h KEO gamaei pagwmenh.
τι εστί ΚΕΟ?
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency
μόνο που είναι μπύρα θα ήθελα να την δοκιμάσω
καλα δεν ειναι οτι δεν χανεις και τιποτα. αμα ειναι αρκετα παγωμενη πινετε.
επισης η ΚΕΟ ειναι η μπυρα που κοστιζε 1 λιρα (1.7 ευρω) το λιτρο οταν πηγαιναμε γυμνασιο/λυκειο και ετσι μας επετρεπε απεριοριστη χρηση
υπομονή
καλα εδω εχουμε τα βουλγάρικα σύνορα στα 10 λεπτά εκεί η μπύρα πωλείται σε μονόλιτρο ή 2λιτρο πλαστικό μπουκάλι!!!
http://www.zagorka.bg/
http://www.bulgarianbeer.com/pirinsko.html
σίγουρα δεν είναι Amstel αλλά είναι πάρα πολύ καλές μπύρες και άφθονες!! ειδικά να είναι να κάνουμε κανένα μαγκάλι όλη η παρέα (μιλάμε για 10 άτομα που γίνονται 40 χωρίς να το καταλάβεις) και πρέπει να έχουμε βαρέλια γεμάτα με μπύρες και πάγο από το να πας στο LIDL και να γεμίσεις καρότσια με τις απαράδεκτες Phoenix, προτιμούμε ή καλύτερα στηρίζουμε (όπως πολύ χαριτωμένα λέτε εδώ μέσα) την γειτονική μπύρα η οποία σέβεται τον Έλληνα καταναλωτή!
ε ναι αλλα 1 λιρα το λιτρο μπιρα σε μια χωρα σαν την κυπρο επι κληριδη ηταν προνομοιο.
υπομονή
μπιζ εισαι κύπριος?
καλα ρε μαλακες παρακολουθειτε καθολου το φορουμ?![]()
υπομονή
εγω οχι ειναι η αληθεια
θα φαω την σοκολατοπιτσα μονο απο τα ποδια του μπαζαριου!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Τέσπα, αν είσαι κύπριος ή όποιος γνωρίζει ας απαντήσει..
Γιατί σε κάθε χώρα ο local dealer είναι Κύπριος? Πραγματικά το έχω απορία...
Last edited by karharias; 19-06-2010 at 11:42.
local dealer? τι εννοεις? μιλας με γριφους.
υπομονή
η τοπική πόρτα.. (αγγλία, βουλγαρία, ισπανία, πορτογαλία!!!) .. θα παω και σε άλλα μέρη, ίσως μελλοντικά γυρίσω ντοκυμαντέρ γιατί οι Κύπριοι φοιτητές σπρώχνουν χόρτο