για τον μπούτσο μπλογκ, για τον μπούτσο δημοσιογράφοι, για τον μπούτσο ένοπλοι αντάρτες του κώλου.
για τον μπούτσο μπλογκ, για τον μπούτσο δημοσιογράφοι, για τον μπούτσο ένοπλοι αντάρτες του κώλου.
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
Δηλαδή το γεγονός ότι αναφέρεται η "οργάνωση για όλες τις άσχετες μεταξύ τους δουλειές" σέχτα ως αυτουργός δε βάζει κανέναν σε υποψίες. Μου αρέσουν οι αττίλες και λοιποί κοντραίοι-alike που είναι έτοιμοι να ζητωκραυγάσουν.
Ορίστε σοβαρός user μαλάκες μπάχαλοι.
Δηλαδή οι σοβαροί users πρέπει να θεωρούν πιο πιθανό σενάριο να έστησε το κράτος τέτοια συνωμοσία για να δολοφονήσει έναν Σωκράτη Γκιόλια που ήταν και τσιράκι στην τελική και όχι να τον σκότωσε η ομάδα με το γνωστό ιδεολογικό υπόβαθρο και δυνατότητες. Για πιο λόγο ακριβώς θεωρείται λιγότερο πιθανό το δεύτερο; Απλά είμαστε έξυπνοι, δεν χάβουμε την προβοκάτσια του κράτους κτλ;
Επίσης, δεν φτάνουν 9 ώρες για να γίνει βαλλιστική;
και μιας και πιάσαμε τα σενάρια.
τρολλάρει ή έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα;"Σαν να πέθανα εγώ..."
"Έτσι ένιωσα στο άκουσμα της είδησης..Σοκ.Έχω έναν αδερφό πτυχιούχο του ΕΜΠ και πλέον αξιωματικός του λιμενικού ως τεχνικός.Όταν δολοφονήθηκέ ο υπασπιστής του Χρυσοχοϊδη (είμαι ταραγμένος και συγνώμη μου διαφεύγει το όνομά του), αμέσως τον πήρα τηλέφωνο να δώ αν είναι καλά.Ηθελα μόνο ...να τον ακούσω.θα μπορούσε να ήταν στην θέση του. Σήμερα, θα μπορούσε εγω,εσύ,όλοι μας να είμασταν στην θέση του.Ένας συνομηλικός μου έφυγε ..και έγω είμαι πατέρας 1,5χρόνου.Με τον Σωκράτη παρότι δεν γνωριζόμασταν ένοιωθα οτι μεγαλώναμε μαζι ,όπως νιώθω για πολλ! ούς άλλους.Δεν το χωράει ο νούς μου.
Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα φύγει ο πόνος απο την γυναίκα του.Το μυαλό μου σταματά.Της εύχομαι το παιδί της και το μελλοντικό παιδί της να της οπλίσουν δύναμη να αντεξει.
Σωκράτη..δεν είσαι μόνος."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
To tromero einai h prospatheia sunaisthhmatikhs fortishs tou theath.Gia 5-10 lepta eida xthes eidhseis kai kapoios egkritos dhmosiografos trabouse ta buzia tou pou o tupos DOLOFONITHIKE STA 37 ME ENA 2XRONO GIO KAI ALLO ENA PAIDI STHN KOILIA THS GUNAIKAS TOU kai PREPEI NA TO TONISOUME AUTO kai NA MHN TO 3EXNAME kai NAI RE POUSTH den dikaiologw th via kai analoges praktikes alla ta deltia einai apla tragika kai entelws kateuthunomena.(Kra3imo sto Indymedia to opoio uposthrizetai apo thn PNEUMATIKH ESTIA tou topou mas menei asxoliasto apo mena.)
Sorry gia greeklish,einai pou htan xeimarrwdes to post.
The Wilderness is Gathering all its Children in...
ναι μωρέ γιατί πρώτη φορά συμβαίνει αυτός ο "λαϊκισμός" ...
satan was a lez
Ναι, το όλο appeal to emotion είναι εκνευριστικό. Εξίσου εκνευριστικό, αν όχι χειρότερο ως νοοτροπία κι ως διαδικασία λήψης αποφάσεων, είναι πάσης μορφής πρόωρου συμπεράσματος, όπως γίνεται σε αυτά τα threads πάντα, για το δίκαιο ή μη της πράξης. Συμπεράσματα που βασίζονται σε υποθέσεις (πολλές φορές ούτε καν δικές σας, αλλά υποθέσεις που ακούσατε σε κάποιο μέσο ενημέρωσης και υιοθετήσατε ως γεγονός), hear-say, πολιτικές προκαταλήψεις, κλπ. κλπ.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
την "ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" την κανανε γαργαρα εντωμεταξυ
Vielen Dank für alles was mal war
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
δεν χρειάζεται να τα ρίξουν στη ζέχτα, η ίδια η σέχτα είναι παρακρατικό δημιπούργημα για σπίλωση των αγώνων. Διαβαστε εδώ
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
Βασικά αν το 'κανε η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ κέρδισε +10 πόιντς εκτίμησης. Στα άλλα που είπατε, ναι, θα μπορούσε κάλλιστα να το έχει κάνει αλλά τους εξυπηρετεί κιόλα.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.