τέσπα. δεν παίζει να πείσω κανένα. και στην τελική δεν θα γίνω εγώ ο δικηγόρος ενός μαλάκα βρέθηκε και μας ευνόησε μια φορά. η καλύτερη απάντηση για μας, θα είναι η ομάδα βρει το ρυθμό της και να μπαίνει και να ρίχνει τόσα γκολ σε κάθε ματς και με τέτοιο τρόπο που όλοι θα το βουλώνουν. Προφανώς αυτό θέλουμε όλοι.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Πέρυσι γεννήθηκε αυτός,δεν εξηγείται αλλιώς...Originally Posted by Mαρινάκης
λοιπόν επαναλαμβάνω ότι πέναλτυ δεν υπάρχει και γελάει ο κόσμος με αυτές τις φάσεις. το κακό είναι ότι μου θύμισε μια αντίστοιχη φάση με κάποιον θαρσύβουλο, που για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα, είχε ακουστεί η κορυφαία ατάκα "υπάρχει επαφή, δεν έχω δυναμόμετρο, οπότε είναι πέναλτυ". ατάκα που τη στήριξαν κ κάποιοι φορουμίτες. προσωπικά, γαύρος δε γίνομαι και δε θέλω τέτοια ματς, επειδή τα έπαιρνε τα προηγούμενα χρόνια "ο άλλος".
Rock or Nothing
άκυρο, αλλού πήγαινε αυτό
Last edited by wom; 12-09-2010 at 14:57.
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
ΛΕΡΑ Μαρινάκη.
χαχ, κόλλησα γιατί ο Ίβιτς αγωνίστηκε και στον Άρη και υπήρξε ένα κάποιο μπέρδεμα στο νόημα (!!;;!;!) του ποστ.
είναι εκπληκτική η ταχύτητα και η ευκολία με την οποία μετατρέπεσαι σε καθυστερημένος άθρωπας ώρες-ώρες. αυτό ακριβώς εννοούσα, ότι το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου ηταν οι δηλώσεις του Βύντρα και γενικά γαμώ το βάζελο να πούμε σκατόφλωροι, εμείς οι γαύροι δεν τα κάναμε ποτέ αυτά.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
δατς δε σπίριτ \m/.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
Spoiler
Ο Μπερνς δεν πρέπει να ξαναβγεί από την 11άδα.
Έγινε ο Λαγός μπακ![]()
Ο Λαγός είναι μεγάλη μου αγάπη, και είναι αμαρτία το κράξιμο που έχει φάει ....
+1
Πάντως το πήρα απόφαση ο Γιάχιτς θα είναι πάντα βασικός![]()