες?ή είναι οι εξαιρέσεις?
    Ειναι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ειδικα στην Ελλαδα. Σκοπος ειναι να πιασεις μια δουλεια στις εξαιρεσεις. Συμφωνεις σε αυτο;
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

Senior Member

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Ρωχάμη και κρούξ, θέλετε να πας πείτε και ποιος θείος/μπαμπάκας/οικογενειακός φίλος σας βόλεψε στις γαμάτες δουλίτσες σας? Θέλετε να μας πείτε και ποιός τα'σκαγε για να σπουδάσετε αυτό που θέλατε εκεί που θέλαατε και να κάνετε τα μεταπτυχιακά σας?
    Δυστυχώς δε μεγαλώσαμε όλοι υπο τις ίδιες συνθήκες κι ούτε μας παρουσιάστηκαν ίσες ευκαιρίες.
    LOLOLOLOL
    Η κλαψα της ΤΕΜΠΕΛΑΣ.
    Κυρα-μαλακω:

1) ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ πηγα, πηγα με τα ΑΡΧΙΔΙΑ μου. Skills to pay the bills baby!

2) Μεταπτυχιακο δεν εχω ενω με ειχαν δεχτει
    -#
    -#
    -#
    γιατι δεν ειχα τα φραγκα να το κανω και αντι να κανω Msc επαιζα τον ΣΤΡ(ΠΖ) στον Εβρο (και ημουν αρκετα αχρηστος για να παρω υποτροφια )
    Φυσικα κατι τετοιο μαλλον σου ειναι ακατανοητο γιατι νομιζεις οτι ολοι ειμαστε βυσματακια και λεφταδες βολεμενοι!
    Last edited by Rwxamhs; 17-09-2010 at 15:36.

συμφωνώ Ρωχάμης.Αλλά για να βρείς την δουλειά-εξαίρεση δεν χρειάζονται μόνο διάθεση,προσόντα μόνο.

αλλά η αλήθεια είναι εδώ.

work, work, work it's a lot of jive never gonna work 9 to 5 tell mr. bossman i said goodbye
    never gonna work another day in my life
    i hate work, yeah i do i hate work,
    and you should to i hate work,
    ain't no clerk i hate work,
    ain't no jerk never gonna work in a factory
    or sweat my life in misery work like that
    never meant to be work like that is not for me
    work work work away the years of your life
    work work work never see your wife
    work work work sweat and tears
    work work work lost my years
    we're not gonna work in your crummy jobs
    we're not gonna fight in your stinkin' wars
    we're not gonna vote in your phony elections take a good look we're your reflection

Senior Member

Η αληθεια ειναι στους Sex Pistols!

Senior Member atom_smasher's Avatar

Ειχα την τυχη να δουλεψω για 1 χρονο σε μια δουλεια που ηταν σχεδον απολυτα το ιδανικο για μενα.
    Δυστυχως οι συνθηκες εργασιας ηταν αθλιες και επελεξα να τον παιζω με την μενεγακη σπιτι...
    1) e4, c5
    2) Νf3

Το αν είμαι τεμπέλα ή οχι παπαράκο, άσε να το ξέρω εγώ. Το οτι θα προτιμούσα να μη δουλεύω, δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως εκεί που δουλεύω δε σκίζομαι, μαλάκα.

Solidium HAVOC's Avatar

Reject,

ειναι αναμενομενο να μην εισαι ευχαριστημενος οταν δουλευεις σε κατι που δεν σου αρεσει και υπο συνθηκες ασχημες.

Πες ομως, οτι σε ενα ασχετο προς τα ενδιαφεροντα σου αντικειμενο, εβρισκες εργασια υπο οκ συνθηκες. Θα ησουν ικανοποιημενος? Η θα την εψαχνες παλι με σανιδες/κριτικες κτλ κτλ και θα ελεγες ατιμη κενωνια δεν με αφηνεις να κανω επαγγελμα αυτο που αγαπω?

Και σε τελικη, προσπαθησες να κανεις κατι σχετικο? Η φανταζεσαι πως οσοι κανουμε κατι που γουσταρουμε εχουμε τον δρομο σπαρμενο με ροδοπεταλα?
    Αυτο παει και στην χ.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Senior Member

Το αν είμαι τεμπέλα ή οχι παπαράκο, άσε να το ξέρω εγώ. Το οτι θα προτιμούσα να μη δουλεύω, δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως εκεί που δουλεύω δε σκίζομαι, μαλάκα.
    ΛΑΘΟΣ. Δε "σκιζεσαι". Σε "ΓΑΜΑΝΕ". Ειναι μια μικρηη διαφορα!

High on Life VirusXI's Avatar

Quote Originally Posted by takuma View Post
    Διάβαζα τις προαλλες, στην Ολλανδια το 95% των ατόμων δουλεύουν πανω σε αυτο που ηθελαν να δουλέψουν πάντα.
    Στην Ελλάδα το 10% δουλευει μονο πάνω σε αυτό που θέλει.
    Με ένα μισθό 1200+ συν τα μεταφορικά σου συν συν συν, που δλδ δεν επιβιώνεις απλά αλλά σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις πράγματα που σ'ευχαριστούν, προσαρμόζω κιεγώ τα θέλω μου.

Αν κ πάλι μισθωτή σκλαβιά είναι btw οπότε άκυρο.

■■

Mazikeen Krux's Avatar

Ρωχάμη και κρούξ, θέλετε να πας πείτε και ποιος θείος/μπαμπάκας/οικογενειακός φίλος σας βόλεψε στις γαμάτες δουλίτσες σας? Θέλετε να μας πείτε και ποιός τα'σκαγε για να σπουδάσετε αυτό που θέλατε εκεί που θέλατε και να κάνετε τα μεταπτυχιακά σας? Θέλετε να μας πείτε πόσο ξέγνοιαστη υπήρξε γενικά η παιδική και φοιτητική ζωούλα σας, ωστε να φτάσετε να είστε τόσο μα τόσο ορεξάτοι για δουλειά?
    Σου έφαγα καμμιά δουλειά ή καμμιά θέση ? Τι σε κόφτει εσένα το αν με βόλεψε ή πως με βόλεψε κάποιος εμένα ? Δεν ξέρεις καν τι δουλειά κάνω, δεν ξέρεις τι έχω σπουδάσει και να στα εξηγήσω πάλι δεν πρόκειται να καταλάβεις. Το οτι είχα επίσης ξέγνοιαστη παιδική και φοιτητική ζωή επίσης από που το συμπεραίνεις ? Ειλικρινά δεν ξέρω ακριβώς τι αποθημένα και τι έχεις περάσει στην ζωή σου αλλά το να βλέπεις εμένα ως μοντέλο εχθρού σου, δεν νομίζω οτι την καλυτερεύει σε τίποτα. Σε έχω δει να λες άπειρες φορές το πόσο βαριέσαι, το πόσο για τον πούτσο είναι όλα, το οτι θέλεις να πας να πουλάς μπιχλιμπίδια στο δρόμο κλπ κλπ γενικά κάθε μέρα και άλλο πράγμα. Βρες τα με τον εαυτό σου, γάμησε τους άλλους και πράξε αυτό που νομίζεις οτι είναι καλύτερο.
    I'll bury you in your god's fucked garden

πφφφ χαβοκ,το ξαναλέω.όσο καλές και αν είναι οι συνθήκες,αν δεν γουστάρω το αντικείμενο,δεν θα γουστάρω και την δουλειά.τόσο απλό.
    δεν προσπάθησα,όχι.είναι το χόμπυ μου,και από όσο γνωρίζω δεν έχει καμία απήχηση στην ελλάδα.οπότε γιατί να το κάνω μόνιμη δουλειά μου,να πέσω έξω,και να χαλάσω και την καρδιά μου?
    μια σκατοδουλειά λοιπόν για λίγες ώρες και τελειώσαμε.με μισή καρδιά,αλλά με πολύ χρόνο διαθέσιμο.
    μισθωτη σκλαβιά.

το ραπ μου είναι πρόκληση nikolasfluxus's Avatar

@ κρουξ

Με κόφτει ρε γαμημένε το οτι κατά 90% τα βρήκες όλα έτοιμα στη ζωούλα σου κι έρχεσαι να με πεις τεμπέλα, χωρίς να έχεις ιδέα πόσο παραγωγική και σωστή μπορεί να είμαι στην οποιαδήποτε δουλειά μου ανατίθεται, και να μου την πεις στα τσατς επειδή δηλώνω κουρασμένη απο τη ζωή.