άρθουρ σ'αγαπώ!

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
Για πείτε λίγο όσοι έχετε μαγαζί/δουλεύετε σε μαγαζί, πόσο εύκολο είναι να βάλεις στο σπίτι σου ένα ντραφτομηχάνημα γκίνες; Το σκέφτομαι σοβαρά τον τελευταίο καιρό να πάρω ένα και να βάζω τα βαρελάκια μου και να είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζει. Χρειάζεται ολόκληρη εγκατάσταση; Υπάρχει κάποιος οικονομικός τρόπος να έχω τη βαρελίσια γκίνες σπίτι μου; Υπάρχουν αυτά τα μπιρτέντερς, τα ξέρω, αλλά είναι εύκολο να βρεις μικρά βαρελάκια γκίνες που να ταιριάζουν ή θα είμαι καταδικασμένος να πίνω σκατοχάινεκεν;

ΟΚ, υπάρχουν οι μισόλιτρες γκίνες στα σούπερμαρκετς, αλλά αυτές είναι μισόλιτρες και τα ποτήρια pints, που σημαίνει ότι η κορυφή του ποτηριού είναι πάντα άδεια και αυτό είναι απίστευτα ψυχοφθόρο και καταθληπτικό οπότε πείτε ένα τρόπο για να αποκτήσω βαρελίσια γκίνες και να μην αυτοκτονήσω, κρίμα είναι.
τα βαρέλια είναι μεγάλα σε χωρητικότητα και θα πρέπει να καταναλώσεις τη μπύρα σε 2 μέρες γιατί μετά χαλάει. Προφανώς δε γίνεται να πίνεις 20 λίτρα τη μέρα και γι'αυτό δεν κάνουν εγκατάσταση στο σπίτι. Το είχε ψάξει μια φίλη μου να βάλει σπίτι της και της είχαν πει όχι.