Page 5 of 51 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 751

Thread: Premier League 2010 - 2011

Senior Member Daffy's Avatar

=(

Senior Member atom_smasher's Avatar

αλλο ενα γαμημενο γκολ μπορουσε να μπει να παμε ταμειο....; καλη συνεχεια!
    1) e4, c5
    2) Νf3

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

και έλεγα θα πεις για Μαραντόνα στην Αστον Βιλλα

Wriggle redeemer's Avatar

Νταξ οι πικραμένοι του λιμανιού δείτε το γκολ του Kalinic,θα αισθανθείτε καλύτερα.

lcsgp FIXXXER's Avatar

0 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by morphine View Post
    τι ήρθες να μας πεις εσύ τώρα; Με 10 έπαιζε για ένα ολόκληρο ημίχρονο, και για κάποια λεπτά και με 9, και τελικά η άρσεναλ κατάφερε να σκοράρει στο 91 με αυτογκόλ του πέπε ρέινα
    μια χαρά τους είχαμε
    άντε γιατί πολύ αέρα πήραμε εδώ μέσα

μπούρδα παιχνίδι βέβαια

εδιτ φυσικά στο φίξερ πάει ε
    Ολα αυτα που εγραψες ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ καθολου, εγω απλα περιμενω και τις επομενες χαρες απο την αγαπημενη μου ομαδα.

Γελαει ο κοσμος για το "μεγαλυτερη ομαδα του νησιου" εν ετει 2010. Δεν εχει καν παρει την premier league

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Γελαει ο κοσμος για το "μεγαλυτερη ομαδα του νησιου" εν ετει 2010.
    Ε αφού έχουμε 2010..

3 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ο φίξερ και μια μικρή ομάδα που έχει αρχίσει να δημιουργείται τελευταία, θεωρούν ότι πρέπει να χρησιμοποιούν τη γαυροβαζελική πουτσοειρωνία τους σε όλα τα είδη ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα και εδώ, λες κι είμαστε στο γεωργίου ή στον τάκη να πούμε. Λοιπόν φίλε μου σε πληροφορώ ότι έχεις καταντήσει αηδία κι ότι υπάρχει ολόκληρο αθλέτιξ να παίζεις και να μαζεύεις μούντζες αν το επιθυμείς, δε χρειάζεται να το κάνεις και εδώ. Άσε τον κόσμο που παρακολουθεί πρέμιερ λιγκ να συζητήσει χωρίς να του σπας τα αρχίδια κάθε λίγο με το κόμπλεξ σου με τη λίβερπουλ, καταντάει κουραστικό, ειλικρινά. Αφού τα βρισίδια τόσο καιρό όχι μόνο δεν πιάνουν, αλλά σε έχουν κάνει και πιο ανθεκτικό, είπα να σε πιάσω στο φιλότιμο.

Λεπόν για να κάνουμε μια σούμα της πρώτης αγωνιστικής

Tottenham 0 0 Man City
    Blackburn 1 0 Εverton
    Wolves 2 1 Stoke
    Villa 3 0 West Ham
    Sunderland 2 2 B'ham
    Bolton 0 0 Fulham
    Wigan 0 4 Blackpool
    Chelsea 6 0 West Brom
    Liverpool 1 1 Arsenal
    Man Utd 3 0 Newcastle

εγώ μόνο τα 2 τελευταία είδα, το σάββατο δεν μπόρεσα να δω τίποτα. Η Newcastle χάλια μαύρα, πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσει την άμυνά της. Πάντως νομίζω ότι η έκπληξη της αγωνιστικής ήταν η μπλακπουλ
    αυτά

0 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

εντάξει για τον φίξερ, εγώ όμως μπορώ να κράζω την Λίβερπουλ μια στο τόσο;;

εσύ μπορείς να κράζεις όσο θες γιατί στις 17 οκτωβρίου και στις 15 ιανουαρίου θα κλαις πάλι

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Newcastle όντως χάλια όπως και West Brom. Αυτό με τη Blackpool πραγματικά δεν το καταλαβαίνω, δηλαδή δεν είδα το ματς, αλλά στα στιγμιότυπα που είδα πρέπει να έκανε καμιά 10ρια κλασσικές ευκαιρίες. Οκ λογικά κι η Wigan θα ήταν σε άθλια κατάσταση (αυτή την ομάδα ποτέ δεν θα τη καταλάβω, επι Μαρτίνεζ παίζει να κερδίσει τη Γιουνάιτεντ και την άλλη βδομάδα να φάει 5 απ τη Στόουκ), αλλά και πάλι επιθετικά φάνηκε αρκετά γρήγορη. Λογικά αν συνεχίσει να παίρνει βαθμούς εκτός έδρας θα έχει καλύτερη τύχη απ' την Μπέρνλι. Από 'κει και πέρα City πολύ πολύ κακή, τεράστια εμφάνιση Hart αλλιώς θα είχε φύγει με 3άρα, αλλά εν μέρει λογικό αφού χρειάζεται δέσιμο κλπ με τόσους νέους παίκτες. Aπ'ότι καταλαβαίνω ο Μαντσίνι δεν έχει αποφασίσει για σχήμα/βασικούς οπότε αρχικά τουλάχιστον θα έχει πρόβλημα. Επίσης η Άρσεναλ δεν μ'άρεσε, μέχρι το 80κάτι δεν μπορούσε να κάνει φάση. Ο Κοσιελνύ ήταν καλός, ο Σαμάκ πολλές χαμένες κεφαλιές και λάθος πάσες. Πάντως θέλει τέρμα άμεσα και μου φαίνεται δύσκολο να δώσει η Σίτυ τον Given σε ανταγωνιστική ομάδα, λογικά σε καμιά Φόυλαμ θα τον στείλει.
    Εμείς στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, αλλά απ'ότι λένε ο Neymar θέλει να κάτσει Σάντος, για τη θέση του Καρβάλιο προωθούμε τον Μπρούμα από τις ακαδημίες και αρχίζω να φοβάμαι ότι άλλη μεταγραφή δεν. Και ενώ προς το παρόν με υγιή Essien, Alex κλπ είμαστε καλά, όταν αρχίσουν οι τραυματισμοί θα υπάρχει θέμα γιατί ο πάγκος δεν είναι ούτε κατά διάνοια στα επίπεδα του περυσινού.

Επίσης, άσχετο, τι τύπος είναι αυτός που έβαλαν στο Match of the Day 2 φέτος. Με τέτοια προφορά τα μισά που λέει δεν τα καταλαβαίνω καν.

akomi?

Yey,κολάει και του Caicedo,και στρεφόμαστε στο γαλλικό θωρηκτό Aladiere,των 15 γκολ σε όλη του την καριέρα.ΩΡΑΙΑ.
    Και αυτά ενώ δεν υπάρχει RB στην ομάδα.

mnia xara eisai me to tomkins

Θα ήμουνα,αν έπαιζα League 1.Οριακά.

Quote Originally Posted by Kelldorain View Post
    Επίσης, άσχετο, τι τύπος είναι αυτός που έβαλαν στο Match of the Day 2 φέτος. Με τέτοια προφορά τα μισά που λέει δεν τα καταλαβαίνω καν.
    εσείς οι νεαροί και λονδινόφιλοι πού να καταλάβετε ιρλανδεζάρες. Πάντως ο τσάιλς ήταν πιο συμπαθής νομίζω
    πες μου όμως πως δεν είχε 2 good 2 bad απλά και μόνο επειδή ήταν πρώτο σκ, ή κάτι τέτοιο =(
    πάντως πολύ ωραίο το καινούριο σποτάκι