Page 19 of 31 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 458

Thread: The Wire

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Χεχ όντως χωράει τρελό ψάξιμο η σειρά, είναι απίστευτο.
    Έχω εδώ και μήνες και το DVD-ντοκιμαντέρ του Barksdale και ακόμη δεν έχω καθίσει να το δω.

Senior Member

Spoiler

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Ο Κρις δεν είναι χαμένη υπόθεση, είναι απλά αποτελεσματικός σε αυτό που του έλαχε (!) να κάνει. Φαίνεται από την μόνη στιγμή που "σπάει" και σαπίζει κάποιον (για να μη βάζω σπόιλερ ταγκς) στο ξύλο και του γαμάει τα μάτια. Η Σνουπ στη σειρά φαίνεται τελειωμένη και είναι ενδιαφέρουσες οι αντιθέσεις με την πραγματική Σνουπ, που "σώθηκε".
    Φιξντ. Από τις πιο γαμάτες σκηνές imho στο The Wire (και σ'όλες τις τηλεοπτικές σειρές), χωρίς πολλά-πολλά είπε ένα σωρό πράγματα για το χαρακτήρα του Chris και το παρελθόν του. Το μίσος που έβγαλε ο Chris περιέπλεξε απίστευτα όμορφα τον χαρακτήρα του και εμένα προσωπικά με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα με έναν περίεργο τρόπο για το τι άνθρωπος είναι, τι κουβαλάει μέσα του κτλ. Σίγουρα περίμενες κάτι ακραίο γιατί πριν σου είχε δώσει ένα hint πως ο Chris έχει ένα σκάλωμα σε θέματα όπως η σχέση του Michael με το πατέρα του, αλλά αυτή η καφρίλα ήταν κάπως αναπάντεχη. Αυτή η σκηνή είναι για ό,τι βραβείο υπάρχει στην ιστορία της τηλεόρασης βασικά.

+1

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

Συνελήφθησαν 55 άτομα για εμπορία ναρκωτικών στην Αθήνα

μετά το Wire βλέπεις τέτοιες ειδήσεις με άλλο μάτι
    Vielen Dank für alles was mal war

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

αχαχαχα ισχύει 100%. Πλέον οι βόλτες στην Κυψέλη, Πατήσια κλπ είναι μία εντελώς διαφορετική εμπειρία. Τις προάλλες είδα στον ύπνο μου σκηνικό με πιστολίδι ala-Wire, έφευγα από το σπίτι του Λόκι λέει και έσκασαν gangsters και έτρεχα να κρυφτώ.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Κι εγώ ρε φίλε έβλεπα στον ύπνο μου πως έκανα ντήλιες και με κυνηγούσαν και λοιπά.

valor camarada

Ntaraveria legontai!
    a cry for help, a hint of anaesthesia

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    Spoiler

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Ο Κρις δεν είναι χαμένη υπόθεση, είναι απλά αποτελεσματικός σε αυτό που του έλαχε (!) να κάνει. Φαίνεται από την μόνη στιγμή που "σπάει" και σαπίζει κάποιον (για να μη βάζω σπόιλερ ταγκς) στο ξύλο και του γαμάει τα μάτια. Η Σνουπ στη σειρά φαίνεται τελειωμένη και είναι ενδιαφέρουσες οι αντιθέσεις με την πραγματική Σνουπ, που "σώθηκε".
    Φιξντ. Από τις πιο γαμάτες σκηνές imho στο The Wire (και σ'όλες τις τηλεοπτικές σειρές), χωρίς πολλά-πολλά είπε ένα σωρό πράγματα για το χαρακτήρα του Chris και το παρελθόν του. Το μίσος που έβγαλε ο Chris περιέπλεξε απίστευτα όμορφα τον χαρακτήρα του και εμένα προσωπικά με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα με έναν περίεργο τρόπο για το τι άνθρωπος είναι, τι κουβαλάει μέσα του κτλ. Σίγουρα περίμενες κάτι ακραίο γιατί πριν σου είχε δώσει ένα hint πως ο Chris έχει ένα σκάλωμα σε θέματα όπως η σχέση του Michael με το πατέρα του, αλλά αυτή η καφρίλα ήταν κάπως αναπάντεχη. Αυτή η σκηνή είναι για ό,τι βραβείο υπάρχει στην ιστορία της τηλεόρασης βασικά.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Συνελήφθησαν 55 άτομα για εμπορία ναρκωτικών στην Αθήνα

μετά το Wire βλέπεις τέτοιες ειδήσεις με άλλο μάτι
    DOPE ON THE TABLE!
    η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ

Senior Member

το ψήνω για μπλουζάκι =']

κάμποσα ακόμα

Μεγάλη λατρεία όλα

read between the lines Shadowking's Avatar

έφυγε ήδη.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Tελείωσε =(

edit:
    Spoiler
    παρόλο που ο Όμαρ πέθανε τελείως άδοξα και χωρίς κανένα λόγο και στεναχωρήθηκα πολύ, ο θάνατος του Βodie ήταν ο πιο τρανταχτός για εμέ. Ήταν πολύ συγκινητικός. He was a true soldier και λοιπά =(
    Last edited by Drumsick; 20-09-2010 at 00:36.

Ξαναδές τη σκηνή στην πρώτη σεζόν που ο Ντι Άντζελο μαθαίνει στους μικρούς σκάκι και δες πόσο ακόμα πιο γαμάτη είναι τώρα που ξέρεις τι απέγιναν όλοι αυτοί.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Senior Member

Spoiler
    Και αν το ψάξεις θα δεις πως ο πιτσιρικάς που σκοτώνει τον Omar είναι σε κάποιο επεισόδιο στη 2... νομίζω... που προσποιείται πως είναι ο Omar μετά την εμπλοκή στο δρόμο Η σειρά είναι γεμάτη με τέτοια σκηνικά. Να επιβεβαιώσει ο Odonian.