Page 216 of 301 FirstFirst ... 116166206214215216217218226266 ... LastLast
Results 3,226 to 3,240 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

Όπως τα λένε οι αποπάνω.

Περίπου για κανα διμηνάκι δεν θα θες να έχεις καμμία υποχρέωση ώρας, ξυπνήματος κλπ.
    Μετά ανάλογα με το τι κάνεις (σχολή, εύρεση δουλειάς) θα αρχίσεις να νιώθεις σαν να μην πήγες στρατό ποτέ.

metaphor fandango's Avatar

Quote Originally Posted by JnB View Post
    Μετά ανάλογα με το τι κάνεις (σχολή, εύρεση δουλειάς) θα αρχίσεις να νιώθεις σαν να μην πήγες στρατό ποτέ.
    δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ (που απολύθηκα 11/2006) ακόμα βλέπω όνειρα με τον στρατό, μια φορά το δίμηνο ας πούμε. Κυρίως ότι έχω πάει για 2η φορά, για λίγο, αλλά δεν ξέρω πότε θα απολυθώ και νιώθω ένα σφίξιμο γενικά.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

Εγώ απλά τους πρώτους μήνες ξυπνούσα στο άκυρο το βράδυ φοβούμενος ότι δε με ξύπνησε ο θαλαμοφύλακας για να πάω σκοπιά και θα έτρωγα 10άρα...
    2-3 μήνες μετά μου έφυγε.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

σα να μην πήγα ποτέ. ήδη άρχισα να ξεχνάω τα πάντα πριν τη μετάθεση στη λάρισα. όνειρο να είδα 1-2 φορές κ αυτό όχι δυσάρεστο.
    Rock or Nothing

90210 Nodoordonotthereisnotry's Avatar

Quote Originally Posted by fandango View Post
    Quote Originally Posted by JnB View Post
    δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ (που απολύθηκα 11/2006) ακόμα βλέπω όνειρα με τον στρατό, μια φορά το δίμηνο ας πούμε. Κυρίως ότι έχω πάει για 2η φορά, για λίγο, αλλά δεν ξέρω πότε θα απολυθώ και νιώθω ένα σφίξιμο γενικά.
    Heh, κι εγώ μία φορά το είδα αυτό, αλλά όχι για λίγο, αλλά ξανά από την αρχή!
    Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

με τρομαζετε ρε!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

90210 Nodoordonotthereisnotry's Avatar

Έλα ρε 15η ΤΠΖ, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Απεναντίας, αυτό το όνειρο θέλει να σου πεί άλλα πράματα, τουλάχιστο αυτήν την διαφορετική ερμηνεία έχω εγώ.
    Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

κρίμα να μην το δουν όλοι:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥEA

Η παρακάτω σκηνή διαδραματίζεται μπροστά από ένα στρατολογικό γραφείο πριν από περίπου είκοσι χρόνια. Σύμφωνα με την διαδικασία και για να γίνω αρχικά υποψήφιος κι έπειτα δόκιμος έφεδρος αξιωματικός (ΥΕΑ και ΔΕΑ), θα έπρεπε εκτός από κάποιες στοιχειώδεις γραπτές εξετάσεις και αθλήματα, να περάσω επίσης από συνέντευξη ψυχολόγου.

Ο ψυχολόγος με ρωτάει με σοβαρότητα γιατί θέλω να γίνω Δόκιμος. Κι εγώ του απαντώ χωρίς δεύτερη σκέψη ότι πιστεύω πως είναι τιμή να είσαι Έλληνας Αξιωματικός.
    Ο ψυχολόγος με ακούει με περιέργεια και επανέρχεται με γελαστό ύφος: έλα τώρα... δεν χρειάζεται να υποδύεσαι... πες μου την αληθινή αιτία... Κι εγώ του απαντώ μπερδεμένος και με κάποιο δισταγμό πως την αλήθεια λέω... θα αισθανόμουν υπερήφανος σαν Αξιωματικός στον Ελληνικό Στρατό.
    Ο ψυχολόγος προσπαθεί μάλλον να ανιχνεύσει κάποια ψυχική διαταραχή και επιμένει κοιτάζοντάς με ειρωνικά: λοιπόν... είσαι μορφωμένο παιδί... θα μου πεις έναν σοβαρό λόγο για να προχωρήσουμε τη συνέντευξη...

Αντιλαμβάνομαι έγκαιρα πως ο ηλίθιος που έχω απέναντί μου μπορεί και να με απορρίψει λόγω ακαταλληλότητος χαρακτήρα. Και τότε φορώ το προσωπείο μου και επιτέλους του λέω χαμογελώντας αυτά που θέλει να ακούσει: δηλαδή πως αποτιμώ θετικά ότι το μεσημέρι θα φεύγω από το στρατόπεδο, πως θα πληρώνομαι κάποια χρήματα, πως θα μπορώ να κυκλοφορώ με πολιτική ενδυμασία κλπ...
    Ο κρετίνος ψυχολόγος νεύει συγκαταβατικά, σχεδόν με ανακούφιση, και τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους.

Αργότερα, στη σχολή των ΥΕΑ σαν Βητάς, υπαρχηγός κι εκπαιδευτής, θα διαβάζω καθημερινά στους αμίλητους Αλφάδες, σε στάση προσοχής πριν την σκληρή, σωματική άσκηση, αποσπάσματα από το Σπαρτιατικό Δίκαιο:
    «...Ήταν ουσιώδες μέρος του συστήματος του Λυκούργου ότι οι Σπαρτιάτες δεν αφιέρωναν το χρόνο τους σε χρηματιστικές δραστηριότητες, αλλά σε στρατιωτικά καθήκοντα. Οι αγροτικές δουλειές και η παραγωγή αγαθών γίνονταν από τους είλωτες και τους περιοίκους και απαγορευόταν στους Σπαρτιάτες να ασχολούνται μ’ αυτά...»

Οι περισσότεροι από τους απρόθυμους ακροατές μου - συμμαθητές, απόφοιτοι Πολυτεχνείων που πρoτίμησαν την σχολή Δοκίμων για ωφελιμιστικούς λόγους - θα με θυμούνται σαν εξωγήινο από τον πλανήτη Άρη.
    Κι εγώ όμως εκείνη την περίοδο θα συνειδητοποιήσω οριστικά πως στο μέλλον θα πρέπει να υπομείνω μια ζωή ανάμεσα σε είλωτες και περιοίκους.
    http://sunwarflag.blogspot.com/
    Vielen Dank für alles was mal war

314222 Mitsmann's Avatar

Κι αυτος για τα λεφτα το κανε!

ενας ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ αξιωματικος δε θα λεγε ποτε ψεματα!!!!
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Senior Member freak brother's Avatar

ε και τωρα αυτο κανουν οι αξιωματικοι , διαταζουν φανταρους.. και υπαξ και το ξυνουν στο γραφειο τους.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

σα δεν ντρέπονται οι είλωτες να ξεφτιλίζουν το θεσμό
    Rock or Nothing

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

είναι Έλλην αλλά έχει λατινικό μότο... και τσίμπησα στην αρχή γιατί νόμιζα ότι έλεγε για αυτόν τον αγοραφοβικό

Spoiler

Senior Member 00i00's Avatar

ειναι ο Πρασουλας αφου και εχει το ακαταλογιστο
    δε μας γραφει βεβαια αν ο ψυχογιατρος ηξερε για το περιστατικο με την περικεφαλαια

γιωτα απειρο με συνοπτικες διαδικασιες

metaphor fandango's Avatar

να πει την άποψή του και ο Περσέας Παπαδόπουλος.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

Senior Member 00i00's Avatar

υπαρχει συγκρουσις...ο ΠΕΡΣΕΥΣ δεν εγκρινει τα δρακονιανα ακουσματα του ιπποτη του φωτος