Διάλογος σε φαστφουντάδικο τις προάλλες:
- Τρία σουβλάκια κοτόπουλο
- Δεν έχω κοτόπουλο, μόνο χοιρινό
- Ε, βάλε τρία καλαμάκια
- Χοιρινά;
- Αφού δεν έχεις κοτόπουλο
.
Διάλογος σε φαστφουντάδικο τις προάλλες:
- Τρία σουβλάκια κοτόπουλο
- Δεν έχω κοτόπουλο, μόνο χοιρινό
- Ε, βάλε τρία καλαμάκια
- Χοιρινά;
- Αφού δεν έχεις κοτόπουλο
.
αυτός είναι ο Λάμπρος ο βασιλικός.
μου τον φέρανε πριν 2 βδομάδες και από την δεύτερη μέρα άρχισε κάτι να του μασουλάει τα φύλλα.
έβαλα σαπουνόνερο που μου είπαν αλλά και πάλι τίποτα, παίζει τίποτ' άλλο?
btw ο Φώντας ο Δυόσμος και ο Παντέλος η Αζαλέα είναι μια χαρά, αν κ είναι δίπλα το ένα στο άλλο.
satan was a lez
Κάτσε ένα βράδυ κρυφά και παρακολούθα τον, μαζί με το Μπάμπη το σουγιά. Κανα σκατοέντομο θα είναι.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Η ψειρα ειναι, η πρασινο σκουλικι λεω εγω...Φετος ευνοηθηκε πολυ το πρασινο σκουλικι (τρωει και το βαμβακι της πουτανας παντου) λογω του καιρου (πολλες βροχες το καλοκαιρι).
Λοιπον. Θα πιασεις το φυτο.
Θα το τιναξεις πανω κατω οπως πιανουν τους φιλους σου οι μπατσοι και τους ταρακουνανε για να τα ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ.
Ετσι θα "πεσει" το σκουλικι. Αυτα ξεκινανε απο μικρα, τρωνε καλα και γινονται μεγαλα οποτε παιζει και αν τα δεις.
Μετα θα κοψεις ολα τα φαγωμενα φυλλα. Μη βοβηθεις να κοψεις ακομα και τις κορυφες. Θα ξαναφουντεψει~
Αν δεις οτι μετα απο λιγο καιρο παλι εχει σημαινει οτι δεν εχει μονο μεγαλα αλλα αφησαν πισω τους και μικρα.
Τοτε παμε στα πιο ακραια.
Ειτε το σαπουνονερο που σε ειπανε. Λευκο η ασπρο σαπουνι οχι κανα υγρο για τα χερια ε. Αυτος ειναι ο φιλοπεριβαλλοντικος τροπος.
Ειτε 2/3 νερο, 1/3 καθαρο λευκο οινοπνευμα και ψεκασμα. Αυτος ειναι ο ακροαριστεριστικος τροπος.
Στην πιο ακραια, αροξολ κιοποιος αντεξει. Αυτος ειναι ο τροπος του αναρχικου. Αν το βαλεις και σε μπουκαλι απο μαλαματινα παιζει να κλαψει ο νιτσε. Ωπ κατσε..!
ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ (και το σαπουνονερο) απο κατω προς το πανω.
Ο σκολιξ καθεται στην κατω μερια των φυλλων. (Μπατσκολιξ??)
Ευχαριστω πολυ.
Καληνυχτα.
είχα το σπίτι πάναδειο 4 μήνες και τώρα ξεκίνησα να αγοράζω πράγματα και δεν έχω σταματημό λέμε, τρομερή καταναλωτική μανία.
edit: τουλάχιστον δεν αγόρασα ipad! [το σκέφτηκα όμως (και Kindle σκέφτηκα =/)]
αφού είμαστε πλήρεις σε όλους τους επιστημονικούς κλάδους![]()
Rock or Nothing
Κανα θεολογο εχουμε;
1) e4, c5
2) Νf3
Φωτογραφίζεις κάπΧοιον χρήστη συγκεκριμένα?
Resistance is useless