Το barefooting έφτασε και στην ελλάδα! Ψαχτείτε =Ρ
(δεν τα θέλω για τη δουλειά προφανώς, αλλά για εξορμήσεις στα ποτάμια και τα βουνά)
Το barefooting έφτασε και στην ελλάδα! Ψαχτείτε =Ρ
(δεν τα θέλω για τη δουλειά προφανώς, αλλά για εξορμήσεις στα ποτάμια και τα βουνά)
ε καλα ναι..αλλα και παλι ξερω γω...εκτος του οτι εμφανισιακα ειναι προφανως ...εχμ καπως(το οποιο δεν εχει σημασια γιατι στα βουνα θα σαι) .. επισης δεν ξερω πως γινεται να ειναι καλυτερα απο καποιο αντιστοιχο μποτακι....δεν το εχω ψαξει βεβαια... δεν εχω ιδεα.. μπορει να ειναι το πιο ανετο παπουτσι του κοσμουπαραμενει λιγο γελοιο βεβαια
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Οι επαγγελματιες σπρίντερς/ορειβάτες πάντως στρέφονται όλο και περισσότερο προς αυτά και γενικότερα υπάρχει μια τάση ανατροπής των μέχρι τώρα απόψεων περί υποδημάτων και επιστροφή σε καταστάσεις πιο "φυσικες" που δυναμώνουν το πέλμα.
εσυ ξερειςπαντως αν τα παρεις πες πως ειναι ! πραγματικα εχω περιεργεια
O καλύτερος τρόπος να σπάσεις δάκτυλο του ποδιού, πώς να είναι;
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Μ αυτά τα σπάς άνετα, αν και μου αρέσουν δεν παίζει να μπορώ να περπατήσω![]()
οι πλατφορμες γενικως ειναι ανετες και σταθερες, δεν εχεις προβλημα στο περπατημα οπως με γοβα ή πεδιλο ας πουμε.
There is a light that never goes out
ευτυχώς, γιατί το είχα μεγάλο άγχος.
satan was a lez
ροζ ροζ.
There is a light that never goes out
Οι πλατφορμες που εχουν εντονη καμπυλη στο κατω μερος ωσαν νεοτσαρουχι γυρνανε και σπανε ποδια ανετα. Διαφορετικα παιζει να ειναι και πιο ανετες και απο ψηλοτακουνο με διπλη αναρτηση στη μυτη.
Μιλαμε παντα για τακουνια. Οι φανταροι να μην εκφρασουν αποψη![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.