στους 18 το κλιματιστικο ε
στους 18 το κλιματιστικο ε
Vielen Dank für alles was mal war
Το δικό μου πάει και 16 \m/
AC και παγωμένη κοκακόλα είναι τα μόνα πράγματα που κάνουν το καλοκαίρι υποφερτό...
We revel in our time.
αγαπαμε ζεστη αλλα περιμενα μια ωρα με μαλλι μουσκεμα στο αεροδρομιο προχτε κ με γαμησε.
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
το αεροπλάνο;
A loaded gun won't set you free.
So you say.
βάζετε το κλιματιστικό στους βαθμούς που τον χειμώνα θέλετε καλοριφέρ.
satan was a lez
Από αντίδραση!
We revel in our time.
Ειστε υπερβολικοι και γραφικοι. Τη φραση "η Ελλαδα εχει το καλυτερο κλιμα" θα την νιωσετε στο (αηδιαστικο) πετσι σας μονο οταν περασετε λιγο καιρο σε υγρο κλιμα, ειτε χειμωνα ειτε καλοκαιρι, να νιωθετε οτι δε θα ξανακουνησετε ποτε τα δαχτυλα σας στην πρωτη περιπτωση, και πως η μπλουζα δε θα ξεκολλησει ποτε απο πανω σας στη δευτερη. Μια χαρα ειναι ο καιρος ολες αυτες τις μερες και τη λιγη παραπανω ζεστη την αντιμετωπιζουμε με θαλασσα, ερκοντισιο στους 21-22 και μπυρες/αναψυκτικα/σαμαλι, απολαμβανοντας τν καλυτερη εποχη του χρονου μετα το φθινοπωρο και την ανοιξη
39,8
τα σπάω
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
(6:45 μμ) μόλλυ.: έπεσα για ύπνο κατά τη μιαμιση-δυο
(6:45 μμ) μόλλυ.: και στριφογυρνουσα μεχρι τις πεντε
χωρις να κοιμαμαι ακριβως
αλλα μισοονειρευομουν και εβλεπα κατι τρελα αγχωτικα
και τελετες, φωνες, μουσικες κλπ
και στις πεντε που σηκωθηκα
(6:46 μμ) μόλλυ.: ειχε παγωσει ολο μου το στηθος απ'το a/c
ποναγε
εβηχα, εβγαζα φλεματα
(6:46 μμ) to ascend you mu: λατρεύω αλλαγή γλώσσας και a/c
(6:46 μμ) μόλλυ.: τελικα εκανα μια εντριβη με οινοπνευμα και κοιμηθηκα
σηκωνομαι οχτω σα το ζομπι
παω στον γιατρο
(6:46 μμ) μόλλυ.: μου βαραει μια ωραια ενεση στο ενα μπρατσο, τη στριφογυρναει, πονος, δε βρισκει φλεβα
μου τρυπαει το αλλο μπρατσο
(6:47 μμ) μόλλυ.: και μετα μου κανε καλαμπουρακια κιεγω δε τα πιανα γιατι μισοκοιμομουν
και με ρωτουσε αν ζαλιζομαι
τελικα γυρισα και κοιμηθηκα σα το ζωο.
=(
όσοι έχετε το κλιματιστικό στους 22 ή ακόμα χειρότερα χρησιμοποιείτε και κουβερτούλα για να κοιμηθείτε κατακαλόκαιρο, δε σας αξίζει τίποτα λιγότερο από μια ψύξη κι ένας ψόφος
Vielen Dank für alles was mal war
το χειρότερο σε αυτά τα ΜΜΜ είναι όταν κατεβαίνεις -ειδικά κέντρο- κ σου σκάει η ζέστη μεσ' στα μούτρα
satan was a lez