μενα μ αρεσει κ ο Αγγελακας αλλα οκ γουστα, το θεμα ειναι πως ο δικσοτας κυλαει μια χαρα
μενα μ αρεσει κ ο Αγγελακας αλλα οκ γουστα, το θεμα ειναι πως ο δικσοτας κυλαει μια χαρα
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
btw το καινούργιο δεν ήταν να βγει μέσα σ αυτό το μήνα; κανένα νέο;
για να μιλάμε βάσει μιας λογικής
ε, φοβερό τρομερό και ξακουστό δεν το λες. καλή εκτέλεση αλλά το τραγούδι είναι γραμμένο για τη φωνή του αγγελάκα. και ο μάλαμας προσπάθησε (καλύτερα από το θανάση ιμο) αλλά δεν.
τώρα για όλους εσάς που δε σας αρέσουν οι τρύπες και ο αγγελάκας έχω να πω τα εξής
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
να αισθάνομαι άσχημα που μ'αρέσει πιο πολύ το αποπάνω;
24 του μήνα παίζει πάτρα ε.
εδιτ: και btw μην αγνοούμε ότι η εκτέλεση του θανάση στο κομμάτι είναι καθαρά με προσέγγιση της αυθεντικής εκτέλεσης, που τραγούδησε δηλαδή ο αγγελάκας. δεν περιορίζω την φαντασία μου κι επιμένω οτι σε μια διαφορετική τελείως εκτέλεση θα ήταν φοβερό τρομερό ξακουστό κι ότι άλλο.
Last edited by 12 stars circle your brow; 03-09-2010 at 15:06.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
όντως, στην πολιτεία. καλή φάση. αύριο παίζουν και οι ξέμπαρκοι εδώ (άσχετο).
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
Όταν θελήσει η μοίρα μου τον κόσμο αυτό ν' αφήσω
και κάθ' ελπίδα για ζωή απ' την καρδιά μου σβήσω,
μια κούπα από τη στάχτη μου να φτιάξετε συντρόφοι.
σαν θα γεμίζει με κρασί, μπορεί να ξαναζήσω.
αυτό το τετράστιχο, περικλείει μέσα του τα πάντα.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
Ο συγκεκριμένος -λυρικός- στίχος δεν έχει τίποτα από μόνος του ο κακομοίρης. Αλλά οι παντελώς πανηλίθιοι τύποι σαν τον παντελώς πανηλίθιο από πάνω πόστερ που τον αγαπούν τόσο είναι ανυπόφοροι γαμώ την Παναγία.
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι πολλοί και τόσο όμοιοι και απαράλλαχτοι γαμημένοι καριόληδες που να τρέφουν με συναφή πράγματα το Εγώ τους. Εκατομμύρια όμοιοι και απαράλλαχτοι μαλάκες που πιστεύουν ότι είναι τόσο ξεχωριστοί και τόσο βασανισμένοι και αδικημένοι που δεν φταίνε πλέον αυτοί για κανένα δικό τους πρόβλημα, μόνο η Μοίρα. Γκεςς γουάτ Μαίρη, τις περισσότερες φορές τα πράγματα είναι έτσι όπως είναι για πολύ καλό λόγο, για την ακρίβεια είναι μάλλον ακριβώς όπως θα 'πρεπε να είναι!
Πάρε μια μούτζα τρισδιάστατη και μια κλωτσά στον κώλο, δε σας αντέχω πια.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
ρε μαλακα δεν παιζει να εισαι τοσο καθυστερας!
χθες τα ισοπεδώσανε όλα Νίκαια.
ντούβας θεός στο τέλος να παίζει τζανγκλ μόνος του δε σταμάταγε ποτέ.
έπος. οι πατρινοί να πάτε
I must have some booze. I demand to have some booze
ναι ρε πούστη.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
αυτό έχουμε πει πόσο γαμάει;
A loaded gun won't set you free.
So you say.
όλα γαμάνε, μην το ψάχνεις.
(εκτος απ' το Σαμάνο)