Ανχόλι, εκεί που σε πέτυχα με μπλούζα Muse.
RnR,
Ανχόλι, εκεί που σε πέτυχα με μπλούζα Muse.
RnR,
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
θα τιμήσω κι εγώ
I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run
εκεί θα μαστε, λογικά...
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
Καλά όλα αυτά αλλά τους αγώνες πως θα τους δούμε. Περιμένω απάντηση εκ της διευθύνσεως...
We revel in our time.
εχει τηλεορασαρα 40" μπροστα απ' το κυλικειο ρε...αμα την θελεις εξω, δε μπορουμε να κανουμε κατι δυστυχως...
Λαπτοπ + wifi + προτζεκτορας + http://www.eurovisionsports.tv/ + μεγαλος τοιχος = EPIC WIN παντως.
Να το σκεφτουμε
We revel in our time.
λοιπόν παίδες ερχόμαστε από αθήνα, δώστε οδηγίες από όταν μπούμε πάτρα ή ρίχτε κανα google maps να τα βρούμε μόνοι μας ή και τα δύο(!)
I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run
Ακριβώς μετά τα διόδια του Ρίου, καπάκι λέμε, στρίβεις δεξιά προς νοσοκομείο/πανεπιστήμιο. Στη συνέχεια πας προς νοσοκομείο και με το που το δεις κάνεις δεξιά και είσαι πανεπ. Εκεί όπου βρεις ρώτα για εστία. Όλα είναι στα δύο λεπτά.
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
Πιο αναλυτικά: Στα διόδια (αυτά που δεν πληρώνεις) πιάνεις δεξιά δεξιά για να στρίψεις στο καπάκι. Στα 300 μέτρα χωρίζει ο δρόμος, κάνεις αριστερά. Μετά πας δεξιά (όπως πάει ο δρόμος) και στα 100 μέτρα έχεις αριστερά σου το νοσοκομείο. Στρίβεις αριστερά για να το έχεις φάτσα και καπάκι δεξιά, μετά σε κάποια φάση θα χρειαστεί να κάνεις αριστερά για να χωθείς προς εστία οπότε ρώτα.
Λογικά θα τιμήσουμε (αν και χορτοφάγοι...)
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Να πάτε αλλού.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Last edited by R & R; 03-07-2010 at 12:55.
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!