Χαχαχαχαχ, μιμητισμός ρε πούστη. Κοίτα λίγο τη ροή του διαλόγου άλλη μία και σημείωσε που άρχισαν τα μπινελίκια.
Επίσης ο Κάλκι πέρασε ένα βράδυ αγκαλιά με τις νοσοκόμες. Συνέχισε να μην προσέχεις και δες αν θα πάθεις τα ίδια.
Χαχαχαχαχ, μιμητισμός ρε πούστη. Κοίτα λίγο τη ροή του διαλόγου άλλη μία και σημείωσε που άρχισαν τα μπινελίκια.
Επίσης ο Κάλκι πέρασε ένα βράδυ αγκαλιά με τις νοσοκόμες. Συνέχισε να μην προσέχεις και δες αν θα πάθεις τα ίδια.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
ΠΑΛΕΥΩ ΣΑΝ ΠΟΥΜΑ.
Ναι. Και κάνε ένα γκούγκλ ρε μαλάκα, τι θες δηλαδή, να σε δείρω κι εσένα;
Αυτά τα λες και εκτός φόρουμ ας πούμα;
(αστειάκι!)
Μαθε να παιζεις. Στο hard ειμαι μια χαρα, απλα θελει καλο micro (και καμποσα save/load)
Εισαι τραγικος ρε φιλε. Pro-tip: Βαλε ενα 1v1 με ΑΙ στο normal, στο χαρντ και δες διαφορες. Καντο μετα σε 2v2. Αν δεν το δεις, εχω ενα φιλο γραφιστα, ισως μπορει να βοηθησει.
Ον-τοπικ: Τα σπαει, με zerg underpowered ΕΛΑΧΙΣΤΑ στο multi.
Μονο οι αδερφές έπαιζαν Zerg και στο 1 και στο 2.
IN YOUR FACE.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
μόνο οι αδερφές δεν παίζουν random.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
ΤΟ ΠΗΡΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.
Θα το έχω απόψενες.
![]()