Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 167

Thread: πες τις ιστοριες ξεφτιλας με αλκοολ εαριτη.εισαι ρομπας? αποδειξη

R U OK Esteban's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    να αγορασετε τα απομνημονευματα μου οταν κυκλοφορησουν. μονο μεσα στο σαββατοκυριακο μετραω δυο λιποθυμιες, εναν δημοσιο υπνο στην πλατεια εξαρχειων, εγκαυματα τριβης στα χερια, μια κλωτσια στην μαπα ενος παιδιου, χωσιμο μου σε 2 καυγαδες με αποκλειστικο σκοπο να μου σπασει καποιος τα μουτρα επειδη βαριομουν, πηδημα στον λοφο του στρεφη, βρισιδια και για καποιον ανεξηγητο λογο ξυπνησα με μελανιες στο σωμα μου τις οποιες δεν μπορω να εξηγησω. γενικα ειμαι ξεφτιλισμενος ποτης, το απολαμβανω καπως

εντιτ: επισης για τους γνωστες, μπονγκ ρα στο μπαηος ηταν απ'τα χειροτερα

Συνεργάτης Μόσπιτ Ingolemo's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    θενκς για τα πινκς και στους δυο , ινγκο η φωτο ειναι απο τοτες με Πεννυ στο μεταλλαδικο που παιζε ο psychotron?

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    μιχαλακοπούλου εκεί που φαίνεται η πόντου (?)
    Mixalakopoulou, nai, gyrnagame apo jasmin, gia penny den thymamai, nomizw htan kai irreligious kai cancer.
    People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

θυμήθηκα κ εγώ μια πρόσφατη ιστορία που είναι για κόσμο. σάββατο τελευταίο σ/κ ιουλίου, ανεβαίνουμε στο βουνό (ελάτη) καμιά 20αρα άτομα να γιορτάσουμε τον φίλο μας - και συνεργάτη μου - ηλία. υπάρχουν κάποιες πολιτισμένες φωτογραφίες στο ανάλογο τοπικ. κάτα τις 6 το απόγευμα βάζουμε φωτιές - για να ψήσουμε εννοείται - και ξεκινάμε τις μπύρες. ύστερα από 2ψήφιο αριθμό κουτιών ο καθένας, έναν δον χούλιο εγώ με ηλία (ήταν το δώρο μου), 2-3 χοσέ και στη συνέχεια οτιδήποτε υπήρχε σε αλκοόλ, βαρβαρική κρεατοφαγία, χορό και πανικό με μουσικές που κινούνταν από rammstein, ποζεριές και καφρίλιον μέχρι μπλιμπλίκι, τελείωμα με 2 ποτά και 5-6 γύρες μαύρη ζαμπούκα σε γειτονικό μπαρ, είχα τη φαεινή ιδέα να πάω στο δάσος. τελικά με ακολούθησαν ένας φίλος και μια ηρωική κοπελιά. καταλήξαμε σε γειτονικό οροπέδιο - το οποίο παρεπιπτώντος είναι το ομορφότερο μέρος στον κόσμο - να πίνουμε "μια τελευταία μπύρα για το σβήσιμο" και το ξημέρωμα μας βρήκε στο δάσος ουρλιάζοντας "say heeeeeeeeeeeeeey" και "it's hard to be a rock 'n' roller" και ακούγοντας τον αντίλαλο. γύρισα σπίτι το πρωί με ξηλωμένη τη μισή μάσκα του αυτοκινήτου και κοιμήθηκα σαν πουλάκι. δεν ξέρασα.
    Rock or Nothing

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Ορεινα Τρίκαλα FTW!!!
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Senior Member 00i00's Avatar

μια ειλικρινια απορια...
    πως γινετε να γινεστε ζαντες να μην θυμαστε πως σας λενε και τι ομαδα ειστε...αλλα να θυμαστε τι και ποσα ακριβως ηπιατε?
    κλειδωστε το

Anti-Hero Reject's Avatar

συνηθιζα να ξεφτυλιζω μονιμως εναν κολλητο μου,μονιμως σουρωμενος αυτος σε κατασταση λιποθυμιας τις περισσοτερες φορες.
    απο τα καλυτερα ηταν οταν τον εστελνα επι 3 βδομαδες να την πεσει στις ιδιες 2 γκομενες.
    τα πεσιματα που του ελεγα επισης να κανει σε χοντρες που ηταν καθισμενες (=μουναρες) και τα πρωινα του ξυπνηματα με αρκουδες Γκριζλυ διπλα του ηταν πραγματικα ανεπαναληπτα.....
    Last edited by Reject; 03-09-2010 at 16:49.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Senior Member freak brother's Avatar

ειδα μεθυσμενος 6 το πρωι 4 γκομενες σε ενα τραπεζι να πινουν 2 μπυρες , καθομαι στο τραπεζι λεω "για σας ηρθα να σας πιω τις μπυρες¨τις παιρνω τις πινω και η εκπληξη ειναι οτι επιασε το πεσιμο.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

314222 Mitsmann's Avatar

επαιξε ΠΕΝΤΑΡΕ μετα?
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

ο φιλος μου εδωσε την μια , εγω φασωσα την αλλη , αλλα 2 μερες μετα , εκεινη την μερα δεν μπορουσα να κανω κατι
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Quote Originally Posted by Reject View Post
    συνηθιζα να ξεφτυλιζω μονιμως εναν κολλητο μου,μονιμως σουρωμενος αυτος σε κατασταση λιποθυμιας τις περισσοτερες φορες.
    απο τα καλυτερα ηταν οταν τον εστελνα επι 3 βδομαδες να την πεσει στις ιδιες 2 γκομενες.
    τα πεσιματα που του ελεγα επισης να κανει σε χοντρες που ηταν καθισμενες (=μουναρες) και τα πρωινα του ξυπνηματα με αρκουδες Γκριζλυ διπλα του ηταν πραγματικα ανεπαναληπτα.....
    γραφει στο e.r ο κολλητος?

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

apodosh 1.05
    eukola
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

επίσης είναι γαμάτο να ακούς εμφανίσιμη, κυριλέ και "σοβαρή" γκόμενα να τραγουδάει με όλη της τη δύναμη "και τις μεγάλες τις βυζάρες σου, σπέρμα θα τις πλυμμηρίζω"
    ρε τι κάνουν τα ξύδια
    Rock or Nothing

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Οι χρήστες που εμπλέκονται να επικοινωνήσουν άμεσα για έγκριση δημοσιοποίησης ιστοριών από το πάρτυ του wbrb.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

το ραπ μου είναι πρόκληση nikolasfluxus's Avatar

πρώτη φορά που βγήκα με κανσεράκια,καταλήξαμε στη Σκνίπα να πίνουμε ποτά άλλων,εγώ του μπάρμαν και να την πέφτω σε μπαζόλα που ψήνεται και κάνσερ της λέει οτι είμαι 16 χρονών και η τύπισσα τρομάζει και φεύγει.για μια στιγμή θύμωσα αλλά μετά κατάλαβα οτι με έσωσε από σφηκοφωλιά. επίσης είχε προηγηθεί λογομαχία με κλασικό μπάρμπα ταβερνοσεκιούριτυ στις στοές της αριστοτέλους,ο άλλος ετοίμαζε τις αγκωνιές του αλλά εγώ μίλησα λογικά και δεν έγινε τίποτα.
    όχι τίποτα ιδιαίτερο,αλλά αξίζει το trivia με κάνσερ

compos mentis