γιδι γκεκα μου θες και βασικος
γιδι γκεκα μου θες και βασικος
Πόσο ηδονικά ουτοπικό θα ήταν να είναι ο Χαριστέας.
Εγώ βλέπω κρυφή συμπαράσταση - αποχή διαμαρτυρίας επειδή δεν καλεί Χάρι.
ειλικρινής απορία μιας και αναφερθήκατε στους Γιαννακόπουλους
εκτός ΠΑΕ/ΚΑΕ ποια είναι η σχέση τους με τον ερασιτέχνη ΠΑΟ
και ποιες οι ευθύνες τους για τα προβλήματα των τμημάτων κατά καιρούς?
εχεχε έτσι λέει, πάνω που στρώνει (λέμε τώρα) η διοίκηση θ' αρχίσουν οι παίκτες.
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Πάντως ας τον αφήσουμε να διώξει κανά παλτό ακόμα από την εθνική, με Γκέκα πχ δείχνει ότι στοχεύει σωστά.
@@ τον εαυτο του να εδιωχνε καλυτερα θα ταν
on topic:
Έντονη ανησυχία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού έχουν προκαλέσει οι πολλοί μυϊκοί τραυματισμοί που «χρεώνονται» στον νέο γυμναστή. Φήμες για Έμπεν.
Στον ενάμιση χρόνο παρουσίας του Χενκ Τεν Κάτε στον Παναθηναϊκό αυτό που έκανε την διαφορά ήταν η φυσική κατάσταση. Ο Λόρενς Έμπεν ήταν ό,τι καλύτερο είχε περάσει τα τελευταία χρόνια στην Παιανία και η δουλειά του ήταν εξαιρετική. Κάτι που παραδέχονταν όλοι.
Εξάλλου, οι μυϊκοί τραυματισμοί ήταν από σπάνιοι έως... ανύπαρκτοι. Στο δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου, ο Στέργιος Φωτόπουλος συνέχισε την καλή δουλειά και αυτό το καλοκαίρι ανέλαβε έπειτα από πρόταση του Κατσουράνη ο Αντώνης Κέζος.
Ο Κύπριος γυμναστής είναι από τα καλύτερα ονόματα στον χώρο του, αλλά οι αρκετοί μυϊκοί τραυματισμοί που έχουν βγάλει οι «πράσινοι» στους πρώτους μήνες της σεζόν έχουν αρχίσει και προβληματίζουν.
Τα «χτυπήματα» είναι αρκετά, με πρόσφατα αυτά των Πετρόπουλου και Γιούρκα. Στο «πράσινο στρατόπεδο» θεωρούν ότι ο Κέζος έχει σημαντικό μερίδιο σε αυτά τα προβλήματα και όλα είναι ανοιχτά. Ακόμη και η επιστροφή του Έμπεν στην Παιανία. Κάτι που θα είχε γίνει από την αρχή του καλοκαιριού αν οι διοικούντες ήταν διατεθειμένοι να καλύψουν τις απαιτήσεις του Ολλανδού.
σε ακόμη ένα θέμα μας έφαγε ο καβούριας. ούτε τον φωτόπουλο δεν κράτησε!
Rock or Nothing
κυπριος γυμναστης μετα απο προταση κατσουρανη.
ΛΟΛ
ε δεν ήταν και κύπριος ασφαλιστής ύστερα από πρόταση κετσπάγια
=/
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~