εννοούσα μέτρια σωματική άσκηση για να ρίξει λίγο το βάρος του, δεν είπα να περπατήσει 10χλμ(τώρα είδα ότι έγραψα και για τρέξιμο, μαλακία μου)
Shadowking, κόψε και το αλάτι αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
Last edited by fandango; 03-08-2010 at 21:28.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Είχα ενα παρομοιο θεμα πριν περιπου 5-6 χρονια.
Ταχυπαλμιες και πιεση για αρκετα μεγαλο διαστημα (3-4 μηνες) συνοδευομενα απο κατι που ενιωθα που και που ως αρρυθμια.
Επειδη καλες σχεσεις με γιατρους ποτε δεν ειχα,αναγκαστικα να παώ οταν σε καποια φαση σε 5χ5 ειχα απανωτες "αρρυθμιες" και με ειχε πιασει ενας πανικος. Εκανα οτι τεστ καρδίας υπηρχε,holter κλπ, και το συμπερασμα ηταν πως το ολο θεμα ηταν ψυχολογικο και πως οι "αρρυθμιες" ηταν κατι που ονομαζεται προκαρδιος χτυπος (2 χτυποι πεφτουν μαζι,οποτε η αποσταση του προηγουμενου απο τον πρωτο αυξανει και το κενο το αισθανεσαι σαν αρρυθμια) το οποιο γενικα δεν ειναι κατι ανησυχητικο και προκαλείται απο αγχος.
Οποτε πηγαινε τσεκαρε το και γενικα μην το πολυσκεφτεσαι.
Παιζει να μην ειναι και τιποτα.
Πρωινό ξύπνημα, μετά από 10 λεπτά (το μάτι δεν έχει ανοίξει ακόμα, η ζέστη για πολλοστή μέρα να σπάει αρχίδια και να είμαι κουρασμένος λες και κουβαλούσα πέτρες) χτυπάει το τηλέφωνο, για να μου πει ο πατέρας οτι έχασε το κλειδί του αυτοκινήτου. Και πρέπει μέσα στον ήλιο να πάω στο γραφείο να του δώσω το δικό μου. Οκ, πηγαίνω, πριν ξεκινήσω όμως ρίχνω μια ματιά στο γραμματοκιβώτιο. Είναι ο καιρός να μην μου έρχονται πράγματα κι έχω απογοητευτεί λίγο (κάτι δέματα π.χ. οι ηλίθιοι του ταχυδρομείου τ'αφήνουν στην πιλοτή χάμω, όποιος θέλει περνάει και τα παίρνει) οπότε λέω μπας και. Πράγματι, η παραγγελία από το Zavvi είναι εδώ, πηγαίνω λοιπόν, δίνω το γαμόκλειδο, γυρίζω στάζοντας στον ιδρώτα για ν'ανοίξω το φάκελο και να δω πως αντί για Orange Box μου έστειλαν το FIFA 2010, γαμώ την μάνα τους κι αυτοί.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Αύγουστος στην αθήνα, 40 βαθμοί και πάνω κάθε μέρα, έχω να πάρω άδεια από το Γενάρη και δεν προβλέπεται μέχρι στιγμής (άλλαξα δουλειά από ιούλιο). FML τατουάζ στο μέτωπο.
πάντως το φιφα 2010 είναι καλό, λένε
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
ειχα παραγγειλει το ff13 απο zavvi μεσα ιουλιου και το ειδα πριν κατι μερες κατω. το ειχαν στειλει στο ονομα του cardholder, που ειναι φιλος, αλλα στη διευθυνση μου...και ενω τους ειχα στειλει μυνημα λεγοντας να αλλαξουν το ονομα, με εγραψαν κανονικοτατα. το παιχνιδι ηταν κλεισμενο σε ενα φακελο για 3 βδομαδες πανω απ τα γραμματοκιβωτια, και το βρηκα στη τυχη τελειως...ηλιθιοι αγγλοι
Hi
Thank you for your email
I am sorry that you have received your order incorrectly.
Please return this to us via the address below and we will be happy to send you a replacement.
zavvi
PO Box 538
Guernsey
GY1 6HE
If you could also include a brief covering letter, clearly stating your order number, the reason for return and replacement is required.
Please could you also include your unique returns authorisation number: 79499
Without this we will not be able to complete your return and this may result in the item being sent back to you.
When returning your item please obtain a proof of postage which is provided free of charge from your local post office. This covers your item on its return to us.
We cannot exchange for an alternative item, we can only do a straight swap.
Once you have sent it please allow at least 10 working days for the item to be returned back to us.
Once we have received the item your request will be processed and you will receive a confirmation email to advise you when this has been done.
Regards
Kathryn
με μια πρώτη γρήγορη ανάγνωση δεν κατάλαβα χριστό.
πάμε αλλη μια
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
ΒΡΗΚΑ PS3 ΣΕ ΓΑΜΑΤΗ ΤΙΜΗ, MLR
βικ περιμενε τωρα 20 μερες μεχρι να σου στειλουν το οραντζ μποξ![]()
και φυσικά 39 πυρετός, μην τύχει και γίνει κάτι καλό.
ξάπλα, τιβι και φυσικά σειρά με την κάτια δανδουλάκη που είναι πέντε σεζόν στη φυλακή και πάνε και την βλέπουν και δεν ακούω τι λένε