πώς θα σας γνωρισω, καποιος να κραταει ενα λελουδι.
πώς θα σας γνωρισω, καποιος να κραταει ενα λελουδι.
There is a light that never goes out
Θα κάμεις γλυκό κουταλιού ?
I'll bury you in your god's fucked garden
ισχυει για τον dala sun!
αταχουαλπι δεν νομιζω να ειναι και πολλοι 6μιση καμαρα
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
θρασοπινκς σε krux, nodoordonothereisnotry, atahualpi, clockwork, headphones και cancer που έκανε εντυπωσιακή είσοδο (και έξοδο). την άλλη φορά να κανονίσουμε βράδυ για ξύδια, για να'ρθουν κι άλλοι.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Τεράστια πινκς σε όλους και απο εδώ. Μας μαύρισε την καρδιά πάλι ο Δανιήλ όμως έτσι ?
χαχαχαχαχα
Εγώ βάζω Disco Queen για να στηρίξω τη φάση! Ού ου ου ου ου αααααααΑ'! Κάπνισα πολύ όμως και κανείς σας δεν μου είπε "ε ρε φιλαράκι, χαλάρωσε με τα τσιγάρα!". Ξεχνιέμαι καμιά φορά κι εγώ.
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
κρουξ φιλε ευχαριστω ρε!
θα σε προτιμαω!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.