Εδώ τι να πώ....Τα Peel Sessions των Ηeresy σε έναν δίσκο...
Ότι και να πώ για αυτούς είναι λίγο.Ας γίνω λοιπόν ο προκλήτικος μούλος που τόσο πολύ μου αρέσει.
Oι Heresy ξεκωλιάζουν οτιδήποτε έβγαλαν οι Sick of it all και χέζουν κλωτσίδια σε όλο το NYHC,1988 και μετά.
Οι Heresy κάνουν τους θρασάδες να πιάνουν τα αυτάκια τους κλαίγοντας και να περιμένουν απέλπιδα για ένα πούστικο ακουστικό πέρασμα,για μιά δίκαση,ή εστω για καμιά κορώνα καλέ.
Οι Heresy περάσαν από πάνω μου,μου γάμησαν το ήπαρ,κόβουν τον Ra Pariah στα 1926 και του βιάζουν συθέμελα ότι αγαπάει.
Ο δίσκος αυτός είναι ότι καλύτερο ηχογράφησαν οι Heresy μαζι με το split με Concrete sox.Το μίγμα Uk Crust+Discharge+Boston Hardcore 1982 ήταν δολοφονικό,και οι ίδιοι,παρόλο που ήταν Άγγλοι(=καταδικασμένοι να βρίσκονται ανάμεσα σε καθυστέρες όπως οι Special Duties και από την άλλη πλευρά έχοντας τους The Business-γελάει ο κόσμος),ανήκαν στην γενιά του Britcore=Βρετανικές μπάντες πλήρως επηρεασμένες από τον Αμερικάνικο ήχο.
Άρρωστοι και καυλωμένοι με το αληθινό punk και το hardcore,τα μέλη των Heresy έπαιξαν σε μπάντες τόσο διαφορετικές:Cant Decide=μελωδικο πανκ,Force Fed=Crossover,Unseen Terror=Grindcore,Ripcord=US Hardcore,Plasmid=Uk Punk ενώ συνεχίζουν ακόμα μέχρι τώρα,στα 40φευγα τους με μπάντες όπως οι Geriatric Unit kαι οι Dumbstruck...