Τί προσφέρει η υπηρεσία;
Η υπηρεσία αυτή προσφέρει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ελεύθερη πρόσβαση στο Internet. Μπορεί να συνδεθεί οποιοσδήποτε διαθέτει υπολογιστή με modem και τηλεφωνική γραμμή (PSTN ή ISDN). Αρκεί να καλέσετε τον αριθμό που αντιστοιχεί στο νομό σας.
Νομός Αττικής: 211-180-5000
Νομός Θεσσαλονίκης: 231-180-5000
Νομός Λάρισας: 241-180-5000
Επίσης δε χρειάζεται να ψάχνετε για username και password, είναι κοινά για όλους!
Username: tellas
Password: free
Σε ποιούς απευθύνεται;
Η υπηρεσία απευθύνεται πρακτικά σε όλους: Δεν απαιτείται καμίας μορφής δέσμευση με συμβόλαιο, κάρτα ή προπληρωμή.
Χαρακτηριστικά
Υποστηρίζονται ταχύτητες σύνδεσης 56 Kbps (PSTN), 64Kbps (ISDN) και 128Kbps (ISDN), ανάλογα με τον τύπο της τηλεφωνικής γραμμής που διαθέτετε. Η υπηρεσία παρέχει μόνο πρόσβαση στο Internet. Η σύνδεση στα 128Kbps με χρήση και των δύο B-channels του ISDN λογίζεται σαν δύο χωριστές κλήσεις.
Έχω υποστήριξη αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα;
Μπορείτε να απευθύνετε τις ερωτήσεις σας στο [email:1awtjwjo]free-support@tellas.gr[/email:1awtjwjo].
Και φυσικά το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Καλέστε το 211-180-5001 ή το 801-500-5000 και το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων σχετικών με τη σύνδεσή σας.
Τί πλεονεκτήματα έχω με τη χρήση της υπηρεσίας;
Το Free Internet είναι ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος για σύνδεση στο Internet. Αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα της υπηρεσίας.
Είναι διαθέσιμη η υπηρεσία στην περιοχή μου;
Η υπηρεσία Free Internet είναι διαθέσιμη στο νομό Αττικής, στο νομό Θεσσαλονίκης και στο νομό Λάρισας.
Πώς μπορώ να γίνω συνδρομητής;
Δεν χρειάζεται να γίνετε συνδρομητής! Απλά συνδεθείτε άμεσα με 3 απλά βήματα:
1. Δημιουργήστε μια νέα σύνδεση dial-up στον υπολογιστή σας.
2. Πληκτρολογήστε
Username: tellas
Password: free
Αριθμός κλήσης:
ΑΤΤΙΚΗ 211-180-5000
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 231-180-5000
ΛΑΡΙΣΑ 241-180-5000
3. Πατήστε Enter για να συνδεθείτε!
Πόσο κοστίζει;
Για τη σύνδεση στο Internet πληρώνετε μόνο το κόστος μίας αστικής κλήσης για όσο χρόνο παραμένετε συνδεδεμένοι (εφόσον καλείτε τον αριθμό που αντιστοιχεί στο νομό σας). H χρέωση θα εμφανιστεί στο λογαριασμό του παρόχου σταθερής τηλεφωνίας, μέσω του οποίου έγινε η κλήση.