Καλημέρες από το κρεβάτι του πόνου.
Καλημέρες από το κρεβάτι του πόνου.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
πες την πονεμενη ιστορια.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Α τίποτα, μέχρι χθες κατηγορούσα το αλκοόλ για την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν, αλλά ξαφνικά το απόγευμα όλα μαύρισαν γύρω μου, ο ουρανός σκοτείνιασε, ο αέρας άρχισε να κοπανάει με μανία τα ξεχαρβαλωμένα ξύλινα πατζούρια του σπιτιού, η αγάπη άργησε μια μέρα, άρχισα να τρέμω από το κρύο (ή μήπως ήταν ο φόβος; ), ο λαιμός μου πρήστηκε, άρχισα να ζαλίζομαι, έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα στο κρεβάτι, σκεπάστηκα με την κουβέρτα από δέρμα θιβετιανού γιουλάι και τότε, εντελώς ξαφνικά, ακούστηκε μια βαριά αντρική φωνή από το υπερπέραν (εικάζω πως ήταν ο Θεός, αν και έμοιαζε με τη φωνή του Παπαχελά) : "πιες κανα τσάι ρε μαλάκα, κρυωμένος είσαι". Δε τον άκουσα και σήμερα ξύπνησα, ξεκίνησα να πάω στη δουλειά αλλά ξαφνικά ένιωσα (ωσάν πρεζάκι) την έντονη επιθυμία να βγάλω αυτά που έχω μέσα μου και με τυρρανάνε, πλύθηκα και είμαι εδώ.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
να ντυνεσαι ζεστα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
skata kai lepra stous paliatzides kai se olous tous periferomenous datsunogyftoules.
apla tous misw, de 8elw na tous akouw, de 8elw na iparxoun.
εκτός από τον ΛΕΥΤΕΡΆΚΗ που φέτος το καλοκαίρι δεν μας είπε πως "έπεσε το κεράσι" και υπάρχει μια ανησυχία στην περιοχή
satan was a lez
Γαμάνε οι παλιατζήδες. Δίνουν έτσι μια νότα ΠΑΛΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, μια αίσθηση γειτονιάς.
Ναι δίνουν αίσθηση παλιάς γειτονιάς, αλλά κάθε Σάββατο από τις 8 το πρωί μας πρηζουνε. Μια μέρα έχουμε και μεις να κοιμηθούμε!
πέρυσι νοίκιασα ένα "σπίτι" να μείνω ένα χρόνο, κι επειδή ήξερα ότι θα είναι μόνο για ένα χρόνο είπαμε να μην κάνουμε συμβόλαιο, με τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη ο οποίος ήταν γνωστός γνωστού γνωστής κλπ. η πρώτη ΔΕΗ που ήρθε είχε μέσα και 15+ μέρες κατά τις οποίες εγώ δεν έμενα, αλλά προφανώς έκαιγε ρεύμα γιατί το φως της εξώπορτας μετρούσε στο δικό μου ρολόι (ή κάτι τέτοιο), δεν είπα τίποτα, το έπαιξα υπεράνω με τη σκέψη ότι τον Ιούνιο που θα έφευγα μπορεί να μου περίσσευαν 10-15 μέρες από τον τελευταίο λογαριασμό και να μην τις πλήρωνα.
τον τελευταίο μήνα πλήρωσα ολόκληρο το νοίκι και έφυγα στις 16 του μηνός, ενώ θα μπορούσα να πληρώσω τον Μάιο με την εγγύηση που είχα δώσει και για τον Ιούνιο να του έδινα το μισό νοίκι, το κάνουν οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί εδώ πέρα και οι περισσότεροι το δέχονται, τέλος πάντων δεν το έκανα και πλήρωσα ολόκληρο νοίκι. φεύγοντας άφησα και το φαξ λέγοντας στον μαλάκα αν έρθει λογαριασμός ΔΕΗ ή νερού να μου τα στείλει και να του βάλω τα λεφτά στην τράπεζα, φυσικά δεν έστειλε τίποτα.
χθες με πετυχαίνει στο δρόμο και μου λέει "ξέρεις, είναι 100 ευρώ από πέρυσι ΔΕΗ και νερό", ναι οκ του λέω, θα περάσω από εκεί να πάρω τις αποδείξεις και θα τα βρούμε.
δεδομένου ότι κάθε φορά η ΔΕΗ ερχόταν το πολύ 45ευρώ και το νερό το πολύ 25 είτε ήταν τόσο βλάκας που περίμενε να του δώσω το 100ευρο εκείνη την ώρα χωρίς να δω αποδείξεις είτε έχουν έρθει λογαριασμοί για μέσα Ιουνίου και έπειτα που εγώ δεν ήμουν εκεί. τώρα σκέφτομαι τις εξής λύσεις:
-να τον πάρω τηλέφωνο σήμερα στις 3 το βράδυ να τον ρωτήσω πότε τον βολεύει να περάσω για τις αποδείξεις
-να τον πάρω τηλέφωνο σήμερα στις 3 το βράδυ και να του πω πότε τον βολεύει να περάσω να του δώσω τα 3 ευρώ και τα 97 του τα δίνω άλλη φορά
-να μην τον πάρω τηλέφωνο σήμερα στις 3 το βράδυ και αν με ξαναβρει στο δρόμο να τον ρωτήσω πότε να περάσω από το σπίτι να μου δώσει αυτά που μου χρωστάει, μισό νοίκι και μισή προηγούμενη ΔΕΗ μείον τα 100 ευρώ των τωρινών λογαριασμών.
δεν ξέρω, εσείς τι λέτε;
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
-να μην τον πάρω τηλέφωνο σήμερα στις 3 το βράδυ και αν με ξαναβρει στο δρόμο να τον ρωτήσω πότε να περάσω από το σπίτι να μου δώσει αυτά που μου χρωστάει, μισό νοίκι και μισή προηγούμενη ΔΕΗ μείον τα 100 ευρώ των τωρινών λογαριασμών.
I'll bury you in your god's fucked garden
οτι έπρεπε να έχεις κάνει συμβόλαιο ενός χρόνου
Vielen Dank für alles was mal war