είσαι σε καλό δρόμο, αν θυμάμαι καλά.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
μη ξεχνάς όμως ότι στην κατάληψη έσκασα μύτη με κασετούλα Άντζελα Δημητρίου, "Έσύ τι λες; Θα γίνουμε επιτέλους εραστές;" και στη συνέχεια του επεισοδίου έπαιξε Πίτσα Παπαδοπούλου, "Τζάμπα καίει λάμπα"
Έχω ελπίδα;
Geia sas kuries k kurioi!
ॐॐ Straight to the top we headed leaving devils beheaded
Danny Carey λέει
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
alt+shift
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ουτε ο candiru!ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ'ΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΜΕ ΛΑΔΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Είμαι η Τάτη (Τατιανή), μικρότερη αδελφή της Αλεξάνδρας (την οποία πιθανώς δε γνωρίζετε, αλλά της οποίας χρησιμοποιώ το avatar –τι λέξη κι αυτή- και την υπογραφή).
Η οικογένειά μου ζει στη Νέα Ζηλανδία. Εγώ μένω προσωρινά στην Αθήνα για σπουδές.
Είπα να γραφτώ και να σας πω το «καλώς σας βρήκα».![]()
και όσο δεν πέφτει ένα μπαν θα συνεχίσει να μας πρήζει τα παπάρια ο τρολ.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Firestorm έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να περνάς λιγότερο χρόνο στο ίντερνετ;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.