Quote Originally Posted by Reject View Post
Ταιλερ,
για να σου δωσω να καταλαβεις:
θεωρω πως οτιδηποτε "μη πλαστικοποιημενο" σε αυτην την φαση ειναι μεταλ.
εξηγουμαι:οι Blind guardian,Virgin Steele,Stratovarius κτλ κτλ μπορει να λενε/γραφεται οτι παιζουν power metal,αλλα κατ ουσιαν ειναι εντελως παιδικες μπαντες,με χιλιοτριγκαρισμενο ηχο,συνηθως χωρις Riff και ακομα πιο συχνα σαν ακουγονται σαν ευνουχισμενοι.εντελως Goodys metal.
Στην κατηγορια "ευνουχοι" μπαινουν και οι Queensryche,απο την εποχη του Rage for order και μετα.Δεν ειναι μεταλ αυτο το πραγμα,πεστο προοδευτικο χαρντ ροκ,αλλα μεταλ με τπτ.
Για Dream theater και το συναφι τους δεν το συζηταω καν.ουτε για ατμοσφαιρικες-γρυλιζει σκυλος-αιθερια παρθενα μπάντες οπως οι Therion.Δεν ειναι μεταλ ρε παιδακι μου.
Σαν metal θα εδινα ενα πιο ευρυ φασμα.απο τους πρωιμους Riot,Armored Saint,Running Wild,πρωιμους Jag Panzer,πρωιμους Destruction,Dark Angel,Voivod,Savage Grace,τους Death/obituary/malevolent creation,Bathory,Celtic Frost,Cathedral,Pentagram,Saint Vitus,hallows eve,agent steel,incubus,witchfynder general,witchfynde.μεταλ χαρακτηρας ρε παιδι μου.
για αυτο και θεωρω οτι τις τελευταιες 2 δεκαετιες το μεταλ εχει υποστει μια απιστευτη αλλοτριωση.και σαν ηχος και σαν νοοτροπια και γενικα σε ολα.
δεν ξέρω τι ακριβώς πραγματέυεται αυτό το thread αλλά είμαι μαζί σου ρε πούστη μ. όλα μέσα! Είμαι μαζί σου μέχρι παρεξηγίσεως