παίζει να βρω καρτελάκια τζάμπα από κονέ
fatboy slim
παίζει να βρω καρτελάκια τζάμπα από κονέ
fatboy slim
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
ta katapinei?
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Γρουπάκι στο facebook δίνει 2 εισiτήρια σε διαγωνισμό που λήγει αύριο!
μπέιτε να δείτε!
http://www.facebook.com/pages/Spase-ta-oria/102969063084364#!/pages/Spase-ta-oria/102969063084364
an vrw marmarokoftiki parea anevainw. psitheite
akous marie?
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
5μιση ώρες ταλαιπώρια ρε πούστη μου για να μπεις με τα χίλια ζόρια στο γαμωχώραφο και να δεις ΜΟΥΝΤΙΑΛ. Μασσιβ ατακ να παίζουν ταυτόχρονα με γκόγκολ μπορντέλο επειδή κάποιοι ηλίθιοι θέλανε να δουν ΜΠΑΛΑ. Και χεντλαινερς σκα π με διάρκεια μιας ώρας, ψοφιοι τελείως, το κοινό ξενέρωτο και ήχος όμοιος πολιτιστικής εκδήλωσης του δήμου Δάφνης. Μπράβο μαλάκα Λώρη
Το πιο ζόρικο τσαμπατζηλίκι της ζωής μου (κι οχι μόνο της δικής μου, μέχρι μπουκέτα πέσανε σε τσαμπατζήδες απο σεκιουρητάδες) γιαυτη τη ΜΑΛΑΚΙΑ. Λυπάμαι απίστευτα αυτούς που σκάσανε λεφτά.
Δυσκολα θα ξανατραβηχτώ.