Kαλα takuma αν δεν εισαι fake εχεις τεραστιο προβλημα.
Τα ζωντανα μας δεν βρισκονται εγκατελειμενα σε καποιο post-apocalyptic χωραφι, απορω πως εξαγεις τετοιο συμπερασμα απο την φραση κτημα και γεωργικες δραστηριοτητες.
Απορω ειλικρινως με την ανθρωπινη βλακεια που σε κατανταει να θεωρεις φυσικο τοπιο ενος μεγαλοσωμου ζωου τον εγκλεισμο του σε διαμερισμα με την παρεα σου να πινετε ολοι μαζι μπυρες γυρω απο την τβ με βλακωδες αυταρεσκο χαμογελο "ζωοφιλου" που εσωσε το καημενο το σκυλι απο την φυση.
Μλκ μου, μηπως το βαζεις να σου παιρνει και καμια πιπα και αμα ερθει σε επαφη με φυσικο τοπιο στην χαλαω και θα μου στειλεις την φιλοζωικη να το βαλω στο σαλονι μου καλυτερα? Ποση ανωμαλια χωραει το καμμενο σου κεφαλι.
For the record, μην μου λες εμενα για "πολιτισμενες ευαισθητες" δυτικες κοινωνιες τη στιγμη που εχεις μεγαλο ζωντανο μεσα σε σαλονι και το βγαζεις βολτουλα για να καλυψεις εσυ τα κενα σου. Εδω συμφωνω και με deggie και συμπληρωνω οτι δεν μιλησα για αυλες η οτι ειναι καλυτερα ενα υπαιθριο στην ουσια δωματιο. Εγω μιλησα για εκταση σημαντικη, μεγαλη, προσεγμενη, προφυλασσομενη οπου το ζωντανο ζει με ανθρωπινη φροντιδα-γιατι οι ανθρωποι ειναι εκει σχεδον 24/7 αθλιο πλασμα που νομιζεις οτι το κτημα ειναι σαν να λεμε κουζινα που παω να κανω κανα αυγο για 5 λεπτα την ημερα, παρεα, με αλλα ζωντανα με εξισου καλη υγεια και διατροφη σε οσο το δυνατον πιο natural *για αυτο* φαση. Ok, ναι, τα σκυλια μου δεν εχουν καλους τροπους, δεν πινουν καφε στις καφετεριες. Πατας καθολου?
Ποσο αρρωστοι ειστε και ουτε ζωα αξιζει να σας πει κανεις. Τα αστικα κουτια δεν ειναι για την δικη μας υγεια επαρκη και κοιταμε πως να κινηθουμε και να ξεφυγουμε απο τα 4 ντουβαρια που λεμε κατοικιες και μου βαζετε μεσα και τον σκυλαρο να βλεπει μαζι σας τβ. Ε, ασταδιαολα. Αποκτηνωμενοι.