Page 6 of 44 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 650

Thread: Περί Δημοκρατίας

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

άκη μήπως είσαι μαυροκρινάς ρε μλκ;
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

valor camarada

Quote Originally Posted by cybernaut View Post

auto to video mou prokalese deos.
    elate se mena na ta vroume leei, pethainw. deite.
    a cry for help, a hint of anaesthesia

το ραπ μου είναι πρόκληση nikolasfluxus's Avatar

μπορείτε να μην βάλετε άλλο βίντεο του πλεύρη όμως?

σεξιστής cybernaut's Avatar

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    cybernaut, που ακριβώς πιστεύεις ότι θα βρεθείς ή ποια η θέση σου στην κοινωνία αν ένας Πλεύρης ερχόταν στην εξουσία;
    δεν ειναι κει το θεμα μας, απο προσωπικο συμφερον πηγαζουν οι ιδέες ? αλλα θα θελα να ελπιζω ηγετική! Για αξιοκρατία μιλαμε άλλωστε!
    σταμ αντιτιθεσαι σε κατι απο αυτα που λεει ? σε παρακαλώ εξηγησε μου τον λογο που δεν μπορω να κρατησω ΛΙΓΑ ή ΜΕΡΙΚΑ απο αυτα που πρεσβευει, εν σου λεω να λεω να ειναι ο συγκεκριμενος στην εξουσια, μιλαω σε προσωπικο επιπεδο, γιατι πρεπει να αποριπτουμε πραγματα α πριορι λογω κατηγοριας πολιτικων πεποιθησεων ? πραγματικα δεν το πιανω..
    παντως δεν βγαινει νοημα ετσι ρε παιδια . .αλλα λεω αλλα μου λετε , εδω βγηκα κ φασιστας.. ρατσιστης, ισως!
    παντως εστω κ ενας να καταλαβει τι εννοω, καλο θα ειναι
    Quote Originally Posted by asimoulis View Post
    γενικά cybernaut ότι και να λέμε τώρα να θυμάσαι πως κανένας αγνός ιδεολόγος φασίστας δεν είχε καλό τέλος.
    ευγε πηγαινε να τους σφαξεις ολους γιγαντα ασιμουλι

MOOOOOAR PLEVRI !
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

Senior Member rage for order's Avatar

παντως δεν βγαινει νοημα ετσι ρε παιδια . .αλλα λεω αλλα μου λετε , εδω βγηκα κ φασιστας.. ρατσιστης, ισως!
    παντως εστω κ ενας να καταλαβει τι εννοω, καλο θα ειναι
    επισης τα τελευταια χρονια εχω πραγματικα πιστεψει πως η γλωσσα μας, η ιστορια μας κ ο τοπος που ζουμε μας καθιστουν 'ικανοτερους' αρκει να το πιστεψουμε !

έχεις δικιο αλλα ο φασισμός είναι αυταρχική πολιτική ιδεολογία, εγω δεν το εννοώ έτσι .. ούτε ειμαι υπερμαχος της βιας σε καμμια μορφη της. Απλα δηλώνω το προφανες (νομιζω),η γλωσσα, η ιστορια κ η τοποθεσια (κλιμα αλλα και μορφολογια), πως να το κανουμε, επηρεαζουν πολυ την εξελιξη ενος ανθρωπου, δεν πιστευω σε καποιο γονιδιακο προβαδισμα ουτε με νοιαζει το χρωμα του δερματος .
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

R U OK Esteban's Avatar

έχεις δικιο αλλα ο φασισμός είναι αυταρχική πολιτική ιδεολογία, εγω δεν το εννοώ έτσι .. ούτε ειμαι υπερμαχος της βιας σε καμμια μορφη της. Απλα δηλώνω το προφανες (νομιζω),η γλωσσα, η ιστορια κ η τοποθεσια (κλιμα αλλα και μορφολογια), πως να το κανουμε, επηρεαζουν πολυ την εξελιξη ενος ανθρωπου, δεν πιστευω σε καποιο γονιδιακο προβαδισμα ουτε με νοιαζει το χρωμα του δερματος .

Senior Member rage for order's Avatar

ααα συγνώμη τότε. δεν είσαι ρατσιστής, απλά πιστεύεις ότι οι Έλληνες είναι ικανότεροι για κάποιους προφανείς (νομίζεις) λόγους.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

η (προ χιλιετιών) ιστορία τι ακριβώς επίδραση έχει στην εξέλιξη ενός ανθρώπου; και γιατί δεν έχουν τα 400 χρόνια κώλου στους μογγόλους και άλλα 200 στους αγγλοσάξονες;

Senior Member

Τώρα γιατί τα μασάς ας πούμε; "δε το εννοώ έτσι" και μαλακίες. Δηλώνεις πως δεν είσαι υπέρμαχος της βίας, ο Πλεύρης όμως είναι. Εσύ αναπαράγεις ό,τι έχεις υποτίθεται δει στο δρόμο (μιλούσε με οικοδόμους, ΟΚ...) και τα σχόλια που γράφει το κάθε εγκεφαλικά ανάπηρο άτομο στο Youtube, τα βιβλία του Πλεύρη όμως δε τα'χεις διαβάσει (αν τα είχες διαβάσει είτε θα ήσουν υπέρμαχος της βίας είτε θα έλεγες "μα τι υποκριτικός μαλάκας που είναι ο Πλεύρης" είτε θα ήσουν ηλίθιος - μπορείς να τα διαβάσεις να επιλέξεις κάποια στιγμή!). Επιπλέον, δηλώνεις το προφανές, όμως αυτό ισχύει οικουμενικά (κάθε γλώσσα, κάθε ιστορία, κάθε τοποθεσία επηρεάζει τον άνθρωπο που μιλάει τη γλώσσα, ξέρει την ιστορία, και μένει στο τόπο) και πέφτεις στη παγίδα του σχετικισμού. Γενικώς, η συμπεριφορά σου και αυτά που λες είναι απολύτως προβλέψιμα, δε διαφέρεις από τον μέσο ψηφοφόρο του ΛΑΟΣ.

Και βασικά ΟΚ, δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που εμφανίζεται στο φόρουμ με τέτοιες ιδέες και μου φαίνεται πως οι ΕΡίτες έχουν αντιδράσει κάπως ήπια απέναντί σου.

ευχαριστω ΕΡίτες για την ηπιοτητα κ καλα κρασα

www.monolith.gr

Senior Member

:highfive:

δήθεν asimoulis's Avatar

cybernaut μίλα συγκεκριμένα ρε πές κάτι που θα ήταν καλό να πάρουμε από τους μεν και κάτι από τους δε.
    νταξ κομπλέ η ελληνική γλώσσα δεν είδα κανέναν να πει η ελληνική γλώσσα είναι σκατά. επίσης η ελλάδα σαν φυσική ομορφιά βλέπεται θα το ακούσεις από προοδευτικούς και συντηρητικούς.

κάνε ένα point φίλε μου.

τι να πάρω από τον πλεύρη? τι ακριβώς έχει προσφέρει ο πλεύρης στον τόπο? ο ψαριανός τι?

πες ακριβώς αυτό εκείνο το άλλο, γιατί γεμίζουμε σελίδες?
    Last edited by asimoulis; 02-09-2010 at 18:14.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Quote Originally Posted by asimoulis View Post
    κάνε ένα point φίλε μου.
    τι να πάρω από τον πλεύρη? τι ακριβώς έχει προσφέρει ο πλεύρης στον τόπο? ο ψαριανός τι?
    Για αρχη να πω πως πιο σημαντικο και αυτο που λεω ειναι πως δεν πρεπει α-πριορι να αποκλειουμε το οποιον 'αντιπαλο' κ να κατηγοριουποιουμε ανθρωπους με τις πολιτικες ιδεες.Φασιστα θα σε σκοτωσω, αναρχικε απλυτε θα σε σουβλισω. Πολλες αξιες πρεπει να ναι κοινες.Οι σημερινοι πολιτικοι ΔΕΝ ειναι ιδεολογοι, ειναι πιονια, που ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν γιατι κανουν αυτο που κανουν, δεν το απολαμβανουν, ειναι εντελως κατευθυνομενοι. Συγκεκριμενα για αυτους τους 2, τι θα μπορουσαν να προσφερουν λεμε,ασε το τι εχουν προσφερει και σε ποιον,οποιος μπορει να παρει, παιρνει, το καλο κοινο που εχουν ειναι ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ κ οχι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. Αναφερω αυτους τους 2 γιατι με αυτους εχω ασχοληθει καπως περισοτερο, δεν χρειαζεται να σαι εξασκημενος για να καταλαβεις αν καποιος ειναι γιδι, Παγκαλος το Νο1, με παπου δικτακτορα, εχει το ΘΡΑΣΟΣ να αρνειται διαλογο με τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ, κ σεις το θποστηριζετε γιατι ο αλλος ειναι ο Πλευρης κ αντε μην αρχισω.
    διαβασε αυτο : http://www.facebook.com/notes.php?id...d=422651427538
    ε εμενα αυτοι οι δυο με ψηνουν πως σ αυτο το σημειο δεν θα μπορουσαν ΠΟΤΕ να φτασουν.Το σημαντικοτερο για εναν πολιτικο ειναι αυτο, και πως πραγματικα την καραμελα 'για το καλο του τοπου ' την πιστευουν κ θελουν ειλικρινα να προσφερουν. Ειναι ανθρωποι ακεραιοι.Πιο πολλα τους ενωνουν παρα τους χωριζουν.
    Συγκρινω με την σημερινη πολιτικη 'σκηνη' της Ελλαδας γιατι αυτην εχουμε ! Μην παμε στα υποθετικα.
    Last edited by cybernaut; 03-09-2010 at 03:37.

www.monolith.gr

Senior Member

Η δημοκρατία δεν ανέχεται τους νεοναζί. Μπορεί να ανεχτεί πολλά πράγματα (πχ εσένα σε ένα φόρουμ να λες μαλακίες), δεν πρόκειται όμως ποτέ να κάνει διάλογο με αυτούς που σκοπεύουν στη κατάλυσή της. Το πρόβλημα και η μεγάλη στροφή της κοινωνίας προς τα δεξιά είναι επειδή καταφέρανε οι ναζί να φορέσουν τη προβιά του αριστερισμού, κρύβονται πίσω από αριστερά σύμβολα και προσπαθούν να εκπροσωπήσουν την αμόρφωτη λαϊκή εργατική τάξη και να πάρουν με το μέρος τους την απολίτικη νεολαία, μέχρι και το κόμμα τους το ονόμασαν ΛΑΟΣ και τσαντίζονται όταν στα κανάλια το λένε "το λάος" και απαιτούν να το λένε "ο λαός". Τέσπα όλη αυτή η φάση είναι ευρωπαϊκό φαινόμενο δυστυχώς, όλη η Ευρώπη αντιμετωπίζει τέτοιες ομάδες οι οποίες υπάρχουν όχι λόγω κοινής ιδεολογίας αλλά λόγω κοινού κοινωνικού αποκλεισμού. Στην Ελλάδα αυτό έγινε με τα μεγάλα κόμματα, οι μεν αποκλείουν τους δε (πχ στο θέμα με τους συμβασιούχους), και είναι θέμα χρόνου μέχρι να δούμε τον ελληνικό λαό να δοκιμάζει και την επιλογή ΛΑΟΣ.

Αυτό που είναι αστείο και θλιβερό ταυτόχρονα με το παραπάνω ποστ σου είναι πως λες στην αρχή να μην αποκλείουμε και να μη κατηγοριοποιούμε a priori και 10 λέξεις πιο μετά κατατάσεις τους πολιτικούς ως μη ιδεολόγους και ως πιόνια και πουλημένους και και και. Γελάει ο κόσμος, never stop posting.