Results 1 to 15 of 137

Thread: Bohemian Grove

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Εδώ και λίγες ώρες περιεργάζομαι το άλμπουμ (που το λένε ep ) και διάφορα πέρασαν από το μυαλό μου.

Αρχικά πρέπει να πω ότι οι στίχοι του Star Wimpled Dome με ανατρίχιασαν σε σημείο να θυμηθώ φευγαλέα μέσα από το ελληνικό τους part το εκπληκτικό:

ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΗ, ΣΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ,
    ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΡΕΕ Ο ΧΥΜΟΣ
    ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, ΠΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ

Αυτό θα μπορούσαμε να το πούμε, απόλυτα θεμιτή επιρροή Necromantia που θα μπορούσε να ζητήσει ένας οπαδός.

Έπειτα υπάρχουν και άλλα θέματα που αξίζει να αναφερθούν όπως π.χ όλα τα riff αλλά θα σταθώ μονάχα στην αισθητική. Αυτό κυρίως επειδή είδα κάποια πράγματα που σπάνια τα βλέπω και μου δημιουργήθηκε μια μεγάλη απορία...

Μα καλά τα χρήματα που έδωσε η μπάντα από την τσέπη της υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν σε αυτήν?

Και επειδή μπορεί να μην γίνω κατανοητός...εν ολίγης αναφέρομαι στην πιθανή περίπτωση της μη εμπορικότητας που παίζει γι’ αυτή τη μπάντα όπως και για άλλες ελληνικές μπάντες που παίζουν μουσική και όχι image-γνωριμίες-κουραφέξαλα-μπάρμα μ' εταιρεία-gay attitude-και λοιπά που θα μπορούσαν να ειναι tags....

Αν δεν υπάρξει ανταπόκριση από τα περιοδικά θα τους χέσω.

Δεσμεύομαι.

Υ.Γ Και δεν ξέρω αν με καλύπτουν 20 λέξεις από τον Γιοβανίτη στο undergraound kommandoz..κυρίως επειδή εκεί διαβάζουμε καμιά 50αριά που το έχουμε στα χέρια μας πριν κυκλοφορήσει…

Μ Π Ρ Α Β Ο

.........τραγούδα σ΄εμένα έναν σκοπό
    σκοπό μαγικό
    σαν το πέταγμα της κίχλης...........
    Last edited by Necromanzee Cogent; 27-06-2010 at 02:09.
    ¨...καὶ νῦν τὸ κατέχον οἴδατε, εἰς τὸ ἀποκαλυφθῆναι αὐτὸν ἐν τῷ ἑαυτοῦ καιρῷ, τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται...¨(Προς Θεσσαλονικείς Β, παρ2 στ.6-12)

http://panplunderer.wordpress.com/