ααα ναι.
ειναι καταπιεσμενοι και οταν φευγουν και καλα ξεφευγουν απο τα ορια τους και γινονται cool μεχρι που καταληγουν βαπορακια.
δεν ισχυει ε.
ααα ναι.
ειναι καταπιεσμενοι και οταν φευγουν και καλα ξεφευγουν απο τα ορια τους και γινονται cool μεχρι που καταληγουν βαπορακια.
δεν ισχυει ε.
υπομονή
παγωτάκι
cream & cookies
με oreo βεβαίως βεβαίως!
Spoiler
satan was a lez
γινεται κουραστικο αλλα...
Spoiler
προς δικη σας ενημέρωση, δεν την φτιάχνει σε καλτσόνε. δλδ αν τώρα το πάρεις εσύ, το αναπτύξεις σαν ιδέα και την τελειωποίσεις θα σε πούνε κλέφτη?
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency
υπάρχει στην αθήνα ένα γκουρμέ-και-καλά-ιταλικό-γουατέβερ εστιατόριο του οποίου η σπεσιαλιτέ ειναι το καλτσόνε με σοκολάτα. Επίσης, πίτσα με σοκολάτα τρώει ο Van Nistelrooy σε μια ολλανδική πιτσαρία που της έχει δώσει το όνομα "πίτσα του Ruud".
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
όταν λες ολλανδικη? χρησιμοποιεί τοπικά βότανα?
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency
Λίγο ήταν.. Πεινάω.
τι Bud μωρέ.
ον τόπικ: παπουτσάκια και υπερσαλάτα και φούσκωσα.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
καρύδια με μέλι..... για ατέλειωτες καύλες![]()
Razor στο θέμα της μαλακίας ο αποπάνω καυλοπίθηκας σε κάνει να φαίνεσαι κοριτσάκι.
ον τόπικ: παπουτσάκια και υπερσαλάτα και φούσκωσα.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Πουστάρες.
Να ξεκαθαρίσω προς αποκατάσταση της αλήθειας ότι εγώ έφαγα Παπουτσάκια της Μαμάς, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με τις μαλακίες που τρώει ο χρήστης νάθινμαν.
Και συνοδεύτηκαν από αυτή
η οποία μη πούμε τι κάνει στη Bud σου και γίνουμε χυδαίοι.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Nαι αλλά το κοψίδι μου έχωσε τα Παπουτσάκια της Μαμάς σου.
Ναι αλλά στη φώτο φαίνεται ο Μάκης οπότε αυτόματα κάνει όλη τη πικ GAY.
Υπάρχει στη Θεσσαλονίκη ένα γκουρμέ-και-καλά-πανάκριβο-ρεστοραν-γουατέβερ, νομίζω πάνω στην Όλγας, που μεταξύ άλλων σερβίρει και σνίτσελ περιχυμένο με σοκολάτα και μπανάνα. Το περίεργο είναι πως αυτός που το δοκίμασε είπε πως ήταν νόστιμο.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka