Καλα σιγουρα δε συγκρινονται τα ψευτικα φαουλ που πηρε ο Γκασολ με αυτα του Μπραιαντ, αλλα αυτο που πηρε και εκτελεσε 3 βολες σε κρισιμο σημειο του παιχνιδιου ηταν εκνευριστικο. Βολευομαστε και με Λεμπρον αν αυτο ειναι το προβλημα σου παντως!![]()
Καλα σιγουρα δε συγκρινονται τα ψευτικα φαουλ που πηρε ο Γκασολ με αυτα του Μπραιαντ, αλλα αυτο που πηρε και εκτελεσε 3 βολες σε κρισιμο σημειο του παιχνιδιου ηταν εκνευριστικο. Βολευομαστε και με Λεμπρον αν αυτο ειναι το προβλημα σου παντως!![]()
Αυτό ακριβώς είπα και γω, αλλά κοντρόλ μπάσκετ στην έδρα των Lakers σε game 7 είναι υπερβολικά αισιόδοξο, ειδικά όταν τα σφυρίγματα σε σφάζουν εμφανέστατα. Τουλάχιστο ας έπερνε περισσότερες πρωτοβουλίες, αφου το είχε το σουτ. Πόσες φορές να σταθεί ΜΟΝΟΣ στο hipost και να κοιτά σαν μαλάκας να τη δώσει στον Allen να ρίξει τούβλο μέσα από 20 screens; Όταν σε έχουν γαμήσει στα block outs και ο μόνος που παλεύει για ριμπάουντ είναι ο point guard σου με default mismatch, τότε ξέρεις πως έχεις πρόβλημα.
Και εγώ νευρίασα εκεί,αλλά έκανε μαλακιούλα ο Allen πάνω στο μαρκάρισμα.
Συμφωνώ,δεν έχει και τόσο άσχημο σουτ ο Rondo από τα 5 μέτρα.Και εκτός αυτού,από τη στιγμή που ο Allen στην επίθεση έπαιζε το πουλάκι του και ο αρχηγός είχε μόνιμα 2-3 παίχτες πάνω του,μπορούσε να παίζει με τον KG ή εναλλακτικά με τον Wallace,οι οποίοι στο 1 vs 1 με τον Γλιτσόλ έκαναν πάρτυ.
Last edited by Nasum; 19-06-2010 at 05:36.
Мама Люба давай, давай, давай
Πωω ρε φίλε και τον είχα και σε καρτελάκι Upper Deck.
R.I.P.![]()
Ακριβώς,και πίσω από κάθε παίχτη αν θυμάμαι καλά είχε και τα stats του.Μεγάλο έπος αλλά πανάκριβο για συλλογή.Κάποιος μου είπε ότι αυτά τα καρτελάκια έχουν μεγάλη ζήτηση σε ebay και τέτοια,καθώς και ότι κοστίζουν πολύ.Δεν το έχω ψάξει βέβαια.Ισχύει;