προβλεψιμη ηλιθια απαντηση, ηλιθιου flame-wannabe.
αν ειδες καλα ειπα "σε κανουν και σε κοιτανε" δεν μιλαω για τη συμπεριφορα προς εμενα. γενικα μεταξυ τους μιλαω.
παλια ο κοσμος χαμογελουσε και ηταν πιο ομορφη η ολη φαση.
επαναλαμβανωfixxxer.
προβλεψιμη ηλιθια απαντηση, ηλιθιου flame-wannabe.
αν ειδες καλα ειπα "σε κανουν και σε κοιτανε" δεν μιλαω για τη συμπεριφορα προς εμενα. γενικα μεταξυ τους μιλαω.
παλια ο κοσμος χαμογελουσε και ηταν πιο ομορφη η ολη φαση.
επαναλαμβανωfixxxer.
υπομονή
Προσωπικα εγω βλεπω την περιοχη να βαδισει σε καλυτερες μερες. Δε ξερω τι λεει ο μπιζαριος αλλα ολα μου φενονται ακρως φυσιολογικα.
Μεσολογγιου κτλ δε κυκλοφοραω καθολου και δε ξερω την κατασταση. ΑΛΛΑ,αυτα τα 1-2 παρκακια που εχουν δημιουργηθει μαζι με τετοιες κινησεις (βλεπε καθαραρισμα πλατειας,παρτυ σαββατο βραδυ με τον κοσμο να χορευει και να περναει καλα),ειναι ΟΜΟΡΦΑ.
Εγω οταν ειδα στην πλατεια παιδακια να παιζουν με τους γονεις τους, πιτσιρικια να ειναι στα ποδοσφαιρακια,καποιοι αλλοι να παιζουν μπασκετ... Ε ολο αυτο μου φανηκε καταπληκτικο. Εγω ειχα στο μυαλο μου 20-30 ζομπι να σερνοντε μες την καταντια, να μην μπορεις να πας στο περιπτερο γιατι εχουν κατασκηνωσει εκει τετοιοι κ καθε φορα που πας σε πριζουν και σου ζητανε λεφτα. Ειναι μια πλατεια που, καλω η κακως, ειναι μερος μια ιστορικης γειτονιας και ειχε γινει απαραδεκτη.
Μπλε
υψηλή συγκέντρωση μωρού !
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
ΤΣΟ Κ ΛΟ
"Το μεγάλο... μπαμ θα γίνει στις 18 του ίδιου μήνα, όταν οι Prodigy θα δονούν με τις καταπληκτικές μουσικές τους το "PAOK Sports Arena"
Last edited by Mel Gibson; 21-06-2010 at 16:13.
My name is Blond.
James Blond.
η πέγκυ στην απ'εξω;
οφφίσιαλ σορσ και μετά λιποθυμίες.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
404'd . :/
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
Έλεγε ότι μετά τον Ρουβά και τον Τερζή στο παλατάκι του παοκ θα παίξουν KAI οι Πρόντιτζι, 18 Σεπτέμβρη.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
min kanete tetoies syzhthseis sto offtopic napoume kai xanontai.
kalki, ontws, sxoliase to keimeno.
a cry for help, a hint of anaesthesia
Ο ερασιτέχνης Χάνιμπαλ
http://news247.gr/kosmos/paraksena/t...oy.375554.html
ρουντι εκανα μεγαλη συζητηση σημερα με τον βικοτνικ γι'αυτο το κειμενο στο μσν. θα προσπαθησω αργοτερα να μεταφερω το ζουμι εδω αλλα σχωρα με αν βαριεμαι λιγο τωρα.
this is radio freedom.
ksenixtame perimenontas,perimenwntas.
I don't mean to impose but I'm the ocean.
θα ξημερωσει. περιμενε. περιμενε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."