δεν βγαινει απο το γουιναμπ ε..τρελο σκαλωμα..τα ριφς πετσοκοβουν κωλαρακια ευκολα
δεν βγαινει απο το γουιναμπ ε..τρελο σκαλωμα..τα ριφς πετσοκοβουν κωλαρακια ευκολα
Συγκρίνουμε τα καινούρια maiden και guardian μαζί του και γελάμε ανάλαφρα. Καλά μας γαμεί ο Hoffman ,ο ΤΤ QUICK είναι "γέρος" με αρχίδια bon scott και look Brian Jhonson ,σαν τον παππού κατάδικο που βγήκε να ξεκολιάσει εφηβικά κωλαράκια ,στεναχωριόμαστε που δεν έχει Udo γιατί αυτός είναι η σημαία των Accept και γαμεί όλο το Metal ανεξαρτήτου στυλ αλλά βάζουμε Teutonic Terror και θυμόμαστε γιατί αγαπάμε το παραδοσιακό Heavy Metal και σιχενώμαστε τους blind guardian
αυτά..............μόλις ξεκαβλώσω θα επανέρθω. Μέχρι τότε καλά γαμάνε οι Accept τα hobbits και τους guardian
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
Μετά από περίπου 1234215 ακροάσεις μέσα στο ΣΚ, έχω να πω ότι τέτοια σόλο είχα χρόνια να ακούσω! Η γεροντάρα ο Wolf διδάσκει!!
Κοίτα, έχουμε δημιουργήσει hype με ολα αυτά τα αποθεωτικά σχόλια και υπάρχει ο κίνδυνος να περιμένεις ν ακούσεις το σούπερ γουάου γαμάτο heavy metal album και ν απογοητευτείς. Είναι ένα πάρα πολύ καλό δισκάκι ατόφιου heavy metal. Αρκεί.Μ' αυτά και μ' αυτά πείθετε ακόμα και μη λάτρες του ιδιώματος να το ακούσουν πάντως.
Fandango, τον παρεξηγείς τον Witchie. Μη τα παίρνεις τόσο κυριολεκτικά, ο Witch με αυτά θέλει απλά να τονίσει ότι όταν μιλάμε για heavy metal και την ίδια περίοδο βγαίνει καλός δίσκος Accept και δίσκος (δεν το εχω ακούσει) Blind Guardian, ε συγνώμη αλλά ξέρουμε ποιος κερδίζει. Όχι μόνο τους Guardian, το 90% των συγκροτημάτων που λένε ότι παίζουν heavy metal.έτσι, γιατί δεν μπορεί ποτέ κάτι να είναι γαμηστερό από μόνο του, όχι, πρέπει να γαμάει κάτι άλλο, μαζί με τα γούστα των υπόλοιπων. μια ζωή καθυστερημένοι θα είστε ρε πούστη μου.
Δε ξέρω πως μπορώ να το διατυπώσω, αλλά δεν πρόκειται για άμεση σύκγριση 2 δίσκων/συγκροτημάτων, πρόκειται για τη πόρωση, τις ανατριχίλες και τα συναισθήματα που μας δημιουργεί ένα καλό heavy metal τραγούδι. Πόσο μάλλον όταν αυτό έρχεται από τους παιδικούς μας ήρωες που σε κάθε μπυροποσία τα τελευταία 10 χρόνια λέμε "πω ρε !#$!!!!$% φαντάσου να ταν στα καλά τους οι Accept"..
Α και κάτι που ξέχασα να γράψω: heavy metal.
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Είναι καλύτερο από το τελευταίο Slipknot;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
το guardian?
Bloodshed on every shore
τι να σου πω ρε dude, εγώ με τα 2 φιλαράκια μου που μιλήσαμε για το νέο accept και το πόσο αναπάντεχα καλός δίσκος είναι, δε χρειάστηκε να θάψουμε κάποια άλλη μπάντα για να αποδείξουμε ότι όντως είναι καλός ο δίσκος. τώρα αν το παίρνω κυριολεκτικά, ε σόρυ, αλλά έχει γεμίσει το er ποστς του στυλ "ακούστε το ____, γαμάει απ'τον κώλο το τάδε", "καλά τρομερός δίσκος το _____, χύνει στη μάπα τους ______", "έφαγα μακαρόνια χθες που ξεκωλιάζουν ασύστολα τους _____'' κλπ, το οποίο ποτέ δεν πρόκειται να χωνέψω και θεωρώ τρομερό κόμπλεξ.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
ναι είναι άκυρο να πεις "οι accept γαμάν τους slipknot" και το λέω 1 σελίδα πριν.
Από την άλλη να πεις ότι το accept είναι καλύτερο του guardian, έχει μια βάση, στον ίδιο χώρο (εχμ, τέλος πάντων) κινούνται.
Κι εγώ πριν από 5 χρόνια έκανα τέτοια ποστς, "καλά σας γαμάν οι manilla", αλλά τώρα πια κατάλαβα το λάθος και δεν το ξανακάνω.
Bloodshed on every shore
καλά σας γαμάνε οι αξεπτ ρεεε
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
Αυτό πρώτη φορά το ακούω
στα σημαντικά τώρα, ο δίσκος ακούγεται καθημερινά, έχει τρομερή ροή, δε βαριέσαι στιγμή, κ είναι κ αρκετά κολληματικός (πάει το δάχτυλο στο repeat δλδ)
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
ναι ρε ,το μεταλ μας () θέλει τους εχθρούς του, απ'όπου και αν είναι αυτοί (δε μπορεί αμά δεν τη παλεύει) ,θέλει διαθέσεις πεινασμένης ύαινας ,iq hulk και ορθωγραφία Τοτού. Και άμα τα λέγατε με τους φίλους σου χωρίς μπινελίκια εσείς είστε φολς και εγώ λεβέντης. Απλά πράματα.
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!