ναι ναι ξερω, λεφτα στον διαβολο και τετοια.
ου ρε με τις AMD σου. hipster.
ναι ναι ξερω, λεφτα στον διαβολο και τετοια.
ου ρε με τις AMD σου. hipster.
υπομονή
Ποιο διάβολο και αηδίες μωρέ; Κι εγώ ASUS έχω και έχω δει από πρώτο χέρι τα σκατοbios και το σκατοsupport τους. Μόνο και μόνο γι αυτό την επόμενη φορά gigabyte ή κάτι τέτοιο να πούμε.
εδιτ: Και σόρρυ κιόλας αλλά αμα σβήνετε τους AMD επειδή δεν γράφουν Intel τότε εσείς είστε οι hipsters ε. Πρόβατα.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
σορρυ ειχα την εντυπωση οτι σνομπαρεις και την ασους.
που λες φιλε σπιριτ, η προηγουμενη μου η gigabyte που ειναι στα ιδια λεφτα με αυτην ηταν ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ σε σχεση με την αλλη σε θεμα που ποσο ευκολα στηνεται και το failure control και failure messages.
Οσο για το bios ναι εχεις δικιο. :S
υπομονή
Gigabyte εντελώς 0. Ειδικά πριν 3-4 χρόνια. ASUS μια χαρά είναι σε σχέση με κάτι άλλες. Αλλά γενικά στηρίζουμε ABIT!
We revel in our time.
Megeia bizz, mh th kapseis kiauth e
Pantws gia amd vs intel eimai me spirit.
amd ayth th stigmh einai kaluteroi apo pleyras apodoshs-timhs (exoun tous kaluterous gaming cpu sta 100-150e), oi intel exoun kaluterous high-end epeksergastes (alla panakrivous).
Vevaia ayta allazoun sunexeia, opote panta tsekaroume kana toms hardware/benchmarks prin agorasoume.
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
ingolemo μαζι σου στο θεμα "gaming" αλλα εγω δε παιζω παιχνιδια, κανα video render να κανω.
Ευχαριστω κιολας.
υπομονή
Βγήκε guitar pro 6. Όποιος καταφέρει να λειτουργήσει κάποιο crack παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου![]()
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Επομένως παίρνεις το πιο φτηνό, που συνήθως είναι νομίζω η AMD. Νο;
to pio fthno einai sxetiko.
Genika atm nomizw h kaluterh epilogh apo pleyras apodoshs/timhs einai Athlon II X3 440 alla kai o Core i3-530 den einai kakh lush
ΕΛΙΩΣΑ 3 μερες και εβγαλα το assassins creed 2. Το αξιζε, εχω ΜΕΙΝΕΙ με το ending και γενικα με τις ιδεες που υποστηριζει το παιχνιδι. Χαλαρα το καλυτερο σεναριο ever σε videogame, αν βγει και σε ταινια η τριλογια θα σπασει ταμεια. Το ending ειναι τοσο τελειο που σε προετοιμαζει για την υπερπαιχνιδαρα το 3, οπως εκανε και το 1 για το 2. Οι πολεις ειναι ολοιδιες με τις αληθινες http://www.facebook.com/album.php?ai...29d44ca5e870e9 και εχοντας παει Φλωρεντια και Βενετια, επαιζα και σκεφτομουν πως οντως ημουν και εγω εκει περσι, πχ θυμηθηκα οτι καθομασταν σε εκεινο ακριβως το σημειο και κασμερευαμε κοσμο
Aν και το gameplay κατανταει βαρετο και επαναλαμβανομενο καποια στιγμη, το καλυπτει το υπερτατο σεναριο
![]()
και ξανα![]()
se sxesi me to prwto einai kalytero?
Don't smoke kids! Unless you're on fire. Then it's only natural.
Ναι. Στα παντα. Στο 1 το gameplay κουραζε απο τη 2η - 3η ωρα παιχνιδιου, στο 2 λιγο προς το τελος αρχιζεις και κουραζεσαι μονο, εφκιασαν καλη δουλεια. Και το σεναριο υπερτατο, εχει ΠΟΛΥ πραμα.
δώστε και κανα τόρρεντ να αγοράσουμε το παιχνίδι (για pc).