κάτι είναι κ αυτό... αν δεν είχα μερικές μαλακίες που εκκρεμούν, θα έμενα κλειστός κ αυτή τη βδομάδα. ερημιά
κάτι είναι κ αυτό... αν δεν είχα μερικές μαλακίες που εκκρεμούν, θα έμενα κλειστός κ αυτή τη βδομάδα. ερημιά
Rock or Nothing
εμενα ξεκινησε η αδεια μου απο το Σαββατο!!!!!!!!!!!!!
βεβαια απολυθηκα οποτε δεν εχει και τοσο σημασια!!!!!!!!!!!~1``12`13
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
υγεια και καλη καρδια.
(ροφλ)
"Τι χτυπαω??"
και τι λέει το πρόγραμμα τώρα. παίζει κάτι άλλο στα υπόψη? πήρες τουλάχιστο καμιά αποζημίωση?
Rock or Nothing
ante re mits pes mas kai kaigomaste
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Κανονικα δε θα το περιμενα, καθ οτι μου το παν το τελευταιο απογιωμα σε φαση "εε, αποφασισαμε να τερματισουμε τη συνεργασια μας, αυριο πας, υπογραφεις, απολυεσαι, γεια"
ετσι απ το πουθενα.
αλλα επειδη υπαρχει εργασιακος θεουλης, ειχαν ξεχασει ενα μεηλ στο πισι μου ανοιχτο (!!) 10 μερες πριν που ελεγε για την απολυση μου, χαχα και το ξερα.
βεβαια οι τελευταιες 10 μερες ηταν σκατα, αλλα λεμε. τεσπα.
τωρα 10 μερες διακοπες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γιατι το χρειαζομαι και μετα οργανωση. θα δουμε.
"Τι χτυπαω??"
εμαθα απ τις πηγες μου οτι ενω το πρωτο πραγμα που μας ειχαν πει στην αλλαγη απο φνακ σε παμπλικ οτι "δε θα πειραχτει κανεις σας αγαπαμε ολους αρκουδινια και καρδουλες", η εντολη ηταν γενικα τους τεχνικοι των καταστηματων που εξαγοραστηκαν, να φανε τσεκουρι.
συμβαινουν.
"Τι χτυπαω??"
+1
επισης,ρε μαλακες τι ζεστη ειναι αυτη ουτε μια ΜΑΛΑΚΙΑ της προκοπης μπορουμε να τραβηξουμε
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ