axaxaxaxaxaxa gamato !!!
axaxaxaxaxaxa gamato !!!
The Wilderness is Gathering all its Children in...
sinthima se toixo.
"Γιατί κλαίς; Εσύ δεν ήσουν που Ψήφιζες Εχτές;"
ॐॐ Straight to the top we headed leaving devils beheaded
pic or gtfo
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Όλο ξεχνάω να το βγάλω φώτο αλλά όποτε το βλέπω σκάω στα γέλια.
Σε κάδο.
"ΔΕΙΧΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ."
Last edited by Dal-; 20-09-2010 at 16:10.
Black-and-white TV with the sound turned low.
—μόλις τελείωσα πήρα βαθειές ανάσες κρατούσα ακόμα τό τσιγάρο μου τό πέταξα στήν μπανιέρα τήν ξέβγαλα απ’ τά ξερατά έριξα νερό στή μούρη μου ξέπλυνα τό στόμα μου άρπαξα μιά πετσέτα που μύριζε Βιθέντε σκουπίστηκα νά δείς τώρα που θά βγώ έξω θά τήν έχει αράξει στήν πολυθρόνα καί θά γελάει ή κουφαλίτσα…
ΤΕΙ Ηρακλείου;
Σε Ηράκλειο επίσης:
Η Φτωχια Θέλει Επανάσταση (σε υπέροχο σημείο, πρέπει να φερω φωτό)
και
ΠΑΝΑΘΗΝΑΕΙΚΟΣ
Κατ' αρχάς, πως είσαι έτσι;
Ναι.
Επίσης ωραίο ήντονε και το ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, πάνω απο κάτι δελφίνια που ήντονε ζωγραφισμένα για ντέμεκ-ντεκόρ, αλλά το σβήσανε.
Απο Ηράκλεια είναι όμορφα τα, "Μόνη μας πατρίδα τα παιδικά μας χρόνια", και το "Ηράκλειο, ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΕΙΑ ΠΟΛΗ" (τρου το τελευταίο, αλλά αγαπάμε Ηράκλεια).
Black-and-white TV with the sound turned low.
—μόλις τελείωσα πήρα βαθειές ανάσες κρατούσα ακόμα τό τσιγάρο μου τό πέταξα στήν μπανιέρα τήν ξέβγαλα απ’ τά ξερατά έριξα νερό στή μούρη μου ξέπλυνα τό στόμα μου άρπαξα μιά πετσέτα που μύριζε Βιθέντε σκουπίστηκα νά δείς τώρα που θά βγώ έξω θά τήν έχει αράξει στήν πολυθρόνα καί θά γελάει ή κουφαλίτσα…
σε μάντριτσα έξω απο εκκλησάκι στην αιόλου "666 το χάος είναι σέξι"
Μπλε
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Α! ΚΑΠΗ στο Ρέθεμνος, γραμμένο με σπρέη απ' έξω:
"Ο παλιός είναι αλλιώς"
(μαζί με το σμάηλι)
Κατ' αρχάς, πως είσαι έτσι;