Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 85

Thread: Χάμστερ

Solidium HAVOC's Avatar

Kαλα takuma αν δεν εισαι fake εχεις τεραστιο προβλημα.

Τα ζωντανα μας δεν βρισκονται εγκατελειμενα σε καποιο post-apocalyptic χωραφι, απορω πως εξαγεις τετοιο συμπερασμα απο την φραση κτημα και γεωργικες δραστηριοτητες.

Απορω ειλικρινως με την ανθρωπινη βλακεια που σε κατανταει να θεωρεις φυσικο τοπιο ενος μεγαλοσωμου ζωου τον εγκλεισμο του σε διαμερισμα με την παρεα σου να πινετε ολοι μαζι μπυρες γυρω απο την τβ με βλακωδες αυταρεσκο χαμογελο "ζωοφιλου" που εσωσε το καημενο το σκυλι απο την φυση.

Μλκ μου, μηπως το βαζεις να σου παιρνει και καμια πιπα και αμα ερθει σε επαφη με φυσικο τοπιο στην χαλαω και θα μου στειλεις την φιλοζωικη να το βαλω στο σαλονι μου καλυτερα? Ποση ανωμαλια χωραει το καμμενο σου κεφαλι.

For the record, μην μου λες εμενα για "πολιτισμενες ευαισθητες" δυτικες κοινωνιες τη στιγμη που εχεις μεγαλο ζωντανο μεσα σε σαλονι και το βγαζεις βολτουλα για να καλυψεις εσυ τα κενα σου. Εδω συμφωνω και με deggie και συμπληρωνω οτι δεν μιλησα για αυλες η οτι ειναι καλυτερα ενα υπαιθριο στην ουσια δωματιο. Εγω μιλησα για εκταση σημαντικη, μεγαλη, προσεγμενη, προφυλασσομενη οπου το ζωντανο ζει με ανθρωπινη φροντιδα-γιατι οι ανθρωποι ειναι εκει σχεδον 24/7 αθλιο πλασμα που νομιζεις οτι το κτημα ειναι σαν να λεμε κουζινα που παω να κανω κανα αυγο για 5 λεπτα την ημερα, παρεα, με αλλα ζωντανα με εξισου καλη υγεια και διατροφη σε οσο το δυνατον πιο natural *για αυτο* φαση. Ok, ναι, τα σκυλια μου δεν εχουν καλους τροπους, δεν πινουν καφε στις καφετεριες. Πατας καθολου?

Ποσο αρρωστοι ειστε και ουτε ζωα αξιζει να σας πει κανεις. Τα αστικα κουτια δεν ειναι για την δικη μας υγεια επαρκη και κοιταμε πως να κινηθουμε και να ξεφυγουμε απο τα 4 ντουβαρια που λεμε κατοικιες και μου βαζετε μεσα και τον σκυλαρο να βλεπει μαζι σας τβ. Ε, ασταδιαολα. Αποκτηνωμενοι.
    Last edited by HAVOC; 02-07-2010 at 16:46.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

royally fucked animae's Avatar

Ρε συ Ντετζιαλ και τακούνι, θέλετε να πείτε πως το ίδιο είναι να είναι ένας σκύλος σε ένα σπίτι για 5 ώρες και ίδιο είναι να έχει την αυλή του, να μπορεί να κάνει έστω 2-3 βήματα πιο γρήγορα και το κυριότερο να μπορεί να δεί τι γίνεται έξω, να γαβγίσει, να δεί άλλα σκυλιά (εστω και έξω από τα κάγκελα) γενικά να είναι πιο άνετο?

Και δεν θα πάρεις 10 διαφορετικές απαντήσεις. Θα πάρεις την ίδια. Από κει και πέρα αν κάποιος έχει μεγάλο σκύλο σε διαμέρισμα(η σε μπαλκόνι ή σε ταράτσα), θέλει να δικαιολογήσει την κίνηση του"μια χαρα είναι ο σκύλος εδώ κλπ κλπ".

Ακόμα και το αστείο παράδειγμα: To ίδιο είναι να μένεις σε μια γκαρσονιέρα και το ίδιο είναι να μένεις σε μονοκατοικία με κανά δεντράκι απ έξω? Μην τρελαθούμε.
    Και ο άλλος λεει για αγέλες. ομιφιτζι.
    Kill the wise one!

Solidium HAVOC's Avatar

Oχι, ρε συ παρεξηγησες. Σε σχεση με ενα διαμερισμα σαφως και ειναι καλυτερα να υπαρχει εξωτερικος χωρος για να παει και εκει.
    Αλλα ιδανικα, γι'αυτο καλυτερα ακομη και εν απουσια σου ειναι να εχει την απλα του, αυτο λεμε, την οποια την παρεχει μεγαλυτερη εκταση απο αυλη.
    Αγελη σε διαμερισμα. Οκ, πειτε μου οτι ειναι fake και μας κανιβαλιζει αδικα.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

valor camarada

Kala ta lene deggial k takuma, ta lykoskyla sygekrimena theloun panw apola na nai konta sto afentiko tous kai na exoun kalh sxesh me auto. Dedomeno oti xreiazontai ksemoudiasma/treksimo merika milia kathimerina, volta, klp alla mia xara th vgazoun se diamerisma an auta yparxoun.
    a cry for help, a hint of anaesthesia

Solidium HAVOC's Avatar

Το ξαναειπαμε παιδι μου. Το οτι προσαρμοζονται κατ'αναγκην σε πιο ανθρωπινα μετρα και διαστασεις δεν σημαινει πως θα πουμε και μπραβο στο αφεντικο του που ειμαι σιγουρη το τρεχει μιλια καθημερινα μεσα στην πολη μετα την δουλεια του ωστε αποκαμωμενο να κανει ονειρα γλυκα αναμεσα σε καρεκλες καπνιζοντας και πινοντας ουισκακι με την αγελη του.

Senior Member takuma's Avatar

Καταρχας δεν εχεις απαντήσει ή σχολιασει σχεδον σε τπτ απο αυτα που έγραψα.
    Κάνεις σχολιάκια χωρις επιχειρήματα.

Εχεις σκυλιά και δεν ξέρεις το πιο σημαντικό απόλα, οτι ο σκυλος ειναι αγελαιο ζώο και δεν ξερεις καν οτι απο εκει ξεκινάει ολοκληρη η ανάγνωση για την ψυχολογία-εκπαιδευση ενός σκύλου.
    Γιατι να συνεχίσω να ασχολουμαι λοιπόν.
    Ολα αυτα δεν τα γράφω για να σου αλλάξω τις πίπες που έχεις για άποψη.
    Συζητηση ..απλά.

Αν εχεις απορίες μπορεις να κανεις κατι πολυ εύκολο, να ρωτησεις τον πιο κατάλληλο για αυτο το θέμα,
    δηλαδή έναν οποιοδήποτε σοβαρό(όχι καποιον τυχαίο) εκτροφέα.

Solidium HAVOC's Avatar

Αν θεωρεις τον εαυτο σου αναποσπαστο κομματι κυνοαγελης, οντως δεν εχουμε τιποτα να πουμε.
    Αν θεωρεις φυσικο τοπιο και ιδανικη λυση να προσαρμοσεις ενα μεγαλοσωμο ζωο σε διαμερισμα για να εχεις εσυ παρεα για την βολτα σου και εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι ετσι του αρεσει να ειναι με το αφεντικο του, σαφως και τα επιχειρηματα εχουν πεθανει και χασει καθε επαφη με την λογικη.
    I had enough.

Θα σου ελεγα να ξαναδιαβάσεις αυτα που εχω γράψει απο την προηγούμενη σελίδα μέχρι τώρα γιατι δεν καταλαβες τπτ.

Αλλα ειναι μλκια έτσι κ αλλιως γιατι θα συνεχιστει το πουστάρισμα εδω μέσα.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by takuma View Post
    το πουστάρισμα
    καλά, πρόσεχε... μην... σουβλίσεις και κανέναν.

Πάντως εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρον αυτό που λές για την αγελαία ψυχολογία του κοπρόσκυλου και ότι σε χώρες με πιο ανεπτυγμένη κυνοφιλία θα παίρναν τα σκυλιά από το κτήμα με πρόστιμο. Θέλω να πείς δύο κουβέντες παραπάνω πάνω σ' αυτά τα δύο.

Senior Member freak brother's Avatar

ακης είπε...
    Εχω 2 θηλυκα ινδικα χοιριδια, πριν λιγες μερες ειδα κατι περιεργο. Δεν ξαφνιαστηκα γιατι το χω δει και σε αλλα ζωα.
    Η μια η θηλυκια αρχιζει να κυνηγαει την αλλη και σε λιγο βλεπω τη μια να καθεται σε σταση ζευγαρωματος και η αλλη να ανεβαινει πανω της και να την ζευγαρωνει. Αυτο επαναληφθηκε και λιγο αργοτερα. Ειναι οντως και οι 2 θηλυκες,το εχω εξακριβωσει.Πιστεψα οτι η μια σερνει γιατι την ειδα λιγο πρησμενη στα γεννητικα οργανα και την πηγα στον αρσενικο που εχει ενας φιλος μου την επομενη μερα,αλλα δεν την ειδα να θελει να ζευγαρωσει εκεινος προσπαθουσε.Δεν μπορω να τις ζευγαρωσω δεν θελουν τον αρσενικο,μου φαινεται τη βρισκουν μεταξυ τους.Δεν θα δω ποτε μικρα.

29/3/2009 7:54 μμ
    Γεια σου Άκη!
    Τα μικρά που θέλεις να δεις, θες και να τα κρατήσεις;; Αν όχι, μην τις ζευγαρώσεις με αρσενικά!
    Τα ινδικά σου χοιρίδια όμως έτσι και αλλιώς είναι λεσβίες! Άρα δεν τίθεται θέμα τέτοιου ζευγαρώματος!
    Η ομοφυλοφιλία δεν υπάρχει μόνο στους ανθρώπους! Υπάρχει και στα ζώα! !
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Solidium HAVOC's Avatar

Xαχαχαχαχαχα. Αρα-μπουχαχα-η δικη μου ειναι πανηδονιστρια που τα καβαλαει ολα για να δειξει ποιος ειναι το αφεντικο. Αγελη. Παω κι εγω που και που με την αγελαια ψυχολογια μου.

ikonoklast θα επανέλθω για τα θεματα που λες σίγουρα αργότερα, τωρα δεν προλαβαίνω,
    για να βαλω οσο το δυνατον πιο αξιόπιστες πηγές και να μην παπαρολογώ.

Havoc εννοειται πως η σκυλα σου καβαλαει γιατι νομιζει πως ειναι αρχηγός.
    Δοκιμαζει την θεση της στην αγέλη. Όλα ειναι θέμα ιεραρχίας.

Solidium HAVOC's Avatar

Για το εκτροφειο σας δεν μας ειπες.
    Γιατι κτημα, κτηματα, ακομη και σε χωρες με ανεπτυγμενη κυνοφιλια δεν εχεις δει. Το μονο σιγουρο.

royally fucked animae's Avatar

Και μην ξεχνάμε ότι όλα τα σκυλια είναι λυκόσκυλα.
    Kill the wise one!

Solidium HAVOC's Avatar

Σςςςς μαζευει πηγες τωρα στο αθλετικς.

Tags for this Thread