Page 465 of 934 FirstFirst ... 365415455463464465466467475515565 ... LastLast
Results 6,961 to 6,975 of 14000

Thread: Music off topic thread

σεξιστής cybernaut's Avatar

"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

metaphor fandango's Avatar

κάνε και κανα review γιατί εγώ δεν το'χω ακούσει καλά ακόμα. με τις πρώτες ακροάσεις, καλύτερο του προηγούμενου (σιγά το δύσκολο ξέρω γω) και μάλλον ισάξιο του a night at the opera.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    Xerxes - Falling Leaves.

το κόλλημα των τελευταίων τριών τεσσάρων μηνών, prog rock/metal όλεθρος μελωδίας, λυρικότητας, ελπίδας, έμπνευσης. Κάνει πλάκα σε Triptykon, Anaal Nakthraaaas και άλλους τέτοιους της κακίας του μοναχικού υπερπαραμορφωμένου power chord... Να δοκιμάσετε και οι μπλακμέταλλοι που κρύβετε ποιητές και αρχιτέκτονες μέσα σας. Πανάγνωστη μπάντα βασικά, δύο self released κυκλοφορίες, εάν δε βρίσκετε τπτ, πιέμ.

Προσκυνώ Φθόγγο και φυσικά δηλώνω την λατρεία μου για τους πολύ μεγάλους Xerxes που κανείς ποτέ δεν πήρε είδηση.

Από τις μπάντες που ενδυνάμωσαν την πίστη μου στο ψάξιμο του underground prog και ουσιαστικά όριζαν το είδος εκεί στις αρχές των '90s. Στενοχωριέμαι αφάνταστα όταν σκέφτομαι το τι θα μπορούσαν να μας είχαν προσφέρει περισσότερο αν είχαν έστω την ελάχιστη αναγνώριση. Για πάντα στην καρδιά μου...

Πατήστε το play και κλείστε τα μάτια για 2-3 λεπτά.

Σχετικά με το reunion.
    Δεν υπάρχουν Psychotic Waltz, χωρίς Dan Rock και Buddy Lackey.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Senior Member atom_smasher's Avatar

εχεις 2 ποιντ. αλλα ας ακουσουμε πρωτα.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    εχεις 2 ποιντ. αλλα ας ακουσουμε πρωτα.
    Ναι να ακούσουμε δεν λέω. Αλλά να ακούσουμε τους [insertname] ΤΑΔΕ [/insertname] featuring former Psychotic Waltz members.

H ζωή μετά τους Velvet Cacoon και το πραγματικά μέτριο album των Clair Cassis μάλλον δίδαξε στον Josh πως το Luxurious black metal inspired by drugs, fine perfume and graveyards δεν είναι και η καλλιτεχνική του θέωση. Μετά τους Velvet Cacoon, διαλύει και τους Clair Cassis. VC/CC is dead. Αλλά αυτή η ιστορία θα χει συνέχεια, ουδείς προβληματίστηκε

Mazikeen Krux's Avatar

Οχι, όχι, όχι ...............

edit :

Sean Peck και τ' αρχίδια μου κουνιόνται πέρα δώθε. Αν ο φαλακρός ημίθεος δεν θέλει να ασχοληθεί με το reunion τότε ο μόνος που θα μπορούσε επάξια να πλησιάσει το μεγαλείο του ακούει στο όνομα Oyvind. Και μόνο αυτός.
    Last edited by Krux; 02-08-2010 at 12:14.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Spoiler
    Προσκυνώ Φθόγγο και φυσικά δηλώνω την λατρεία μου για τους πολύ μεγάλους Xerxes που κανείς ποτέ δεν πήρε είδηση.

Από τις μπάντες που ενδυνάμωσαν την πίστη μου στο ψάξιμο του underground prog και ουσιαστικά όριζαν το είδος εκεί στις αρχές των '90s. Στενοχωριέμαι αφάνταστα όταν σκέφτομαι το τι θα μπορούσαν να μας είχαν προσφέρει περισσότερο αν είχαν έστω την ελάχιστη αναγνώριση. Για πάντα στην καρδιά μου...

Πατήστε το play και κλείστε τα μάτια για 2-3 λεπτά.

[/QUOTE]

Πανέμορφο ε. Κατεβάζω πρώτο άλμπουμ.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Mazikeen Krux's Avatar

Το ποστ του Φθόγγου ξύπνησε μνήμες.

I can't fall asleep.
    My visions make me cry
    I ask myself.
    Why am I here
    Left in despair - no light
    And there's no change

Why do we love
    Right at the start and then -
    We end in hate
    Why do we have
    Way enough food for all
    But we don't share

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

Κρουξ συμφωνω σε αυτο που λες για psychotic προφανως..και ουτε το σχημα αυτο θα ειναι psychotic ουτε τπτ..ειδα το βιντεο...απλα να σημειωσω οτι αν και δεν υπαρχει περιπτωση να φτανει την τελειοτητα του καραφλα δεν ειναι και τραγικος ο τυπος...

Vic Ford Prefect's Avatar

Να δούμε παιδιά όμως ο καράφλας τι θα κάνει πρώτα. Τον έχω ικανό να λέει ότι ο Ντέβον Γκρέιβς δεν συμμετέχει στο ριγιούνιον και μετά από κάνα μήνα να σκάει "δεν είπα τίποτα για τον Μπάντι Λάκι όμως". Περιμένουμε εναγωνίως. Τους έσταξα ένα δεκάρικο της συμπαράστασης πάντως ήδη παίρνοντας μπλουζάκι Into the Everflow. Ο Νταν Ροκ είναι το θέμα που είναι και οριστικό. Ή μπορεί και να μην είναι. Τέσπα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Anti-Hero Reject's Avatar

Νέο Totalickers.Kαι γαμώ την πλαστικούρα του τρικασου χεβυ μεταλ...

Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by jack the ripper View Post
    Κρουξ συμφωνω σε αυτο που λες για psychotic προφανως..και ουτε το σχημα αυτο θα ειναι psychotic ουτε τπτ..ειδα το βιντεο...απλα να σημειωσω οτι αν και δεν υπαρχει περιπτωση να φτανει την τελειοτητα του καραφλα δεν ειναι και τραγικος ο τυπος...
    Τραγικός όχι δεν είναι. Οπως επίσης και δεν είναι ο τραγουδιστής που θα βγει μπροστά να απαγγείλει αυτά που ο έτερος καραφλός έστιψε από την καρδιά του. Λαικά, δεν κάνει το παιδί πως να το κάνουμε.

Περίμενα, όπως και εσύ και όλοι αυτή την στιγμή όσο τίποτε άλλο. Και πέρα από τις συνεχείς διαψεύσεις πάντα πίστευα οτι θα υπάρξει εκείνη η ημέρα που θα γίνει το θαύμα και ο Dan Rock θα ξαναπιάσει την εξάχορδη και θα πει "άντε μαζευτείτε", έστω και για τα λεφτά, έστω και για λίγο, αυτή την στιγμή περίμενα. Και αυτή η στιγμή ήρθε. Ηρθε αλλά είναι πιο ξινή από ποτέ. Γιατί το "πάμε" δεν το λέει αυτός που πρέπει να το πει. Γιατί κάθε μέρα που περνάει απο την στιγμή που ανακοινώθηκε μου γυρίζουν τ' άντερα όλο και πιο πολύ, γιατί με το λιγοστό μυαλό που διαθέτω, μπορώ να καταλάβω οτι όλα γίνονται για την αρπαχτή. Και ειλικρινά αυτή την στιγμή που γράφω αυτά τα πράγματα για το πιο αγαπημένο μου συγκρότημα νιώθω ακόμα περισσότερο μαλάκας και "προδομένος". Είναι αυτή η γαμημένη θεία δίκη που θέλει όλες τις όμορφα πλασμένες ιστορίες να γκρεμίζονται μπροστά στο γαμημένο το χρήμα και την δόξα. Και οκ κατανοώ το γεγονός πως ο Dan δεν θέλει ρε παιδάκι μου να ασχοληθεί άλλο και έχει δώσει το ελεύθερο στον Norm, στον Ward και στον Brian να κάνουν ότι τους καυλώσει με την μπάντα, αλλά βρε καριόλη σεβάσου 5 πράγματα γαμώ το χριστόφορο κολόμβο. Σεβάσου οτι ο Sean Peck επειδή κούρεψε το μαλλί δεν σημαίνει οτι βαφτίστηκε σε μία μέρα Buddy Lackey. Σεβάσου τον άνθρωπο που επι 13 χρόνια ξερνούσε τα σώψυχα του πάνω σε ταμπλατούρες και μικρόφωνα για να γυροφέρνεις εσύ σήμερα τον τίτλο αυτής της μπάντας. Δεν υπάρχει Dan χωρίς Buddy, όπως δεν υπάρχει και Buddy χωρίς Dan κάτω από αυτό το τεράστιότατο οικοδόμημα που λέγεται Psychotic Waltz. Γιατι αμφότεροι απέδειξαν οτι μπορούν να σταθούν και μόνοι τους αλλά με διαφορετικές ταμπέλες πάνω απο τα κεφάλια τους. Η φανέλα αυτή είναι πολύ βαριά και κουβαλάει λάβαρα λυρισμού και συναισθήματος που κανένας παπαουερμέταλος Leggio και Peck δεν μπορεί να σηκώσει ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Ας κάτσουν εκεί στους Cage να γράφουν παπάουερ και να αφήσουν τον μύθο να κοιμάται.

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

με καλυψες