Με δανείσανε μόνολογκ, με φανφάρες και παρελάσεις. Θα αποφανθώ κάποτες.
Με δανείσανε μόνολογκ, με φανφάρες και παρελάσεις. Θα αποφανθώ κάποτες.
ρε μλκ dythor τα χαστουκόψαρα τα διάβασες; τι πάγοι και μπου, αυτό πάει πάντα πρώτο.
Μωρέ να το διαβάσω, αλλά να μην είναι ίδιο με τα υπόλοιπα.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
είναι ίδιο μόνο με το bororo, και τα δυο μαζί είναι τα καλύτερα βιβλία του κόσμου.
Εντάκσει, θα στηρίξω.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Λοιπόν διάβασα το Μόνολογκ.
Γαμάτο. Χαοτικό, πανέξυπνο, εύγλωττο και καλοφτιαγμένο. Ίσως επειδή είναι το πρώτο μου, και δεν έχω συνηθίσει το στυλ του Χρηστίδη. Αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Ίσως προς το τέλος ένιωσα λίγο ότι το έχασε, αλλά ακόμα κι εκεί σε κρατάει και τα λέει γαμάτα.
Θα διαβάσω κι άλλα, σωποδήποτε.
άσχετο, διάβασα την ωραία φάση πριν καμια βδομαδα. ωραια φαση.
this is radio freedom.
τις προάλλες τέλειωσα το amazing thailand (amazing!) και χθες ξεκίνησα τον Πάγο. Μετά σειρά έχει πάλι το Μόνολογκ, μπας και το δω με άλλο μάτι.
που σκατά θα βρω την Ώραία Φάση;
Last edited by fandango; 30-10-2009 at 09:39.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
εδώ http://www.papasotiriou.gr/product.g...1024492&deid=0 λέει πως είναι διαθέσιμο.
εμένα μου 'ρθε επιτέλους, μεταξύ άλλων, χθες ο πάγος και το μόνολογκ, μιαμ μιαμ![]()
After the Triumph of Your Birth.
Οφτόπικ; Ή δεν έχω διαβάσει αρκετό Χρηστίδη;
γάμησε. Είναι ο? Θυμίζει. Ακόμα και η γαμημένη αναφορά του στον Λάβκραφτ.
Last edited by House Of Low Culture; 02-07-2010 at 04:24.
Χαρμπιντζερ, το κογξ ομ πανξ αναφέρεται στο λοστρε. το άρθρο δεν είναι του χρηστίδη, είναι κάποιου φειδία μπουρλά, το αρχικό άρθρο του σαραντάκου που περιλαμβάνει και την παραπομπή σε αυτό του μπουρλά είν' εδώ.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
kingdom?
Αν είναι ο χρηστίδης αυτός; Δε νομίζω αλλά που ξερεις.
After the Triumph of Your Birth.