ti eide o giapwnezos ....?
Spoiler
ti eide o giapwnezos ....?
Spoiler
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
@ cybernaut
κανα 20ποντο λιγότερο θα 'τανε βολικότερο
Once I was trapped, but now I am free
ε όχι,προτιμώ 4θέσιο
Once I was trapped, but now I am free
an vrexei polu(gt tin palevw me adiavroxo) den vgainw..
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Στα γρήγορα με βάση το δικό μου αμάξι και τις δικές μου εμπειρίες:
Στα συν:
Υπερθεϊκό design. Γενικά οι Γάλλοι έχουν ξεφύγει αρκετά στο θέμα κατά την άποψή μου.
Καλή τιμή. Πάντα το τι παίρνεις σε σχέση με το τι δίνεις, άριστη απόδοση.
Πάρα πολύ καλή ανάρτηση και κρατήματα. Η εμπειρία στις στροφές με ταχύτητα είναι άψογη. Νιώθεις ότι είναι βιδωμένο το αμάξι στο κέντρο ενός κύκλου και απλά παίρνει τις στροφές με όση ταχύτητα κι αν μπεις (μέχρι να αγοράσω κάνα οικοπεδάκι πάντα).
Άψογη αίσθηση οδήγησης. Δεν ξέρω πως ακριβώς να το περιγράψω αυτό, πάντως σε γενικές γραμμές δεν κουράζει, είναι ότι πρέπει για ταξίδια και απολαμβάνεις την οδήγηση γενικά. Δεν είναι θέμα που εξηγείται, πρέπει να το κάνεις ένα καλό test drive για να το καταλάβεις αυτό.
Εσωτερικοί χώροι. Εδώ απλά δίνουν ρέστα. Είμαι σε επί της ουσίας διθέσιο αμάξι και έχω κουβαλήσει πολλά πράγματα για την κατηγορία του ακόμα και με ανοιχτή οροφή. Θήκες, θηκούλες, θηκάκια για μπαρμπαδέλια παντού, πράγμα που από εδώ φαίνεται ως μικρό πλεονέκτημα, στην καθημερινότητα όμως είναι καλό ατού.
Στα μείον:
Παραδοσιακά κακό Γαλλικό σασμάν. Ταχύτητες από καινούργιο κιόλα να μπαίνουν με μια απότομη και "γκραου" αίσθηση.
Μέτριο αμάξωμα. Η όλη αίσθηση που σου δίνουν οι εμπειρίες όπως πχ. το κλείσιμο της πόρτας ή το δίπλωμα του καθρέφτη δεν είναι και η καλύτερη, το νιώθεις σαν ψιλοψεύτικο.
Σε γενικές γραμμές η σχέση κόστους με απόδοσή του (το βασικό που με επηρρεάζει σε ΟΛΕΣ τις αγορές μου) είναι άψογο.
ευχαριστω φιλος..!
σκεφτομαι κ για το καινουριο αστρα αλλα για καλο εξοπλισμο παει 2-3χιλιαρικα παραπανω...
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent
Ποιον καλό εξοπλισμό ρε? Ό,τι δίνουν τα μέσα αμάξια που κοιτάμε οι κοινοί θνητοί για να πάρουμε το οποίο ανεβάζει την τιμή του "απλού" είναι ειλικρινά κοροϊδία. Μην τυχόν μπεις στο τριπάκι "ναι αλλά με ένα χιλιαρικάκι βάζω κι αυτό το γαμάτο" για να επιλέξεις αμάξι.
Astra έχε υπόψη σου, πολύ κακή οπτική από καθρέφτες και ειδικά από τον κεντρικό. Κατά τα άλλα ωραίο αμαξάκι... για opel.
Το χτύπησα τελικά. Το έχω καμια εβδομάδα και είναι απίστευτα εύκολο σε όλα![]()
Feed my fear
καλοτάξιδο κου![]()
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
πανέμορφο αυτοκίνητο
καλά χιλιόμετρα
I must have some booze. I demand to have some booze
καλοταξιδα παιδια
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
Danke guys! Όποιος ψάχνει για κάτι σε αυτά τα κυβικά, που να είναι για πόλη αλλά και για ταξιδάκι, πιστεύω πως πρόκειται για ιδανική περίπτωση.
Feed my fear
r'n'r το zipακι είναι αυτό?
αν ναι το χτύπησα κ γω σε λευκό. κακάσχημο αλλά την κάνεις την δουλειά σου στην Αθήνα.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ