Quote Originally Posted by Om View Post
Γενικά πάντως (δεν ξέρω και τι μπάσο έχεις) το πετάλι δίνει πολυ ωραίο ήχο αλλά χρωματίζει πολύ, κάνει δηλαδή πολλά μπάσα να ακούγονται ίδια. Aφού έχεις την programmable έκδοση ο βασικός ήχος σου να έχει χαμηλό blend για να αναπνέει και ο φυσικός ήχος του οργάνου. Μπορείς σε άλλο preset να έχεις τις καφρίλες σου .

Chorus δε χρησιμοποιώ ποτέ, δε κατάφερα ποτέ να το πετάξω κάπου και γι'αυτό το πούλησα. Δοκίμασε το Boss Chorus Ensemble (πιο φωτείνο απο το Boss Bass Chorus) ή αν βρείς κάποιο παλιό Boss Chorus. Εναλλακτικά δες κάτι σε MXR Phase (κόβει λίγο σήμα το πετάλι αυτό) ή pitch shifting όπως το κομμένο PS-3 που είναι πολύ ενδιαφέρον πετάλι για πειραματισμό (με αυτό το πετάλι βγάζει ο Jeff Caxide τον χαρακτηριστικο "Chorus" ήχο του).
Το μπασο μου ειναι ενα ιμπανεζ μεσης αξιας. Εχει ψιλοδικο του ηχο σαν οργανο, αλλα οπως καταλαβαινεις δεν ειναι και σουπερ. Εχεις απολυτο δικιο για αυτο που λες για το χρωματισμα. Απλα το θεμα ειναι οτι το μαραφετακι σου εγγυαται εναν σεβαστο ηχο. Πιστευω οτι με εναν καλο ενισχυτη μπορει να αποφευχθει αυτη η παγιδα. Και με ενα καλυτερο οργανο, σαφως.

Κι αλλη μια ερωτηση. (Σορυ σε εχω ζαλισει αλλα εσυ κι ο αποκατω ξερετε πολλα. Τα EBS που ειχες γιατι τα εδωσες? Δε σε εξυπηρετουσαν πλεον η κατι αλλο?
Quote Originally Posted by jezuz View Post
Αν θελεις να τα σκασεις και να παρεις καλο εργαλειο κοιτα το Taurus Vechoor, το οποιο ειναι πραγματικα στουντιακο εργαλειο.
Αν απο την αλλη θελεις κατι οσο πιο φθηνο γινεται, βρες ενα EHX Small Clone, ειναι για κιθαρα κανονικα, αλλα το εχουμε χρησιμοποιησει επανηλειμενα και στο μπασο και παιζει πολυ καλα. Δεν εχει πολλα ρυθμιστικα, αλλα θα βρεις ενα ηχο που να σου αρεσει.
Πολυ καλη συσταση το συγκεκριμενο τορους, εχω διαβασει τα καλυτερα. Το μονο που δε με εξυπηρετει ειναι οτι επειδη στη συγκεκριμενη φαση δεν μπορω να παρω καποιο power supply, κοιταζω αποκλειστικα ενιαβολτα πεταλια που μπορουν να τροφοδοτουνται απο το one spot. Tο συγκεκριμενο αν θυμαμαι σωστα πρεπει να ναι δωδεκαβολτο.