Μια σκέτη αηδία είναι, σα μπετό γίνεται, και είναι και ο ορισμός της τεμπελιάς, σιγά το δύσκολο να φτιάξεις ένα πιλαφάκι, 10 λεπτά.
Το μόνο που αλλάζει είναι το σούρωμα ξέρω γω και η αναζήτηση για τον χαμένο κόκκο, που κολλάς; Για το μπετό μάλλον ευθύνεσαι εσύ, σόρι, δεν αλλάζει η δομή του ρυζιού επειδή περιβάλλεται από σακουλάκι. Είμαι παντελώς άσχετος από μαγειρική αλλά τυχαίνει ένα από τα ελάχιστα πράγματα που 'χω φτιάξει να 'ναι αυτό, οπότε δεν υπάρχει κάποια παγίδα στη φάση υποθέτω.
ρίξε ρύζι με λίγο λαδάκι και πρόσθετε κάθε τόσο λίγο νερό, θα δεις ότι γίνεται πολύ πιο νόστιμο + knorr βοδινό = ο ορισμός του μοναδικού φαγητού που έκανα ποτέ ως φοιτητής
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Εμπειρικά μιλώντας μια χαρά βγαίνει το "σακούλας" αν ξέρεις σε γενικές γραμμές πότε το ρύζι είναι έτοιμο για να το βγάλεις. Από εκεί και μετά εγώ δεν τα ξέρω αυτά που λέτε, κάνω το κλασσικό βράσιμο ρυζιού σε αλατόνερο και μετά εφ'όσον θέλω το στραγγίζω και το ρίχνουμε σε καυτό λάδι (ε σαν μακαρόνια δηλαδή).
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
τρωγω κινεζικο
Spoiler
Last edited by talkdirtytome; 01-07-2010 at 18:47.
λέω να κάνω κι ένα φραππέ σκέτο να το συνοδεύσω...
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
απο χθες το βραδυ!
μαρουλακι με βαλσαμικο
χοιρινα κομματια ριγανατα!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Πολυβιταμίνη, lucozade, κεφτέδες τηγανιτούς και έτοιμες 2 μπίρες (see offtopic thread)
ένα κομματάκι απ' αυτή. ό,τι πρέπει για πρωινό!Spoiler
satan was a lez
μισό κιλό φράουλες με γιαούρτι σόγιας και μουσλι ολικής αλεσεως
Vielen Dank für alles was mal war
γυρω στο αναμιση μετρο λουκανικο (καλο-εντοπιο)
και πατλιτζανες στην σχαρα για σαλατα
και λιπαρεα για το ουζο
... κ για τους εδώ θαυμαστές μου
Spoiler
satan was a lez
POUZZA
I'll bury you in your god's fucked garden