ta gatakia ths arsenal se veltiwmenh ekdosh
ta gatakia ths arsenal se veltiwmenh ekdosh
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
μια χαρα χωραει ε!!! στην θεση του κειτα-τουρε! και αν ο ιμπρα ηταν ο γνωστος ιμπρα χωραει και βιγια και ιμπρα μπροστα! αλλα δεν πειραζει! ας μεινει και μια θεση για την μεταγραφη του χειμωνα!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Η προσωπική ομάδα-λατρεία λόγω παιξίματος μανατζερ (κάτι αντίστοιχο με μιτς και νταγκεναμ), που ακούει στο όνομα Blackpool έκανε ηρωική άνοδο με πλέη-οφφ στην Premiership με γκολ του Ormerod τον οποίο χρησιμοποιούσα από τις τότε ηρωικές εποχές του manager 02-03 που η ομάς ήταν League 2.
Μακάρι η Νταγκεναμ να έχει αντίστοιχη πορεία και να φτάσει πρέμιερ τώρα που έκανε την αρχή.
Άντε και του χρόνου Championship πάλι!!!`1``1!
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Kαι το κατορθωμα της Μπλακπουλ ηταν ιστορικο, απλα παρακολουθουσα τιγκα Νταγκεναμ αυτες τις μερες και ξεχασα να το αναφερω.
Χαιρετιζουμε επισης, επιστροφη Μιλγουωλ στις μεγαλες κατηγοριες.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
κριμα που δεν επεσε η west ham ομως...![]()
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Σκεψου το ομως. Πεστε εσεις μια, να ανεβουμε εμεις μια, και θα παιζουμε τοπικο ντερμπυ (3 σταθμοι της District Line απεχουμε!!!!)
"Τι χτυπαω??"
αχχαχαχαχααχαχ...υπαρχει καλυτερη λυση.ας ανεβει η νταγκεναμ 2 κατηγοριες ωστε να δουμε ενα πραγματικα μεγαλο ματς![]()
-αναλογικα- βαζω και την Τσαμπιονσηπ.
"Τι χτυπαω??"
nai alla oi pistoi opadoi tis ti theloun sta salonia![]()
Τα γαμησε ολα ο μεσσι λεει παλι..αναμενω να δω τι εγινε
Τα είδα τα παιχνίδια.
Ανύπαρκτη Σεβίλλη στο Καμπ Νου,ο Μέσσι είναι Μέσσι και ο Βίγια μπήκε φουριόζος.
Στο άλλο λέει ο εκφωνητής:"Eγγύηση ο Ζουάν στην άμυνα της Ρόμα" και μετά από 2 δευτερόλεπτα κάνει τσαφ και βάζει το 1-1 ο Πάντεφ![]()
Мама Люба давай, давай, давай