Μόνο Mecca Cola, μέρες που είναι...
Μόνο Mecca Cola, μέρες που είναι...
Feed my fear
βάζω bepanthol στις βυζάρες μου
επειγον! mayday mayday!!
ζητουντε ρωσσομαθεις
πμ με
привет!
Πρεβελη?????
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ.
Μια ατομικη να αφανισει επιτελους τη σιχαμενη ανθρωποτητα. Καρκινο και ψοφο στους πάντες.
γενικότερα με ωραία νέα ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα =/
Ναι μωρε παπαρα, οι ελευθεροι καμπερς το κάνανε. Πρόβατο κι εσυ.
ναι, πρόβατο... δεν είδα με τα μάτια μου πόσο σκατά είχαν καταντήσει το μέρος, που σε πολλά σημεία δεν μπορούσες να σταθείς από τη μπόχα και παντού είχε απομεινάρια από φωτιές.
με είδες να κράζω πουθενά για το κεδρόδασος που τουλάχιστο κάτω στην παραλία το είχαν καθαρό? (αν κ εκεί φέτος στο σημείο που σταματάνε τα οχήματα, είχε γίνει πουτάνα από τα σκουπίδια).
αν ξεκινήσει μια φωτιά από τα απομεινάρια του κάθε απολίτιστου, εγώ είμαι το πρόβατο. ξεκολλήστε, δεν είναι όλα συνομωσίες
Rock or Nothing
χωρίς να λέω πως φταίει ο ένας ή ο άλλος για τις φωτιές, είναι αλήθεια πως ένα μεγάλο μέρος των ελεύθερων κατασκηνωτών τα κάνουν όλα πουτάνα εκεί που πάνε.
satan was a lez
Σαφώς και πολλοί ελεύθεροι καμπερς τα κάνουν πουτάνα, αλλά η πλειοψηφία ξέρει να προσέχει τις φωτιές της και δε χέζει στα μονοπάτια. Συγκεκριμένα στην πρέβελη, είδα παλικάρι να περπατάει μέχρι πέρα που είναι τα πάρκιν κι εχει δυο ταβέρνες, για να πάει τουαλέτα. Δε λέω πως είναι όλοι άγιοι, αλλά ας μην κράζουμε όποιον να'ναι. Οι ελεύθεροι κάμπερς τείνουν να προσέχουν τα μέρη διαμονής τους. Τη ζημιά μπορεί να την έκανε το γαμωτσιγάρο του κάθε ελληνάρα μαλάκα που σκάει για μερικές ώρες και πετάει γόπες και σκουπιδαριό οπου βρεθεί κι όπου σταθεί.