Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 216

Thread: troktiko - Ενημέρωση με Αξιοπρέπεια και Σάτιρα

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

για τον μπούτσο μπλογκ, για τον μπούτσο δημοσιογράφοι, για τον μπούτσο ένοπλοι αντάρτες του κώλου.
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Δηλαδή το γεγονός ότι αναφέρεται η "οργάνωση για όλες τις άσχετες μεταξύ τους δουλειές" σέχτα ως αυτουργός δε βάζει κανέναν σε υποψίες. Μου αρέσουν οι αττίλες και λοιποί κοντραίοι-alike που είναι έτοιμοι να ζητωκραυγάσουν.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Δηλαδή το γεγονός ότι αναφέρεται η "οργάνωση για όλες τις άσχετες μεταξύ τους δουλειές" σέχτα ως αυτουργός δε βάζει κανέναν σε υποψίες. Μου αρέσουν οι αττίλες και λοιποί κοντραίοι-alike που είναι έτοιμοι να ζητωκραυγάσουν.
    αυτό .... η αντιτρομοκρατική λέει ανέλαβε στης 2 το μεσημέρι και στης 3 είχαν κάνει την βαλλιστική.

Άσε που και ο στόχος δεν πείθει λέμε .... να έσκαγε σε κανέναν Alexis ας πούμε να μασήσω ...

Ορίστε σοβαρός user μαλάκες μπάχαλοι.

Senior Member rage for order's Avatar

Δηλαδή οι σοβαροί users πρέπει να θεωρούν πιο πιθανό σενάριο να έστησε το κράτος τέτοια συνωμοσία για να δολοφονήσει έναν Σωκράτη Γκιόλια που ήταν και τσιράκι στην τελική και όχι να τον σκότωσε η ομάδα με το γνωστό ιδεολογικό υπόβαθρο και δυνατότητες. Για πιο λόγο ακριβώς θεωρείται λιγότερο πιθανό το δεύτερο; Απλά είμαστε έξυπνοι, δεν χάβουμε την προβοκάτσια του κράτους κτλ;

Επίσης, δεν φτάνουν 9 ώρες για να γίνει βαλλιστική;

Senior Member rage for order's Avatar

και μιας και πιάσαμε τα σενάρια.

"Σαν να πέθανα εγώ..."

"Έτσι ένιωσα στο άκουσμα της είδησης..Σοκ.Έχω έναν αδερφό πτυχιούχο του ΕΜΠ και πλέον αξιωματικός του λιμενικού ως τεχνικός.Όταν δολοφονήθηκέ ο υπασπιστής του Χρυσοχοϊδη (είμαι ταραγμένος και συγνώμη μου διαφεύγει το όνομά του), αμέσως τον πήρα τηλέφωνο να δώ αν είναι καλά.Ηθελα μόνο ...να τον ακούσω.θα μπορούσε να ήταν στην θέση του. Σήμερα, θα μπορούσε εγω,εσύ,όλοι μας να είμασταν στην θέση του.Ένας συνομηλικός μου έφυγε ..και έγω είμαι πατέρας 1,5χρόνου.Με τον Σωκράτη παρότι δεν γνωριζόμασταν ένοιωθα οτι μεγαλώναμε μαζι ,όπως νιώθω για πολλ! ούς άλλους.Δεν το χωράει ο νούς μου.
    Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα φύγει ο πόνος απο την γυναίκα του.Το μυαλό μου σταματά.Της εύχομαι το παιδί της και το μελλοντικό παιδί της να της οπλίσουν δύναμη να αντεξει.
    Σωκράτη..δεν είσαι μόνος."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    τρολλάρει ή έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα;

Senior Member ChromeBlackFuture's Avatar

To tromero einai h prospatheia sunaisthhmatikhs fortishs tou theath.Gia 5-10 lepta eida xthes eidhseis kai kapoios egkritos dhmosiografos trabouse ta buzia tou pou o tupos DOLOFONITHIKE STA 37 ME ENA 2XRONO GIO KAI ALLO ENA PAIDI STHN KOILIA THS GUNAIKAS TOU kai PREPEI NA TO TONISOUME AUTO kai NA MHN TO 3EXNAME kai NAI RE POUSTH den dikaiologw th via kai analoges praktikes alla ta deltia einai apla tragika kai entelws kateuthunomena.(Kra3imo sto Indymedia to opoio uposthrizetai apo thn PNEUMATIKH ESTIA tou topou mas menei asxoliasto apo mena.)
    Sorry gia greeklish,einai pou htan xeimarrwdes to post.
    The Wilderness is Gathering all its Children in...

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

ναι μωρέ γιατί πρώτη φορά συμβαίνει αυτός ο "λαϊκισμός" ...

satan was a lez

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Ναι, το όλο appeal to emotion είναι εκνευριστικό. Εξίσου εκνευριστικό, αν όχι χειρότερο ως νοοτροπία κι ως διαδικασία λήψης αποφάσεων, είναι πάσης μορφής πρόωρου συμπεράσματος, όπως γίνεται σε αυτά τα threads πάντα, για το δίκαιο ή μη της πράξης. Συμπεράσματα που βασίζονται σε υποθέσεις (πολλές φορές ούτε καν δικές σας, αλλά υποθέσεις που ακούσατε σε κάποιο μέσο ενημέρωσης και υιοθετήσατε ως γεγονός), hear-say, πολιτικές προκαταλήψεις, κλπ. κλπ.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

την "ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" την κανανε γαργαρα εντωμεταξυ
    Vielen Dank für alles was mal war

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Έγινε και το troktiko μάρτυρας τώρα λοιπόν. Σ'αυτή τη χώρα, ο ορισμός της λέξης "παράλογο" φτάνει σε νέα ανεξερεύνητα επίπεδα.

Νοικοκυραίος Moonspellheim's Avatar
    Remembrance of Things Past

I swarm deserted away, like glass...
    Warm, and as fevers,
    I am as flame.
    I am death...
    For I, I weave our blasphemies...

Wicthes painted me,
    Like the mysteries created me...
    Like where the poets breathe,
    I were woven into blasphemies.

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

δεν χρειάζεται να τα ρίξουν στη ζέχτα, η ίδια η σέχτα είναι παρακρατικό δημιπούργημα για σπίλωση των αγώνων. Διαβαστε εδώ
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

Quote Originally Posted by Deggial View Post
    Ναι, το όλο appeal to emotion είναι εκνευριστικό. Εξίσου εκνευριστικό, αν όχι χειρότερο ως νοοτροπία κι ως διαδικασία λήψης αποφάσεων, είναι πάσης μορφής πρόωρου συμπεράσματος, όπως γίνεται σε αυτά τα threads πάντα, για το δίκαιο ή μη της πράξης. Συμπεράσματα που βασίζονται σε υποθέσεις (πολλές φορές ούτε καν δικές σας, αλλά υποθέσεις που ακούσατε σε κάποιο μέσο ενημέρωσης και υιοθετήσατε ως γεγονός), hear-say, πολιτικές προκαταλήψεις, κλπ. κλπ.
    Κι εσύ ρε μανάρι μου που μας γείωσες όλους με 2 προτάσεις, έχεις να πεις κάτι ή απλά θα συνεχίσεις έτσι;

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Βασικά αν το 'κανε η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ κέρδισε +10 πόιντς εκτίμησης. Στα άλλα που είπατε, ναι, θα μπορούσε κάλλιστα να το έχει κάνει αλλά τους εξυπηρετεί κιόλα.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.