Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 216

Thread: troktiko - Ενημέρωση με Αξιοπρέπεια και Σάτιρα

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

Δώσαμε "βήμα" και κάποιοι το καταχράστηκαν. Ο "trompas" όλο το βράδυ οργίασε, άλλοι έκαναν θεωρίες, οι μανάδες μας από το πολύ "μπινελίκι" δεν μπορούσαν να κοιμηθούν, οι Ανθέλληνες έσπειραν το δηλητήριό τους και γενικότερα επικράτησε ένα μπάχαλο. Το καλό είναι πως ξέρουμε κάποιους απο αυτούς. Το κακό είναι πως χαλάτε ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή τη κοινωνία. Την ελευθερία του λόγου. Θα τα ανοίξουμε τα σχόλια...Πιο οργανωμένα σε λίγες μέρες.

lokast χαλας ο,τι καλητερο ηπαρχι σε αυτη την κοινονεια
    Vielen Dank für alles was mal war

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

Η "Σέχτα Επαναστατών" ανανέωσε τη συνεργασία της με την εφημερίδα "Τα Νέα". Ήδη, η οργάνωση έστειλε στα "Νέα" τη νέα της προκήρυξη -με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια-, ενώ στο συμβόλαιο υπάρχει όρος για δέκα ακόμα προκηρύξεις. Τα Χριστούγεννα, τα "Νέα" θα προσφέρουν στους αναγνώστες τους μια πολυτελή κασετίνα που θα περιλαμβάνει όλες τις προκηρύξεις της Σέχτας και την ιστορία του ρεμπέτικου.

Πιτσιρίκος

ΜΟυ είπαν ότι για να διαβάσεις την προκύρηξη στα ΝΕα πρέπει να έχεις συνδρομή χαχα!
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

γκεστάλ nothingman's Avatar

http://tvxs.gr/sites/default/files/p...nastatwn_0.jpg

και σταμάτα πια με τον παπάρα τον πιτσιρίκο, η δε προκύρηξη είναι αστεία.
    Last edited by nothingman; 28-07-2010 at 14:14.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Δεν έχω διαβάσει ελεεινότερη ΜΑΛΑΚΙΑ στη ζωή μου. Θα μου άρεσε πολύ μία ανάλυση-άδειασμα, αλλά δεν αξίζει καν τον κόπο, μία ασυναρτησία με εσχατολογίες, βερμπαλισμούς επιπέδου φρικιών εξαρχείων και φασίζουσες εκφράσεις τύπου "πρεζάκι", είναι κατευθείαν για τα σκουπίδια. Για όσους έχουν ακόμη αμφιβολίες περί "γνησιότητας" της οργάνωσης.

read between the lines Shadowking's Avatar

"Τα πράγματα άλλαξαν όταν ψόφησε ο βλάκας στην Κατεχάκη."

αχχαχαχαχααχ γελάω.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

και εδω το κειμενο, το .jpg ειναι κουραστικο

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=4586575
    Vielen Dank für alles was mal war

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

καλοι μαλακες
    παντως αν αρχισουν να καθαριζουν αθλητικογραφους θα κερδισουν εναν οπαδο
    εχουμε και λιστα ετοιμη
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

α πούμε δυο λογάκια στους μαλάκες της ομάδας ΔΙΑΣ. «Τσογλανάκια επειδή το παίζετε ψευτόμαγκες, κάποια στιγμή σε κάποιον τυχαίο από εσάς θα του ανοίξουμε νέες κουμπότρυπες στη στολή του.

xaxaxaxa! Πολλα action movies Βλέπουν φαίνεται
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

μπε το μαύρο πρόβατο Coroner's Avatar

Μη πεις για Γκόντζο μόνο γιατί θα τσακωθούμε ε.
    ...when worms are granted wings, angels have to crawl...

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by GG* View Post
    καλοι μαλακες
    παντως αν αρχισουν να καθαριζουν αθλητικογραφους θα κερδισουν εναν οπαδο
    εχουμε και λιστα ετοιμη
    μαζί κι εγώ

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

εγώ γενικά χέστηκα για τους αθλητικογράφους, αλλά μαζί σας, γιατί την βρίσκω με τις δολοφονίες

satan was a lez

μια χαρά είναι η γλώσσα για αυτό που θέλουν να πετύχουν, ένοπλη λαϊκή επανάσταση πιο εύκολα με το θα σας γαμήσουμε και θα σας κουμποτρυπιάσουμε παλιομαλάκες ξεκινάει, παρά με φιλοσοφικές κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις (βερμπαλισμούς δεν έχω ιδέα που βλέπεις stam). Το τρομακτικό και εντελώς παρανοϊκό είναι αυτή η απαξίωση (ER διαβάζουν?) προς το κοινό προσκυνημένο κτλ κοσμάκη, ο οποίος τους είναι "αδιάφορος και άξιος της μοίρας του". Δηλαδή προσπαθούν να ξεκινήσουν μία επανάσταση σε μία λαϊκή βάση που δεν εμπιστεύονται, δεν τους εκφράζει, δεν τους ενδιαφέρει, με σκοπό να τους φέρουν το Σωστό τρόπο ζωής με το έτσι θέλω. Ο λαός σαν μία άβουλη οντότητα δηλαδή που παρατηρεί την μία εξουσία να εναλάσσεται με την άλλη.. μη εξουσία υποτίθεται. Για το καλό του. Στο κάτω κάτω ρε παπάρες εάν δε σας ενδιαφέρει η Μάζα και θέλετε απλά χώρο για τον αυτόνομο υπαρξιακό κώδικά σας άντε στο δάσος να κάνετε τη κομμούνα σας, γιατί τόσο τζάμπα κόπος δηλαδή.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

post modern vegetarian h2he's Avatar

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    Το τρομακτικό και εντελώς παρανοϊκό είναι αυτή η απαξίωση (ER διαβάζουν?) προς το κοινό προσκυνημένο κτλ κοσμάκη, ο οποίος τους είναι "αδιάφορος και άξιος της μοίρας του". Δηλαδή προσπαθούν να ξεκινήσουν μία επανάσταση σε μία λαϊκή βάση που δεν εμπιστεύονται, δεν τους εκφράζει, δεν τους ενδιαφέρει, με σκοπό να τους φέρουν το Σωστό τρόπο ζωής με το έτσι θέλω. Ο λαός σαν μία άβουλη οντότητα δηλαδή που παρατηρεί την μία εξουσία να εναλάσσεται με την άλλη.. μη εξουσία υποτίθεται. Για το καλό του.
    Με τις περισσότερες (συγχρονες?) επαναστάσεις περίπου το ίδιο δε γίνεται;
    Can't get it down without crying

Δε ξέρω καθόλου, γιαυτό ίσως και μου φαίνεται πολύ περίεργο. Προφανώς το να πιάνεις όπλα και να πυροβολάς προϋποθέτει ότι αδιαφορείς για τη κοινή συναίνεση και τις δημοκρατικές διαδικασίες, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να έχει την ελπίδα μιας αλυσιδωτής αντίδρασης η οποία θα φτάνει στην συνειδητοποίηση, σε λαϊκή βάση. Αυτοί εδώ γράφουν για ήδη πεθαμένους και μη άξιους. Καλούν βέβαια μετά τους νέους να "ξυπνήσουν" κτλ, αλλά στο πλαίσιο που το εκφράζουν περισσότερο μία ελιτίστικη ομάδα επαναστατών θυμίζει αυτό παρά κάτι γενικότερο.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

post modern vegetarian h2he's Avatar

Νομίζω ότι αλλάζει απλά το μέγεθος της ελίτ, ίσως και η ακρότητα των μέτρων, και όχι τόσο η αντιμετώπιση των πολλών
    Can't get it down without crying