these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
γουτουφού, ο χοντρός έχει ήδη μοιράσει όσες τάπες δεν είχε κάνει στην καριέρα του.
Κατά τα άλλα πάτος και τον βλέπω να μένει στον γαύρο.
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Μια χαρά μεταγραφή είναι, από κάτι Πέρκινς (ο οποίος θα παίξει μετά το νέο έτος) και Ρασίντ Γουάλας είναι 12 κλάσεις ανώτερος, ακόμα και στα 38.
Ενδιαφερον το NBA και φετος.
Θα'μαι επιφυλακτικος για την περιπτωση Miami Heat και το ενδεχομενο πρωταθληματος..
Οσο για τον γυρολογο Σακιλ....ε οσο να πεις θα του πανε τα πρασινα..
Σαν πολλούς ψηλούς δε μαζέψαν όμως οι Σέλτικς;
Για miami είμαι και εγώ επιφυλακτικός, δεν νομίζω να το πάρουν αλλά αν τελικά το πάρουν, δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο πιστεύει ο πολύς κόσμος.
aposirthike o Wallace opote mia xara tous irthe o Shaq...an k o sheed eixe k triponto k anoige i amuna...
alla sto post den eixan kalutero apo shaq akoma k twra sta 38 tou...respect akoma gia mena!
carmelo gia knicks lene...an den dextei to 3etes sumvolaio anaewsis twn nuggets,,,pou vlepw na min to dexetai
pantws fetos exei polu saspens...tha pesei polu ksulo![]()
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Είδε κανείς το μπαρτσελόνα -λέικερς;
Αν κρίνω από το σκορ φέτος θα σηκώσει την ευρωλίγκα αέρα η μπάρτσα.
dilwseis mathate gia meta?apoles tis plevres eixe gelio...
meta tin itta o Zen Master leei...den einai kamia idiaiteri omada i Barcelona...den thantexe sto nba oute exei paiktes toso kalous ktlp
όταν ο Αρτέστ, πριν το ματς ρώτησε έναν Ισπανό δημοσιογράφο ποιος είναι ο καλύτερος σουτέρ της Μπαρτσελόνα για να μαρκάρει, του είπαν… “Ο Πιτ Μάικλ”. Και ο Αρτέστ με ύφος εξεζητημένης αθωότητας που δικαιολογούσε την άγνοιά του, αλλά ουσιαστικά με βαθύ αίσθημα ανωτερότητας, απάντησε… “Πιτ who…?”
“Hmm… Who said that? (ποιος το είπε αυτόeipe o Pit michael… Ron… Ron who? And also… Kobe …who?”
ο Μάικλ έκανε και όχι μία, αλλά τις δηλώσεις του τριημέρου… “Ο Κόμπι παίζει ένας εναντίον ενός. Λογικό μου φαίνεται να είχε 2/15 σουτ. Παίζει μόνο ένας εναντίον ενός και δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο… Μου ήταν πολύ εύκολο να τον μαρκάρω ένας εναντίον ενός. Εχει απίστευτα προσόντα, αλλά αυτό του ζητάνε, αυτό κάνει. Ε, εγώ είμαι καλός αμυντικός όμως, στο 1 vs1”.
ο Κόμπι, είναι ωραίος τυπάκος… Εσκασε μύτη στην αίθουσα συν. Τύπου φορώντας γυαλί ηλίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με μία κάμερα να είναι συνεχώς πάνω του… Είχε κέφι πολύ… Και σε μία στιγμή τον ρωτούν… “Ο Φιλ Τζάκσον είπε ότι η Μπαρτσελόνα δε θα άντεχε να παίξει στο ΝΒΑ διότι δε μπορεί να παίζει διαρκώς σε αυτό το ρυθμό. Συμφωνείς;”…
Ο Κόμπι, έσκυψε το κεφάλι γελώντας σαν παιδί που μαθαίνει ότι έκανε παγαποντιά ο γεροξεκούτης παππούς του… “Μα γιατί τα λέει αυτά τα πράγματα ο άνθρωπος; Γιατί άραγε;” απάντησε γελώντας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Φιλ Τζάκσον, γέρος είναι ό,τι θέλει λέει… “Διαφωνώ” επανέλαβε τρεις φορές… “Αλλά τι να ξέρω εγώ;”.
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!