Γιαγιά σου μυρίζει κάτι σάπιο??? γιαγιά,γιαγιά γιαγιαααααααααααααααααααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ??
Γιαγιά σου μυρίζει κάτι σάπιο??? γιαγιά,γιαγιά γιαγιαααααααααααααααααααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ??
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
όχι ρε γμτ!
μου θυμίζεις σουηδοδαννέζικα ανεκδοτάκια απο garfield
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Ειναι απιστευτα σαπιο αυτο αλλα με εχει πιασει σπαστικο γελιο.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
A Whisper In The Noise - Havoc
εχει καμια σχεση το νικ σου με αυτο το κομματι ή συμπτωση?
Διαβαζα Βrian Massumi για συναισθησιες και καπου εκει το havoc ηταν η πρωτη λεξη που επελεξε η χαβοκικη μου προσωπικοτητα για νικ μετα την προτροπη παλιου ερ-ιτη.
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
Ο επισκέπτης σε κάποιο ψυχιατρείο ρωτά τον διευθυντή πώς διακρίνει αν ένας ασθενής πρέπει να εγκλειστεί ή όχι. «Είναι απλό» απαντά ο διευθυντής. «Γεμίζουμε μια μπανιέρα και προσφέρουμε στον ασθενή ένα κουταλάκι, ένα φλιτζάνι και έναν κουβά, ζητώντας του να την αδειάσει». «Κατάλαβα», λέει ο επισκέπτης, «ένα φυσιολογικό άτομο θα χρησιμοποιήσει τον κουβά, γιατί είναι μεγαλύτερος από το κουταλάκι και το φλιτζάνι». «Όχι», απαντά ο διευθυντής, «ένα φυσιολογικό άτομο θα τραβούσε την τάπα. Προτιμάτε κρεβάτι κοντά στο παράθυρο ή δίπλα στον τοίχο;»
Λέει ο Ελληνας πατέρας στον γιο του μια μέρα : Υιέ μου σου βρήκα νύφη.
Απαντάει ο γιός : Πατέρα εγώ θα διαλέξω την γυναίκα που θα παντρευτώ
Λέει ο πατέρας : Ναι αλλά εγώ η...
νύφη που σου προτείνω είναι η κόρη του Bill Gates
Οπότε ο γιός συμφωνεί. Πάει ο Ελληνας πατέρας στον Bill Gates και του λέει :
Σου έχω έναν καλό γαμπρό για την κόρη σου.
Απαντάει ο Bill Gates : Μα η κόρη μου είναι μόνο 15 ετών.
Και ο πατέρας : Ναι αλλά ο νέος που σου προτείνω είναι διευθυντικό στέλεχος στην Παγκόσμια Τράπεζα.
Οπότε και ο Bill Gates συμφωνεί. Πάει μετά ο Ελληνας πατέρας στον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας και του λέει :
Σου έχω βρει ένα φοβερό διευθυντικό στέλεχος για την τράπεζα
Απαντάει ο Πρόεδρος : Μα ήδη έχω πολλούς διευθυντές και δεν τους χρειάζομαι όλους.
Λέει ο πατέρας : Ναι, αλλά αυτός που σου προτείνω είναι γαμπρός του Bill Gates
ανοίγω το μικυ μαους μου και εξαπολύω επική αντεπίθεση:
1) η μικρή Ελενη γυρνάει από το σχολείο μετά την πρώτη βδομάδα μαθημάτων και λέει κλαίγοντας στη μαμά της: χάνω τον καιρό μου εκεί μέσα, δεν ξέρω να διαβάζω, δεν ξέρω να γράφω και δε μ'αφήνουν να μιλάω.
2) τι θα πάρουμε αν διασταυρώσουμε ένα πρόβατο κι ένα καγκουρό; ένα πουλόβερ με μεγάλες τσέπες.
3) -τι κάνεις όταν δεν χορταίνεις ύπνο;
- τρώω και το μαξιλάρι.
4) -γιατί πυροβόλησες το ξυπνητήρι;
-για να σκοτώσω την ώρα μου.
5) πως λέγεται ο Γιαπωνέζος οδοντίατρος; Δόκτωρ Γιαταούλα.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
azza τραγικός
![]()
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Ένας τύπος ψάχνει για δουλειά και γι' αυτό πηγαίνει σε ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας. Η μόνη δουλειά που υπάρχει είναι σε ένα συνεργείο που φυτεύει τηλεφωνικούς στύλους. Στην ερώτηση πόσο είναι το μεροκάματο, ο φιλαράκος μας παίρνει την απάντηση ότι αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των στύλων που τοποθετεί. Αφού δέχτηκε να εργαστεί, το επόμενο πρωί εμφανίζεται στην δουλειά πανέτοιμος και ο εργοδηγός του δίνει μια λίστα με τα σημεία όπου έπρεπε να τοποθετηθούν οι στύλοι. Το απόγευμα, ο φιλαράκος μας εμφανίζεται κατάκοπος και καταϊδρωμένος, δείγμα της σκληρής δουλειάς που είχε προηγηθεί. Ο εργοδηγός εντυπωσιάζεται και υποθέτει ότι ο αριθμός των στύλων που θα έχει τοποθετήσει θα είναι μεγάλος. Ρωτά λοιπόν έναν έναν τους εργάτες πόσους στύλους έβαλαν και ο πρώτος πληρώνεται για 9 στύλους, ο δεύτερος για 11. Ο δικός μας, όταν τον ρώτησε ο υπεύθυνος πόσους έβαλε απάντησε:
- "Έναν!"
- "Έναν; Μόνο έναν; Οι δύο άλλοι έβαλαν 20 στύλους και εσύ έβαλες έναν; Άκουσέ με, θα σου δώσω άλλη μια ευκαιρία. Αν δεν καταφέρεις να βάλεις περισσότερους, θα χρειαστεί να φύγεις γιατί δεν κάνεις γι' αυτήν την δουλειά."
Το επόμενο απόγευμα ο φίλος μας εμφανίζεται και πάλι, και φαινόταν δέκα φορές πιο κουρασμένος από την προηγούμενη μέρα. Στην ερώτηση πόσους έβαλε ο καθένας, ο πρώτος απαντά ότι έβαλε 11 και ο δεύτερος 10. Ο εργοδηγός ρωτά τον δικό μας πόσους έβαλε, πιστεύοντας ότι σήμερα θα τα είχε καταφέρει καλύτερα και εκείνος απαντά:
- "Δύο."
- "Άκουσέ με, δεν είναι αρκετά και πάλι. Οι άλλοι τοποθέτησαν 21 στο σύνολο, εσύ πως κατάφερες να βάλεις μόνο δύο;"
- "Ναι... αλλά μήπως είδες πόσο αφήνουν έξω από το χώμα;"
Φέρτε πίσω τις μούτζες.................
Spoiler