Και που λέτε απο τότε που γύρισα απο διακοπές μιας και το αμάξι είχε ενα μικροπροβληματάκι ,το άφησα στην άκρη κ έφτιαξα το ποδήλατο μου να κάνω διαδρομή εξάρχεια - πετράλωνα που είναι και κοντά.
Το πάρκαρα στον ημιόροφο που είχε και άλλα 2 ποδήλατα αυτών του 3ου.Στην 5όροφη πολυκατοικία που μένω έχει μόνο 5 διαμερίσματα.
Χτες δε το πήρα το ποδήλατο γιατι είχα κατι δουλειές στο εξωτικό Χαϊδάρι.
Σήμερα όλο χαρά πήγα να παρω το ωραίο μου ποδηλατακι και δεν ήταν εκεί.
Το είχα ψευτοκλειδώσει γιατί δεν είχε που να το κλειδώσω και δε πίστευα οτι θα το χάσω μέσα σε 5 μέρες.
ΟΥΦΜΛ
Μπλε
Γυριζω για απειροστη φορα απο συνεντευ3η για γαμωδουλεια +ως συνη8ως εχω παρει παλι τις ωο8ηκες μου γτ "ειναι μια δυσκολη περιοδος" (τωρα το 8υμη8ηκες αγαπημενο μου αφεντικακι?)... Δν αντεχω αλλο κ το επιδομα ανεργιας εχει τελειωσει επισης. ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ. Φταιω μετα ν'αρχισω τις μαπες? Ναι, 3ερω, μιζερια.
anti-metal
πες τα, έλεος πια με τους αργόσχολους.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
ένα καρέρα ήταν 12ετίας.Τότε έκανε 60.000 δρχ περίπου.. Ηταν σε τέλεια κατάσταση γιατί όταν μου το πήρε η γιαγιά το σνόμπαρα και ήταν στην αποθήκη.
Μπλε
Βάλε και Πάσχα, εθνικές εορτές, χριστούγεννα κτλ., φτάνεις τους 4-5 μήνες τον χρόνο. Μου φαίνεται πως διαλέξαμε λάθος επαγγελματική κατεύθυνση.![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Αγαπητα μου παιδια,
@ fandago: δν εχω κατι με τους αργοσχολους, ισα ισα παιζει να μαι κ εγω στην ιδια κατηγορια. Δν υπονοησα οτι καποιος ειτε ειναι αργοσχολος ειτε πως κακως ειναι. Τεμπελια ftw κ σαμποταζ στο αφεντικουλι μου. (lol).
@ KoiliaSamprela: οτι ηλικια κ να εχεις απο τη στιγμη που κατω των 25 πληρωνεσαι (ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ) λιγοτερο βασει της νεας "μα8ητειας" ειτε πανω απο 25 δν σε παιρνουν η σε απολυουν πανευκολα ειναι γμc τα η μπιζνα. Παντως το 8εμα με τις εγκυμοσυνες, γαμους κλπ ναι οσο λιγοτερα επιδοματα σου σκανε τοσο καλυτερα γι' αυτους (duh).
@ Sotos_The_Tequiler: το μονο που δν ειπα ειναι αυτο. Μαλιστα αν νομιζεις οτι στο ευχομαι μαλλον παιρνεις ελαφρα τη καρδια αυτο που κανας πολιτικαντης 8α βαφτιζε "τα3ικη αλληλεγγυη". Φιλαρακι ολοι στο ιδιο καζανι -πανω κατω- βραζουμε. Απλα μη μου κλαιγεσαι οτι πηγες διακοπουλες 2 βδομαδες κ γυριζεις στην κωλοδουλεια σου. Παιζει να μουν κ υπερβολικη γτ οτι ειχα γυρισει κ ημουν φορτω. Οπως κ να χει μου φανηκε εντελως γτπ το "γαμωτο εχω δουλεια, εκανα 2 βδομαδες διακοπουλες, ας γκρινια3ουμε κ λιγο" (3ερεις ειναι κατ'ε3οχην γυναικεια ενασχοληση αυτο q: ) Σου ευχομαι ποτε να μην χρειαστει να βρε8εις σ'αυτη τη 8εση της απολυσης που χαλαρα ποσταρισες κ αχρειαστο σου το εντιτ.
anti-metal
δικαιολογημένη η γκρίνια σου στο συγκεκριμένο θέμα... αλλά δεν υποννόησα ότι κάτι τέτοιο εννοούσες..
Δεν περίμενα τέτοια απάντηση γιατί απλά μου ρθε να κάνω "ελαφρά τη καρδία" ένα κυνικό σχόλιο με το πρώτο πράμα που μου ρθε στο μυαλό.
Ο καθένας κάνει τα παράπονά του ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Κι εσύ όταν βρεις δουλειά και θα περιμένεις την καλοκαιρινή σου άδεια μάλλον θα σου κακοφανεί όταν θα επιστρέψεις.
Όντως δεν ήταν για FML το ποστ μου αλλά νταξ... σταυρώστε με![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!