αμείλικτος βικότνικ!
οκ,αλλά εσύ τι έπαθες ξαφνικά?
αμείλικτος βικότνικ!
οκ,αλλά εσύ τι έπαθες ξαφνικά?
Ουάου, συμφωνώ με βικότνικς.
Γενικά ξερωγώ δεν ασχολήθηκα και δεν ακολούθησα το στορύ γιατί μου φαίνεται σουπερ βαρετό (?!?) αλλά ας πούμε όση σημασία της δίνετε τόσο θα ποστάρει και τόσο θα έχει νόημα η παρουσία της στο φόρουμ. Οπότε αφήστε την να ποστάρει τις πικς της, κακό δεν κάνει, ο heronli το κάνει χρόνια τώρα και απλά πάψτε να ασχολείστε.
ρε Πάρη,ακριβώς τα ίδια πικρόχολα δίχως νόημα σχόλια δεν έκανες στο μινιμν?
Και γω συμφωνώ με Βικότνι, αν και είμαι κάπου στη μέση σαυτό το θέμα και συμπονώ και λίγο τον κάνσερ γιατί τούχει αλλάξει τον αδόξαστο η γιουλάι, αλλά ήμαρτον με τα "ψόφα από καρκίνο", "πάρε πρέζα και αυτοκτόνα" και δεν ξέρω και γω τι. Έκανε μπαμπ ο άλλος το τόπικ για να γράψει "καρκινιάρα η γιουλάι τρολολολολ" όταν ο ίδιος έχει γραφτεί στο φόρουμ πριν από λίγους μήνες (που σημαίνει ότι αρχίδια τον έχει πρήξει η γιουλάι) και στη σύντομη παρουσία του εδώ μέσα όχι απλά είναι βλάκας, αλλά έχει καταφέρει να φτιάξει και δεύτερο ακκάουντ στο οποίο είναι ακόμα πιο βλάκας. Σε λίγο καιρό θα γράφει σε ένα τόπικ και η βλακεία του θα πέφτει και στα αποκάτω τόπιξ, πρέπει να γίνει κάτι για να προλάβουμε καταστάσεις.
Γενικά χαλαρώστε, μουτζώστε ελεύθερα αλλά μη γίνεστε τόσο κακοί βρε παιδιά, ταράζετε τον ψυχισμό μας.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
.
Last edited by Tyler_Durden; 19-06-2010 at 13:53.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
LEAVE GIOYLAI ALONE!
εγω θα συνεχισω να της τα χωνω αβερτα επειδη ακουω ΘΡΑΣ,οσοι πιστοι ακολουθειτε![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Εσύ γιατί τρως αβέρτα μούτζες;
Έχει αναλυθεί σε κάποιο τόπικ;
Ο "καντιρού και οι λοιποί χρήστες" δεν είναι οφθαλμοφανώς προβληματικοί και για τα ψυχιατρεία. Το να ασχολείσαι και να τα χώνεις σε κάποιον που έχει πρόβλημα, είναι καθυστερημένος, ΓΚΑΟΥ τελωσπάντων με την κυριολεκτική έννοια δεν καταλαβαίνω τι αξία/ενδιαφέρον έχει. Αυτό πάει και στον βλάκα τον φλούξους που ρώτησε πιο πάνω.
Κάτσε Πάρη, τη λεπτή κόκκινη γραμμή του κάποιος "έχει πρόβλημα, είναι καθυστερημένος, ΓΚΑΟΥ τελωσπάντων" ποιος την βάζει και που ακριβώς? Μήπως (άθελα προφανώς) έχεις αναγάγει την προσωπική σου άποψη σε γενικότερη πραγματικότητα? Εγώ πχ και τον Καντιρού και τη Ντράμσικ στην ίδια φάση με Γιουλάι τους εντάσσω, εσύ ίσως όχι, δεν είναι στάνταρ πράγματα αυτά.
Νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε όλοι πάντως ότι ο Η. είναι σε δική του κλάση.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;