Shirime, απο ποτε μου απαγορευεται να γελαω οταν κατι ειναι αστειο.
ενταξει το κομματι που ακουσα μπορει να ειναι Α.Κ. (Ανωτερι Κουλτουρα) αλλα πραγματικα καθαρισα τα πλακακια μου απ το κυλισμα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
οτι ειπε ο μιτς...εβαλα απο περιεργεια να ακουσω..το πρωτο αποτελεσμα ηταν ενα ασμα με τιτλο προσωπεια εφιαλτες..νταξ για γελια ε
Αφήστε τις μαλακίες και ακούστε το Φλιπάρισμα για να αλλάξετε άποψη
Spoiler
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
αλλαξα αποψη, ειστε μαλακες.
μετα το Φλιπαρισμα ειμαι βεβαιος οτι προκειται για μπαντα τεραστιου επιπεδου.
Φλιπαρισμα.
στη ρουτινα.
Χαμε-
νες ωρες.
στη βιτρι-ιι-ινα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Χαίρομαι Mitsmann που άλλαξες γνώμη!
Εγώ που λες προσωπική μου άποψη είναι ότι οι Συνθετικοί είναι μια εξελίξιμη μπάντα, απλά η εξέλιξη τους δεν είναι ευδιάκριτη επειδή έχουμε συνηθίσει να ψάχνουμε την εξέλιξη μόνο σε πράγματα που είναι "καθαρά" μουσικά. Ή κάτι τέτοιο. Φάση.
Ε φλίπαραν οι άνθρωποι, πόση εξέλιξη πια να αντέξει κανείς.
Τα vocals έχουν ηχογραφηθεί με μανταλάκι στη μύτη..
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Τώρα σοβαρά, υπάρχει κανείς που περιμένει πως ένας τωρινός δίσκος των Συνθετικών μπορεί να προκαλέσει το ίδιο shock με το "Συνθετικοί" δλδ;
edit : και πως μια τέτοια υποκειμενική διαπίστωση, είναι αντικειμενικά άμπαλη και ανώριμη;
@Mitsmann τελικά αλήθεια το λες αυτό ή με ειρωνεύεσαι για νιοστή φόρα σήμερα?
γιατί ετοιμάζομαι να ανοίξω σαμπάνια που βρήκα κάποιον να συμφωνεί
κατά τα άλλα @Fandago Οι Συνθετικοί απλά αναδομούν τη μουσική, imho. Εκεί που ιδιαίτερα στη techno δίνονταν σημασία στο σύνολο και στο ευκολοάκουστο του τραγουδιού, εδώ δημιουργούν μουσική. Εδώ η κάθε νότα αποκτά αυταξία, απαγκιστρώνεται από τις προηγούμενες και πλέει μόνη της για όση ώρα εκτιμηθεί ότι χρειάζεται για να έχει το μέγιστο impact. Ritual music, if there ever was any.