Μεγαλύτερο ιντερνετικο πέσιμο έβερ.
Μεγαλύτερο ιντερνετικο πέσιμο έβερ.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Αν τα καψεις με Nero εχει setting που κανει normalisation σε ολα τα κομματια,ετσι ωστε να ειναι ολα στα ιδια levels
Alien Swarm ρε μουνιά.
Ante psitheite alloi 2 kai pame![]()
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
στο ΜΣΝ καθε φορα που μου γραφει καποιος κατι του στελνω ενα λινκ video-shares.com/watch=tade, αλλα δεν το στελνω οντως, μονο του παει. εχω καποιον ιο? και τι πρεπει να κανω αν εχω =(
edit: να προσθεσω οτι το κανει καθε φορα που καποιος μου στελνει κατι, οχι μονο την πρωτη φορα. και ειναι παντα το ιδιο λινκ
Last edited by atahoualpi; 24-07-2010 at 19:18.
There is a light that never goes out
Άλλαξε το password σου.
Μετά Κατέβασε και τρέξε το spybot και αν δε βαριέσαι και το malwarebyte's anti-malware.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
οτι ειπε ο τζει ν μπι...επισης τρεξε ενα σκαν με το αντιβαιρους σου(αληθεια ποιο ειναι?) η με το ονλαιν του kaspersky...spybot και ad-aware επισης... τωρα αν ακομα σου κανει τα ιδια... εγω ενα πραγμα θα εκανα ....
το spybot το κανα και εσβησα δυο μαλακιουλες που βρηκε, αλλα συνεχιζεται το ιδιο βιολι. αντικαθιστα τα περισσοτερα απο αυτα που γραφω με το διαολεμενο το λινκ. anti-virus για να πειτε κανα καλο. και δωστε μου και λινκ αμα θελετε.