ωραια ξεκινησαμε! εδινα στις 9 γερμανικα και ξυπνησα πριν κανα τεταρτο, να παρει.
Πώς γινεται να μη χτυπησε το γαμωξυπνητηρι.
εχασα και ντυλαν τσαμπα εκτος των αλλων. =(
There is a light that never goes out
Το πιο πιθανο ειναι να χτυπησε και να το κλεισες χωρις να το θυμασαι.
του πούστη αν δεν περάσω και αύριο
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Πω ρε δεν την παλεύω άλλο.Τελευταία μαθήματα και με έχουν κάψει τελείως.![]()
opoios exei zoria ta leei edw gia na niwsoume kalitera kai oi ipoloipoi.
edw exoume ftasei sto mi peraiterw. ta podia pane panw katw sinexeia, pos 8a dioxeteutei oli auti i energeia gia na ginei sigkentrwsi gia na diabasw dammit?
metanoeite.
παπάρια γενικά 4 μαθήματα έχω περάσει και μπαίνω 3ο έτος, αλλά προχτές πήγα καμικάζι να δώσω αγγλική ποίηση και έπεσε ύλη που χα κάνει ήδη στη σκωτία. και γενικά ευκολάκι, να ταν όλα τα μαθήματα έτσι =/
3 μαθήματα για πτυχίο μεταξύ των οποίων μαθηματικά, που δεν έχω ιδέα πως να το περάσω.
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
takuma να 3ερες ποσο σε νιω8ω, παιζει κ παραπανω ομως - μπηκα 2001 κ μαλλον το σκεφτομαι για διαγραφη q: Ντα3, ναι μεν δεν ειναι για γελια αλλα σχολη με δουλεια δεν πολυπανε μαζι. Απο την αλλη εχω τελειωσει τα γαμωεργαστηρια που για μενα ειναι το χειροτερο μερος του εργου. Μονιμη "κατα8λιψη" δλδ. Οσους ακουω να λενε για κατω απο 10 μα8ηματα ηδη τους 8εωρω πτυχιουχους.
anti-metal
eisai 9 xronia kai xrostas panw apo 10? dld apla den asxolithikes pote?
Eμεις ειχαμε 63 μαθηματα, μπορουσες να εχεις ασχοληθει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και να χρωστουσες πανω απο δεκα, πιστεψε με...
63(sunolo math)/9)xronia)=7(math/xrono)/3(eksetastikes/xrono)=2.3333333(mathimata pou an pernouses kathe eksetastikh tha teleiwnes se 9 xronia)
anyway. 9 xronia me fainonte polla genikws
Last edited by Xtikio; 03-09-2010 at 22:46.